Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz mikromanus #59046 üzenetére
Á, hagyjuk. Nem tudom minek hergeljük itt egymást. Mindkét karakter szép és erős. Én meg lesz@rom a WD-t. MAradjunk ennyiben!
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
schwartz
addikt
válasz mikromanus #59046 üzenetére
Mi köze a harringtonnak a fetis castoláshoz? Az a kis AS különbözet? Az aktív skill feleslegessé teszi a kapkodást. Kivitelezhető a 15 simán
Ezt te magyarazod nekem mikor en ezeket a koroket mar reg lefutottam? 1.4-es fegyoval a budos eletben nem lesz 15 fetished. Max akkor ha kicsi a dmg es fel perc vagy tovabb tart fureszelned valamit, ugy valoszinuleg elobb vagy utobb osszejon. Meg az aktiv 8 melle is nehez behuzni a 7-et kis AS-el.
A Kukri + full Zuniban ott a logika, hogy gyurhatsz a felszerelesre fuggetlenul az AS-tol s tobbnyire csak azzal a 8-al szaldgalsz (ilyenkor ki lehet cserelni a passzivot is pl garga bonuszra vagy barmire) nem kasztolsz es ha megvan a Hexing elvezed a +25%-ot vele. (kulonben felejtos)Mi ebben a szarakodás és miért járnál jobban? Egyszer ellövöd, megvan 8 és már csak hetet kell passzívkodni. 15 tisztán passzívból sokkal melósabb. Dupla idő
Egyszer ellovod megvan a 8 ami 20sec-et tart 2 perces CD-al. Full Zunival meg zsenge a dmg. Kell egy aktiv skill ami pazarlas ha van pl, egy jo 1.6-os fegyod. Tisztan passzivbol sokkal konnyebb a 15 egy 1.6-os dagger-el mint 8 aktiv melle +7 egy 1.4-es fegyoval. Probald ki.
Lehet rakok fel valami videot mert tudom amugy sem lehet teged addig leallitani, csakk ne lenne olyan keves rift fragmentem...*14?) Nagyon unom gyujteni oket.[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest