Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EstiloL2
tag
válasz premete #29454 üzenetére
Elnézést az előző mondatom megfogalmazása miatt, visszaolvasva hülyén hangzott.
Nem mondtam egy szóval is, hogy erősebb a proci. Azt sem mondtam, hogy a videókártya a legfontosabb. A játszogatáshoz meg nem elég a HD 4000? Netezéshez meg aztán tökmindegy a videókártya, csak ha a gépek minőségét is nézzük, akkor a 3521 jobb. Nagyon szeretem az ilyen embereket, mint te, akik képesek a legapróbb dologba is belekötni. Nem hiszem, hogy félrevezettem volna, vagy olyat mondtam volna, ami nem igaz. Miért állítasz olyanokat, amit nem is mondtam? Meg nem mindegy, hogy melyik proci itt az erősebb, amikor játéknál fontosabb a videókártya? De bármit mondok, akkor köss bele nyugodtan...[ Szerkesztve ]
-
EstiloL2
tag
Hali, én is L2-zöm Nekem Dell Inspiron 7520-am van, ez a legjobb 240 körül.
-
EstiloL2
tag
válasz who_a_way #29666 üzenetére
Minden programnak beállítottam, amit használok, hogy mit használjon. Iszonyat sokat szarakodtam a CCC-rel még múltkor, de azóta jó. Mozillát állítsd integráltra, a többit meg ahogy akarod. Fölösleges a dedikálttal videózni. Jobb klikk az asztalon, és ott van, hogy "Váltható grafikus rendszer...." Ott lehet beállítani.
-
EstiloL2
tag
Az egyik ismerősöm abban a hitben van, hogy ha lecseréli a gyári Ubuntut Windows 7-re, akkor elveszik a garancia. Ezt írja le kérem valaki, hogy nem igaz, mert nem hiszi el nekem.
Előre is köszönöm. -
EstiloL2
tag
Az normális, hogy decemberben vettem a gépet, és már 9%-os az akksi elhasználódottság? Eddig összesen 2x használtam akksiról, vásárlás után rögtön 4% volt az elhasználódás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest