Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
xuldar
addikt
válasz kretenallat #251 üzenetére
Tudod, hogy nem tehetem A kedves tanszéki admin seggét rugdosd miatta. Fényképet nem mellékeltek (Azt mondod, jobb így? ).
Mintha valaki felvetette volna egy újabb találkozó ötletét. Vagy csak hallucináltam?Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
válasz kretenallat #253 üzenetére
Lásd #243... Én már szerveztem egyet, most más emberek jönnek.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
válasz kretenallat #255 üzenetére
Azt hittem, erre írtad, hogy nincs, aki ennek bedőlne:
''Mintha valaki felvetette volna egy újabb találkozó ötletét. Vagy csak hallucináltam?''Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
válasz kretenallat #257 üzenetére
Esetleg Te nem akarsz bedőlni, és megszervezni a következőt?
Itt a lehetőség. Még a végén kénytelen leszek megint én kitalálni az időpontot és a helyszíntAzért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
etilin
aktív tag
Bocsi tudom hogy off topik de segítséget kérnék Nem tudtok valami olyan hardverboltot Debrecenben ahol tutira van sulinetre hangkártya.Sblive vagy attól jobb kéne 5-10k ig vagy esetleg a bolhán tud valaki segíteni.
Ej, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?
-
xuldar
addikt
Nem a bolt a lényeg. A nagykereknél kell szétnézned, illetve megkérdezned, hogy van-e a cuccokból, minden debreceni bolt tőlük rendeli, így teljesen a nagykerektől függ. Itt van két weboldal:
Fefo: Bővebben: link
CHS: Bővebben: link
[Szerkesztve]Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
Mail ment - ne itt tárgyaljuk az ügyet.
Nekem megfelel a március 16. Délután 4-ig dolgozok, utána ráérek. Hely teljesen mindegy, de ne kelljen ollóval mennem, hogy átvágjam magam a füstön. Vannak kultúrált helyek, ahol a bagósok is tudnak úgy füstölni, hogy nem fulladnak meg az antik.
Lehet, hogy már olyan jó idő lesz, hogy a Kikötő teraszára is ki tudunk ülni. Az lenne a legjobb.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
simonzé
addikt
Nekem van egy csomó bel-és külföldi kollégám, akikről senki sem tudja, mit csinálnak napi 8 órában. Szerintem van olyan, aki a kávézással keresi a sörre valót...
Közben be kell dobnom a törölközőt: Március hónapban a lakásom szétbombázása miatt nem tudok résztvenni a találkozón. De utána hamvaiból feltámad új fürdőszobával, konyhával, csempézéssel bútorozással felszerelt frissen festett diszóólam.I don't fit in. I fit out.
-
xuldar
addikt
Biztosíthatlak, hogy nem kávézással keresem meg a sörre valót - mindkettőt utálom Írtam lorcsinak mailt, azóta sem válaszolt...
Igazából nekem sem lenne túl jó a március, időt tudnék rá szakítani, de hangulatom nincs most hozzá. Biztos a tavaszi fáradtság jön ki rajtam.
Április?Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
w9033626
aktív tag
Kedves Uraim! Nagyon úgy néz ki, hogy a holnapi bulájból nem igen fog kikerekedni semmi. Ezért törjétek a fejeteket, hogy akkor mikor is lenne jó. Vagy tarthatnánk Simonzénél és akkor ő sem maradnia ki, meg a fürdőszoba is ''épülne'' Meg a kőművesek miatt biztos van ott sör és pálinka
[Szerkesztve] -
xuldar
addikt
Mit szólnátok, ha ismét június 2-án lenne a következő találkozó, ismét a Kikötőben? Csütörtöki napra esik. Még másfél hónap van addig, mindenki bekészítheti a naptárába.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
bobace
addikt
még lehet én is elnézek csak legyenek népek
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Jester
aktív tag
Hátha most összejön végre nekem is az időm rá! Addig is dátum feljegyezve.
Mehr Licht!
-
Borosz
őstag
Most kezdjem el sorolni, hogy mik lesznek egészen szeptember 1-ig?
Inkább nem. Nem tom megigérni, hogy ott leszek...
Helyszínre + egy 5let : A1 wellness központ malompark mellett. Lehetne bólingozni is esetleg... -
ngabor2
nagyúr
Hmmm. Végre én is el tudnék menni. Délutáni időpont majdnem mind jó nekem.
-
-
lorcsi
veterán
nekem kb 10- 12-ig tart vagy max 14-ig.... utána szabad vagyok...
de egy mecha Zh-t elég kipihenni...
ja hogy atali mikor lesz kb.
múltkor olyan 18 felé kezdődött ha jól em léxem...( sajna talán akkor is Zh-m volt & késtem...
[Szerkesztve]eladó: vadi új soundcore motion+
-
xuldar
addikt
2005. Június 2. 18:00 Kikötő (A Csónakázó-tó mögött):
3. nemhivatalos Debreceni PH!-TalálkaAzért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Szali
tag
ott leszek!
''Ha vízen akarsz járni, tudnod kell, hol vannak a kövek''
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest