Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz Los Angeles #29221 üzenetére
De driverek akkor kellenek amikor már windows fent van elvileg. Ha folyamatosan újra indul, akkor nem tudsz addig eljutni sem, hogy kellenének.
Első körben én arra gyanakodnék, hogy a windows amit szereztél nem jó (gondolom nem eredeti talán, persze lehet tévedek). Megoldásnak javasolhatom, hogy szedd le a pár nappal korábban nekem javasolt Dell-es W7 Pro-t. Az még kulcsot sem kér. Nekem is az van, teljesen jól működik. Illetve azóta megjött gyári telepítő is, de az egy másik történet..
Másod ízben, meg azt mondanám, hogy ha nem muszáj ne bántsd a sata drivereket. Amit felpakol a windows az teljesen jó úgy alapból. Csinálj pár mérést, ha nagyságrendi eltérés nincs, akkor minden rendben. Elkezdesz rárakni mindenféle mást, csak ronthatsz a helyzeten. Valamint nem tudommpl sata módot átállítottad-e biosban AHCI-re, ahogy sok telepítő leírás említi. SSD mellett egy kötelező lépés.
Harmadsorban pedig nem tudom milyen neted van, de ha wifi-s, akkor jobb ha felkészülsz és leszeded a tartozó drivert előre, mert ez nekem oltári szívás volt kibogarászni. Többi már sima ügy utána.
Sok sikert hozzá!
[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Dhampir
félisten
Ne búsulj, Precisionokhoz sem jár alapból, legalábbis a "madzsarnak". Talán utólagosan lehet kérni a Delltől.
Nekem Linuxszal (Ubuntu) jobban működik, mint Windowszal, zajtalanul és gyorsan, nem kell pucolgatnom a registryt és defragmentálni sem.
Egyedül a merevlemezvédelemhez nincs Linuxos driver, ha jól tudom, de majd jobban utána nézek. Még Windowsos játékokat is nyomatok rajta, bár számomra a játék izgalmát inkább az elindításuk jelenti egy másfajta környezetben. -
thomeef
őstag
Érdekes nekem adtak hozzá driver lemezt, igaz én már 3 hónapja vettem. Lehet azóta kispórólják belőle a nagyobb hdd ellenében. Ha engem kérdezel inkább kéne a +250gb hdd mint a driver lemez xd
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Tenken
őstag
válasz Los Angeles #29229 üzenetére
Örülök, hogy megoldódott!
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
SzaboZE
addikt
válasz Los Angeles #29341 üzenetére
http://www.dell.com/hu/p/inspiron-17r-se-7720/pd
Eszerint tudja, próbáltad fejjel lefele?
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest