Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Experten haladós, amíg nem botlok egy elit pakkba. Azokkal elszórakozom 1-2 percet, aztán mehet tovább.
A dimizse az 330k-ra jön ki, az pedig sovány. Egyszer mentem egy kört T1-n (szalontai-val rifteltünk egy karikát), de néha hasznos volt a futás egy-két elit pakknál. Tehát resi ide-oda mintha nem lenne az igazi... Ezért kezdtem több resit (1,3 - 1,1k között), meg armort (21,5k) gyűjteni. Majd megnézem a passzívokat.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
-
Lézerparaszt
őstag
A hex annyira hasznos, hogy nekem 16-18 millát critel, és ha tömegben tolom el akkor majdnem instant visszajön a cd a passzív miatt. A Pile tényleg elitek ellen hasznos, de azok ki tudnak jönni a halastóból, így taktikázni kell vele kicsit. Azok egyébként 9-10 milla körül sebeznek, bár 16% physical boost van rajta.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
mikromanus
veterán
Nem csak emiatt nem volt nagy szám. Nyomhattad experten is lvl 70-es játékban. Az is ugyanolyan dara volt kb. A shard meg max "dupla" volt és experttől nem változott. Most igen. T6-on kb a normal drop négyszerese ez alapján, az expert-T1 drop duplája.
Volt egy "bug", vagy babona ami miatt lvl 34 körüli játékot nyomtak T6-on sokan. Valaki azt állította, hogy ami riftben esik annak jobb a droprate-je legendaryra Kadalánál. Így végigrunolták lvl 34-es játékban, aztán ha olyan legend esett ami jó lehet, akkor bevásároltak kadalánál abból a slotra valóvból. A drop ugyan alacsony szintű, de a kadala item lvl 70-es. Nem egyértelmű hogy ez működik-e. Szerintem inkább babona. Azért gyakran normál riftezésnél is olyasmit veszek ami esett a riftben. Hátha...
(#57224
Pedig csak annyi dolgod lett volna, hogy spirit walk és hátrahúzódsz. Onnan mehet a sorozatdara teljes figyelemmel míg öngyilkosok lesznek szégyenükben az elitek.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
GrooveHero
addikt
Na akkor mosmá' télleg nem értem. Gondolom ez egyedül nem működik, mert lvl-es karival csak a campaign mód elérhető, az advanture nem. Tehát party-ban van egy 70-es karival, aki letolja a T6 riftet, de shard ugye mindkettőjüknek esik. Jól értelmezem? Más. Kadalától hogy esik leg poti? Mit kell tőle venni, hogy poti essen?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Dehogynem, van egy 70-es barbim, sőt kettő is, igaz az egyikkel nincs meg a Maltha kill, a másikkal természetesen megvan. Nem vágom...na mindegy is, nem agyalok rajta többet. Hazaérek és megkukkantom a 15 cache-t, amit tegnap Muton kollégával vadásztunk össze. Aztán majd meglássuk...a vak is ezt mondta, mielőtt nekiment a falnak
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
-
Rayner
őstag
még mindig nem az affixek értékeiről beszélek, de részemről ennyi a dolog...
kiváncsi volt mi az amit látott és mutattam neki ennyi semmilyen egyébről nem volt szó....
én is tudom hogy nem 1000%ban az van most mint prt-en de WoW kell és fire itemek ugyanúgy...[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Thx, hát nem mondom hogy hamar összejött ez sokat kell nyomatni, meg persze szerencse is kell, egyébként vyr chestet kadala sokat adott többi darab az esett, másik wizemmel amikor cindert akartam kiszedni kadalától akkor 3x adott vyr chestet onnan való az is ami arcane wizemen van. Legelső vyr kesztyű és cipő az malthael killből volt. Javaslom hogy húzz fel több wizardot rift xpből, mert biza tormenten malti killből is eshet jó eséllyel vyr.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest