Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz szabolcs83 #28502 üzenetére
Persze, hogy az E6430-as más anyagokból van, nem véletlenül kerül 50%-kal többe, mint az E5430-as.
Kijelzőt tudsz venni, 1600x900-ast, akár IPS-est, vagy multitouch-osat is, és bele is tudod tenni, ugye arra nem a gép, hanem a kijelző garanciája fog vonatkozni: az enyémbe például az IPS-es ~27 ezer forint lenne, de ennek az E6230-asnak a kijelzőjével meg vagyok elégedve.
Ebayen hegyekben van mindenféle kijelző. Az IPS-eket keresik a betekintési szögben azok nagyon jók; engem azért nem érdekel, mert csak egyedül használom a laptopot, nem szeretném, hogy a mellettem ülő lássa, hogy mit csinálok.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
fogtunder
nagyúr
"az alsó része tiszta műanyag" - igen, csak alatt egy fém váz, ami nem fog hajolni, törni, ha meg mégis sérül az alja, egy pár ezer forintos alkatrészt kell csak átcsavarozni, látni meg úgysem fogod soha, mikor nem nézegeted. az alja meg a 6-os szériának is kemény, kopogós.
az 1366*768-as kijelzők nagy része reflexből hulladék, de ez egy dokkolóval és külső monitorral nagyon hamar orvosolható, vagy ahogy premete mondta, ki kell cserélni, a latitude-ök nagyon jól szerelhetők.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
SzaboZE
addikt
Valószinüleg az lcd kábelt is kell cserélni, mert a nagyobb felbontáshoz több eres van.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5 Pro teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest