Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
arpeen2
senior tag
válasz simonzé #3047 üzenetére
Megkérdeztem uncsitesómat aki jártasabb ebbe, azt mondta 10-15 embernek elég egy lakás két szobája is vagy keresni kell vmi lepukkant kultúrházat amit pár ezer Ft-ért ki lehet bérelni (fejenként kb 500 Ft), hasonló talán van a Mátyás Király utcán (téren ) is itt Db-ben. Persze rendezhetjük nálatok is, az a pár ember simán elfér nálatok szerintem
-
Mr.Omega
tag
1db SMC EZ Card 1000 10/100/1000 Mbps copper Gigabit pci card 1 év gar 11000 ft
-1db chieftec 420w atx 2.0 dual fan active pfc táp 1 év gar 15000 ft
64 mb sd ram pc 100
2db maxtor 60 gb hdd
1db seagate barracuda 80 gb hdd
1 db seagate barracuda 120 gb hdd
dodoó féle kompresszoros gázhűtés (fel kell tölteni gázzal r16,r22) + mérőmüszer 23kMobiltelefon szervíz Szent Anna 49
-
gyurc
aktív tag
nya.. en mondtam hogy inkabb mobil..de valaki letamadott ircen..
4-korulre igerte magat, addig a moncsit foglaltnak tekintemMindig legyen nalad a törülköződ
-
Antimatrix
senior tag
Én mondtam hogy elviszem csak nincs időm értemenni
Ma este akkor beszervezem a srácot
este hivalk ha nem viszik elPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Antimatrix
senior tag
válasz Gabcsika #3010 üzenetére
Attól függ.
Ha GIGGOLÓ vagy akkor sokat
ha szurkuló akkor keveset
9,4k a kettő 1ütPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
syner
tag
emberek mit szólnátok valamikor egy Vice City multihoz neten keresztül?
-
Zoty@
aktív tag
Hali srácok!
Érdekelne új vagy használt PS2!!!
Persze olcsón!Texas HoldEm for ever!
-
Bigi
tag
A Tannenbaum könyv tökéletes erre, elég részletes és érthető módon írja le a különböző protokollok máködését, elvét, csomag szintre lebontja a dolgokat, és azon belül is részletezi melyik bit bit csinál (bár ez mellékes, a beállításokat úgyse manuálisan csinálja az ember;) )
Ha cisco-val akarsz foglalkozni, akkor ezen felül/mellett keríts ismerőst a cisco-akadémián, és onnan szerezz jegyzeteket (bár az lehet csak angolul van, passz, meg ugye a gyakorlat az nem lenne hátrány, azt meg könyből nehezen lehet elsajátítani.)
[Szerkesztve]E-mailt ne írj, nem olvasom!!!
-
simonzé
addikt
válasz arpeen2 #3049 üzenetére
Megkérdeztem a főnököt, hogy a cég egyik tárgyalójában (inkább étkezőnek hívnám, mert befér vagy 60 főre való asztal), de sajnos elzárkózott. Nem engedik a tulajok, hogy illetéktelenek bejöjjenek az épületbe. Pláne nem hétvégén...
Sajnos...
Szóval ha valaki tud egy jó helyet...I don't fit in. I fit out.
-
arpeen2
senior tag
AKI TUDNA HELYET EGY DEBRECENI LAN-PARTYHOZ, AZT KÉRJÜK JELEZZE
-
simonzé
addikt
Bővebben: link
Elég olcsók, ráadásul debreceniek. A plazaval szemben a Péterfia túlsó partján egy belső udvarban.I don't fit in. I fit out.
-
Zoty@
aktív tag
Továbbra is érdekel PS2!!!
Vennék!!!Texas HoldEm for ever!
-
simonzé
addikt
egy srác ilyet kínált rám pár napja:
''Sony PS2 játékgép minden tartozékával: Extrák: EyE ToY kamera, Logitech
Vezeték nélküli Joistick, Logitech kormány (boltba 35ezer), Sony Memkar, Sony
Ps2 távirányitó, +joistick; EREDETI, Sony Standar, JÁTÉKOKAL: GTA SA, VC, 3 ;
EyE ToY, Matt Hoffman BMW 2005, Crazy Taxt, Grand Turissimo - - >összes, Szörny RT. , stb.''
A hejesirássa nemlyó, de ha érdekel a fenti stuff egyben, mondj egy árat, én meg majd beszámítom neki a cuccot amennyiért mondod. Tied a cucc, enyém a zsé, övé meg a másik cucc, amiért ezt felkínálta. Mindenki hepi. Jó éjszakát.I don't fit in. I fit out.
-
gyurc
aktív tag
válasz Antimatrix #3060 üzenetére
sorry
van meg ket 17'' - nokia.. no gari
es egy 15'' nemtom.Mindig legyen nalad a törülköződ
-
Antimatrix
senior tag
-
IIIstIII
senior tag
keresek: gef3 ti200ast
Eladó: Zalman ZM80C
Ide írjatok:
isti0331(kukac)freemail(pont)hu -
Borosz
őstag
Lehet eladnám Abit Ti4200 OTES 64MB 275/275 kártyámat... Tittan réz új hűtővel 9K-ért. Érdekelne valakit?
-
MarKoo
addikt
Garancia nélkül eladó egy Asus P4P800 Deluxe típusú alaplap. Tudok hozzá IDE, illetve S-ATA kábelt is biztosítani, továbbá a harmadik képen látható dolgok közül el vihet valamit a vásárló.
Garancia: Nincs, de 3 nap kipróbálási garit adok, de az alaplap hibátlan.
Képek:
Link: Bővebben: link
Megjegyzés: Hozzátenném, hogy aki már vásárolt tőlem, azt tudja, hogy alkuképes vagyok és nem szokásom átvágni senkit.
Ár: 15.000 Ft.https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
lorcsi
veterán
érdekesség képpen :
Mennyiért érdekelné a debreceni társaságot egy 160G-s samsung winyo 3 év gar még van csak particionáltam & kb. 3 hetet ment.
SP1614N típusú.gyári doboza + kibontatlan csavarjai megvannak.eladó: vadi új soundcore motion+
-
Manitou
veterán
Eddig jónak tűnik nekem is a holnap 18 óra körül. Nem tudom, merrefele leszel? De el is vihetem. Ha itthonról megyek akkor nekem közelebb van ha az Egyetem sg útra megyek, mintha a városba találkoznánk.Bicajjal leszek ,szóval nem tudok felmenni, ki kellene majd hoznod a ramot.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- Crypto Trade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home