Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Aragox
tag
Hírét vettem eme nemes összejövetelnek, melyre hivatalosnak minősítettnek találtatott minden kedves debreceni, és környékbeli PH-tag. Ennek fényében szeretnék érdeklődni, hogy e rangos eseményen való résztvételemnek látjátok-e bármiféle akadályát, vagy vehetem úgy, hogy köreitekben tiszteltnek érezhetem magam?
Másképpen szólva, én is ott leszek, ha nincs ellene kifogásotok... -
Aragox
tag
Debrecenben van villamos????
-
Aragox
tag
Egyéb White Russian receptek:
1. recept
1 rész Kahlua
1,5 rész vodka
tej vagy tejszín
Keverjük össze a Kahluát és a vodkát (lehetoleg jéget téve hozzá) majd öntsük rá a tejet vagy tejszínt.
2. recept
4cl vodka
2cl Kahlua
2cl jó minőségu tejszín
Az alapanyagokat kb 15 másodpercen keresztül tört jéggel összerázzuk, majd ráöntjük 3-4 jégkockára. Old fashioned pohárban szolgáljuk fel.
-
Aragox
tag
Csatlakozom az irigységhez, bár inkább azért, mert még 28 munkanapom van ebben az évben, de ha nem okoz senkinek gondot, jelentkeznék erre az össznépi teszkópartira. Plusszpontért viszek teszkó könyvet felolvasni
-
Aragox
tag
válasz simonzé #3640 üzenetére
Ad 1.: Nem Odi, hanem Audi.
Ad 2.: 80- as ugyan, de valójában 82-es (évjárat)!!!
Ad 3.: A csajokat a saját két szemeddel láthattad, hogy nem néznek, de ha Te ülsz az anyósülésen, mégis mire számítasz, ha benéznek?! Az a minimum, hogy síkítva szaaldnak hazáig.
Ad 4.: (bár én sem emléxem pontosan, de) klasszikusokat csak szó szerint!
Mindenesetre köszönettel tartozom, hogy bemutattad a nagyérdeműnek hasznos segítségnyújtásomat, mely nélkül valóban kérdéses lett volna sorsod, illetve, hogy mikor és hogyan is értél volna haza...
ngabor, jelentkezésem fix, bár lehet, hogy költözéses időszakba esik, és nem tudok olyan hosszú időt ott tölteni, hogy simonzét hazaszállítsam. Ennek fényében, ha kérhetném, a helyszín legyen simonzéék alatti kis kocsma, hogy ne kelljen egyedül, veszélyek között, oly hidegben hazatalálnia... (kiszolgáltatva a természet, a nők és egyéb hasonló lények kegyetlenségeinek) -
Aragox
tag
Lehet, hogy most hülyének fogok tűnni, de ez mit takar? ''12gb vesztettem és kb4 visszanyertem''
-
Aragox
tag
válasz bagyulajuve #3678 üzenetére
[link]
Talán találsz rajta valamit... -
Aragox
tag
simonzéé, xuldar -
-
Aragox
tag
Nem az volt az az ominúzus Wlan kártya, ami már a múltkori talin is kézről kézre járt?!
-
Aragox
tag
válasz ngabor2 #3717 üzenetére
Én nagyon sokszor lettem volna már nyitott a linux világára, van is pár ismerősőm, akik linuxosak, és mindig ajánlgatják is. De lehet, hogy fura, én használni szeretném az operációs rendszert, nem írni. Mindenki mondogatja, hogy egyre több hardvert támogat, neki már minden megy gond és install, meg kernel fordítás nélkül is. Mégis valahányszor a közelébe keveredem, valahogy mindig kiderül, hogy van legalábböt olyan alapeszközöm, amivel semmit nem tud kezdeni. Ezzel nem is lenne gond, ha ez nem a tuner, a hang és a videokártyám lenne többek között. És a végére mindig tele lesz a hócipőm vele. Ahogy egy ismerősőm mondta, addig nem akar linuxot használni, amíg kernelt kell fordítani ahhoz, hogy egy usb-s eszközt telepítsen.
p.s.: minden tiszteletem azoké, akik ezek ellenére uralmuk alá tudták hajtani a linuxot -
Aragox
tag
válasz ngabor2 #3732 üzenetére
Esetleg a dohányellenesek lehetnek épületen kívül, nyitott ablaknál, így a beszélgetésekről sem maradnak le, és a ruhájukat is csak a friss esti szellő (-20fok) járja át...
p.s.: lassan egy éve én sem dohányzom már, és kezdem nem szeretni is, szóval közösséget vállalok az áldozatokkal.. -
Aragox
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest