Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
-
LLKobe
veterán
válasz persil #12607 üzenetére
Naigen, én szinte csak 4 fős partyban tolom a haverokkal, de amikor jön egy valag pók, és a két wizard egyszerre kezdi tolni a meteoresőt, ott szevasz van, amíg abba nem hagyják, 12 fps.
Közbe a proci meg a GPU is 40% terheltség körül mozog...
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
mikromanus
veterán
válasz persil #12648 üzenetére
Dobj fel egy authenticatort. Akkor nem zokog szerintem a "változások" miatt.
Itt a hétvégi vidi is. Ezúttal se vettem komolyra. TR teszt "MP0"-n
Diablo 3 - inferno - solo monk - Alkaizer run - unlimited Tempest Rush testEzúttal is megkisérlem szélesíteni a látogatók zenei látókörét
Edit: utólag belenézegetve a skillek aktiválgatását még gyakorolnom kell. Akkor meglesz a 10 perc/run limit is.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
-
mar_tin
tag
válasz persil #12894 üzenetére
Nekem mindenem megvan, és az AH tegnap este lett kikapcsolva reggel már ment, de ezek szerint lehet, hogy egész nap csak félig, mert venni nem lehet mindenre hibát dob (nem láttam, hogy ezt bárki is írta volna).
Egyébként sem a frissités után szállt el azonnal. Nekem még nem esett olyan értékes amit érdemes lett volna csak licitre kitenni, szóval azzal nem bukok semmit, viszont pár óránként viszem lefele a buyout árat, miközben meg ugye ha akarnák se tudnák megvenni. Csak tudnám minek van a Breaking News rész, ha mindent csak utólag tudnak kiírni oda. -
F-ECT$
titán
válasz persil #12926 üzenetére
Azt nézd, hogy a lejárat közelében levőknél, hogy áll a licit. Abból sokkal jobban látni, hogy mit mennyiért lehet eladni.
Blackthorne gatyát néztem 65+ all ressel és 140+ inttel. Volt benn kettő is, aminek néhány óra volt hátra a licitjéből (BO nem volt rajtuk), így mindkettőre dobtam 25-25m-t. Az egyiket elhoztam 18-ért, a másikat 21-ért. Így az egyik fölösleges lett, kiraktam 30-ért és 2 nap alatt el is ment. (Hasonló gatya csak 40+ -ért volt benn BO-val.)
Szóval én inkább úgy fogalmaznék, hogy a bent rohadó BO-sok kicsit drágán vannak benn, BID-del meg kicsit olcsóbban lehet cuccot venni, főleg ha "rosszkor" jár le a BID, így az egyensúlyi ár valahol a kettő között lehet.
Dive ever, work never.
-
SLYM
veterán
válasz persil #12986 üzenetére
köszi, pont ez volt az én érzésem is, hogy nem említhatő egy lapon a többivel. azt már megtanultam, hogy ha már kipróbálok egy játékot, akkor 1-2 órát minimum beleteszek, mert sok játék indul be nagyon nehezen, de ez botrány hogyan kapott 8.4-es értékelést (emiatt gondoltam, hogy tuti biztos jó játék lesz)
K_mester morrowinddel a grafika miatt már régebben se játszottam, pont az oblivion után próbáltam ki egyébként, amivel több 100 órát játszottam és egyszerűen nem tudott utána lekötni. lekéstem róla sajnos
Zan okés, csak most megyek fodrászhoz 5-re, utána is leszel még? írok majd a többieknek is akkor
[ Szerkesztve ]
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz persil #13006 üzenetére
Ah, köszi! Pedig majd kiszúrta a szememet. Ő lenne az.
Van itt egy pár Barbár szaki. Segítség kellene a következő döntésben.
Jelenleg a karakter.Az Echoing Fury-t tervezem cserélni. Marad ez a legend, 2 variáns merült fel bennem.
1. Str. +0.25AS, LS, Socket --> akkor már jöhet egy jó kis Witching Hour. Az össz LS miatt tuti stabil a kari.
2. Str. +0.25AS, CHD, Socket --> természetesen Witching Hour. Magasabb DPS, kevesebb LS miatt stabil marad-e a gyakorlatban?Gondolom valakit már gyötörtek hasonló gondolatok. Kíváncsi lennék, hogy mi lett a döntés és eredménye.
-
Gorneck
legenda
válasz persil #13130 üzenetére
Ezt senki se mondta...egyébként nem ugyanolyan gyors, max alapba rárakható cucc szinten, de skillekkel nem. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ehhez pl WD esetén nem kell semmi hókusz pókusz...ahogy barbárnál sem...beteszi a skillt és go...én a monknál beteszem a skill oszt pár sec után várom a mobokat, de azok már sehol sincsenek ahogy a többiek se.
WDnél semmiről se kell lemondanom, hogy 50%-os MSel rongyoljak...kellő mob sereg mellett szinte a run 80%ban fenn tudom ezt tartani.
Itt már ott kezdődik, hogy komplett build és gear kell, ami magasabb mpl-en ki is fullad...pl 2 kezessel már viszonylag kellemes volt, de nekem az nagyon lassú.Szal aki tud olyan buildet amivel lehet is haladni és oké a jelenlegi gearemhez, akkor ne tartsa vissza az infót.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz persil #13138 üzenetére
Nem erről van szó...hanem skill szinten és annak fenntarthatóságról...
A próbláma az, hogy nem tudom fenntartani...elfogy a spirit mire A mobkupactól B mobkupacig érek, ami addigra már tényleg egy mobkupac.
Jó farmnak, meg pont ez a lényege, hogy Aból Bbe minél gyorsabban elérj, majd tarolj. De ha félúton kifogysz, akkor az nem túl hatékony...(#13139) Pekkk: Mikor leszel rámírsz. Este 18 után szoktam on lenni, csütörtöktől meg szabin vagyok. A buildet meg megnézem, ezt a felállást még nem próbáltam (vagyis hiányzott belőle két komponens). Köszönöm.
Gorneck#1239
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #13130 üzenetére
Olvasd el még egyszer mit írtam
Nem az alap itemből kapható Move Speed-ről beszéltem..Pekkk Este Gorninak mutasd akkor meg
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #13144 üzenetére
Spirit reget már én is javasoltam neki..
Pekkk Nah hát ezaz..
Lassú fegyóval nem nagy dirrdurr...tegnap poénbol megnéztük Inna Daibo-val..lenyomott 2 maratont mire kifogyott a szuflából[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F-ECT$
titán
válasz persil #13136 üzenetére
Azért a wiznek nagy moving speedes skillje nincs. Én ezekről tudok, de javíts ki ha tévedek:
-Passzív skillje egyáltalán nincs.
-Aktívan ellőhető skill: Teleport (bár ez nem teljesen speed).
-Proccoló skill (tehát nem tudod befolyásolni teljesen): Storm armor scramble rúnával (de storm armort nem igazán éri meg használni, csak 1-2 build esetén).Szóval a wiz itt (is) szív, de rendesen.
Dive ever, work never.
-
mikromanus
veterán
válasz persil #13144 üzenetére
Ööö. Mi a téma amúgy?
Ha TR monk, akkor lehet én értettem félre mikor "legyártottam" a saját szégyenkarimat, de én totál abban a hitben voltam, hogy ennél a lényeg nem az, hogy "de szépen csökken a spirit", hanem, hogy nem csökken, sőt még növekszik is, ha picit vagdalkozol... Ahhoz meg kell némi spirit regen, meg skill. No meg egy böszme nagy és lassú fegyver. Szerintem 8-9 spirit/sec azért kell. Ez kb 13-ig felmegy skillekből és mindenki boldog. Nincs olajválság és a verda mindig dübörögAmúgy fura dolog ez az MS. Nem használtam passzívban sebességnövelőt, így elvileg a TR 49% össz MS bónusszal ment, de mégis a barbi az 52% spurival (12% csizmából +40% sprint) lassabbnak tűnt nála. Azért van ez, mert egy irtó nagy állat, de valójában nem lassabb?
(#13157) Nordic
Ranged ellenfelek miatt nem érdemes hajigáló buildet választani. A seismic slam megfelelően kezeli a helyzetet és nagyobbat zúz. vagy több ellenfelet karcol[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz persil #13254 üzenetére
Konkrétan lassan ezért lett a magasabb mpl szint fun kategória.
A para 100asok is mpl3on tolják ha farmolni akarnak..Aki a játékélményért játszik, az megy nagyobb mpl szintre.
Viszont kulcsfarmra és überezésre kötelező a magasabb mpl szint.
Ez van.
Én egyelőre vegyesen játszok.Mpl3 ill. mpl5.[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
válasz persil #13261 üzenetére
Kapott egy Skorn-t.
Így néz ki a dolog egyenlőre.
Tudom, hogy nem ment meg, de jó lenne a pár elrohangáló mobot ki tudná végezni, hogy ne kelljen utána mennem. Amikor bewmegyek a mobok közé, akkor mire végzek, akkor encsi már feldobja a bakancsot.Van egy The Compass Rose ringem, meg egy The Traveler's Pledge amum CHC és CHD-vel, amiből van dögivel rajta... Nem tudom eladni, lehet odaadom az Encsinek hátha A Magic Findet is megdobja egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #13269 üzenetére
Idővel mikor majd pénzt is szánok rá akkor Chantodo setet akarok, ezért kell az OH..
Az amut és az Andi sapit kipróbálnám..andi sapim nekem is van de abba 14% more fire dmg taken van ..az meg sokÉs 5Milla van eddig a kariban...az öv kölcsön van Rolitól, a ruhát meg Gornitól kaptam
Tehát ami ér is valamit az nem az én érdememEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz persil #13254 üzenetére
Hehe. Dr Szőrszálhasogató észrevételei:
- MP0? Az mi az? Vagy "No monster power" vagy MP1 van csak, nem?
- Az xp-> kill sebesség összevetés csak akkor áll, ha seggbéna karaktered van, de akkor meg nem kellene MP5-re menni. Sok DPS mellett, az "MP0" és az MP1-2 is simán 1 hit - 1 (vagy több) kill. Az MP5-ös 6*-os idő ez alapján teljesen téves következtetés. Aki MP5-ön elég jól halad, annak nem érdemes a haladását "MP0-hoz" hasonlítani.
- a drop mennyiség, mf és xp számításban egyetértünk. Tényleg lusta kis malacka vagyFollower témában:
- 200 main statos gyűrű nem csak legendaryban lehet? Az annyira nem pálya. Rare valahol 190 körül maximalizálódik. Socket-kavics megdobhatja épp... Az sem teljesen igaz, hogy nem érdemes mást adni nekik. Nagyon jó a vita. Ha sok a life, akkor ritkán halnak. Kivéve a templart, de az meg komolytalan alak nehéz terepen. A followereknek a sebzése másodlagos. A "hozzáadott érték" az ami nagyon jó. Ez lehet armor, AS, CHC bonusz, vag yitemekból CC effekt, vagy csirkevarázs. Ezek sikere sebzéstől független, de ami nem alapskilljük, az csak addig jó amíg élnek. Tehát legyen má' életük az apróságoknak!
edit: alacsony MP szinten magukban is jól elvannak ha fel vannak szerelve. Szerintem MP0-n akkro is mindent ki lehet velük nyírni, ha te csak állsz és nem csinálsz semmit.[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz persil #13276 üzenetére
[{'13276','13277'}];
Grammar Nazi
Azért adjuk meg a módját... legalább a nevének!A csicska CC effektjét csak ő kapja meg. Ettől még nagyon hasznos. A CC hatásokra igen zsenge védelmek vannak csak. Amelyik ellen megfagy, szédeleg, vagy kotkodácsol, az nem fog támadni
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #13272 üzenetére
Azért mert szuper gyors és még setbonusba ad 130INT-et is, plussz a Chantodon alapba van legalább 160int ami már összesen 300 int majdnem..
+a Chantodo OH ad AS-t amit tudtommal más OH nem ad..
Úgy durván ennyi az okaF-ECT$ Move speed kell mert a WIZ nagyon lassúcska..Ice Climbers meg Move-al megfizethetetlen..
Nah jó..megfizethető de nem egy 5M-es WIZ-nek[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #13285 üzenetére
Életem végéig nem sakkozom ki b*sszameg
Mikro: De a zunyi cipellő kő a setbonusz miatt
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz persil #13289 üzenetére
5 NV alatt (vagy 4?) a bossok dobnak 3 sovány kéket, meg jobb esetben 1-2 tome vagy potit. Ha megvan az 5 NV, akkor telepakolják (szeméttel) a terepet. Olyan 10-15 db vegyes cucc esik. Mindenféle színesfém. Ez szerintem a "halmozottan hátrányos helyzetű kisebbség" kedvenc része a játékban.
Andrish: Nem kell a zuni set bonus. Mi lenne az? Pár sovány int egység? Ugyan. Inkább szerezz egy Tal Rasha armort. Az szerintem többet ad(hat) az AS bónusszal. Mondjuk ha resist is kell, akkor elég költséges...
-
Foxmulder89
senior tag
válasz persil #13299 üzenetére
Az esetleges félreértések elkerülése végett, nem arra gondoltam, hogy az mf miatt többször jönne be ez az extra roll, hanem hogy ha bejött, akkor az a drop amit rollol, az alap 100% magic find-el rollol vagy hozzáadódik az aktuális +mf, mint minden normális dropnál
Azért nem mindegy, hogy aranyat, fehér meg kék szarokat dobál pluszba, vagy jó eséllyel sárgát.
Külön pont erre így nem találtam kék postot, csak ezt:
"Referring to the chart, if you’re rolling on MP4 and bagging normal monsters, every one of them has a 26% chance to drop a bonus item, and you’re getting a 100% MF & GF bonus (above the normal 375% MF cap) on all their drops."
A logikus az lenne, hogy hozzáadódik, de blizzardnál sose tudni.
Ha nem értelmezem félre ezt a szöveget akkor viszont így van és azzal a+mf-el rollol ami a statjadinál van.[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #13334 üzenetére
All rest buknék de abból 70+-t, illetve socketbe 16%life-ot legalább...és szerintem még ideszámolhatjuk a 12% alap life-t...mondjuk ezt kompenzálhatja az Andi sapiba mondjuk 80VIT...
Mindezt 4,5%CHC-ért ..
Amúgy 125ről ugrott fel 131re a DPS-emdadabu A WD és DH geart meghagyom másnak de hogy a Barbár és a WIZ gearek nem érnek 200M-et arra mernék fogadni...
sith7 Az áraiból ítélve, mást is szeretne lehúzni
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #13340 üzenetére
"de ha beszerzel egy crit chance-es zuni gyűrűt, akkor helyből van ~120(60-70+55) allres-ed."
Melyik része nem világos a filléres koldus gearnek?
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #13343 üzenetére
"Speciel a crit-es zuni ring pont nem filléres koldus felszerelés "
Há errűl beszélek nyuszómuszó
-
mikromanus
veterán
válasz persil #13343 üzenetére
Hja kérem. Koldusbuild, de azért a Zuni set bónusz befigyel érvként. Én is mindig tescosan kezdtem az átépítést, aztán végül elvertem minden goldom ami volt
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #13393 üzenetére
+1
Thrawn Ezt a vidit ugyan nem néztem meg most de régebben elég sok ilyen "proGamer" vidit néztem, és az égegyadta világon semmi újat nem mond..
Felolvas egy Bluepostot és hosszasan ecseteli (95%ban) azt amit amúgy mindenki tud és mindenhol téma..csak ő mindezt "felénekli" az éterre[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest