Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Borosz
őstag
Stratosnak: Az Elektrowördben TréMobilos a k700i. Ha kifüggetleníted ugrik a gar. TréMobilos menü.stb. Bobésznek van két akkuja, legújabb szoft.... stb.
Az új, független ára még mindig 50egynehány ezer ezt ne felejtsük el.
Annyira utálom, hogy a mai világban minden pillanatok alatt elértéktelenedik, persze az is tény, hogy nem minden kerül annyiba, amennyit valójában ér. . -
_seth_
veterán
Egyetértek! Nekem 100 hsz/oldal van beállítva de van olyan hírdetés ami kb 5x rajta van ezen az egy oldalon is... aki keres vmit az vissza is tud lapozni
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Sensei
aktív tag
A 17-es monitor lehet, hogy érdekelne. Külön adod?
Én csinálok neked szívesen 230-USB kábelt. Csak legyen a közelben konnektor.
Mod.:Ha az a cél, hogy 230-at állíts elő az USB 500 mA-es áramerősségéből, sztem, azt felejtsd el.
[Szerkesztve]Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.
-
Aragox
tag
Nem lenne egyszerűbb beszerzned egy 5V-os hálozati adaptert, és arra csak egy kábelt kreálni? Sztem egy olyan kábelt, aminek az egyik vége USB, a másik valamilyen anya foglalat az adapterhez egyszerűbb kreálni, mint megcsinálni egy adaptert. Esetleg kisebb is, mint a házilag fabrikált trafoból Graetz-hídból, és stab.ic-ből álló, és mást is tölthetsz vele..
Utána jutott eszembe. Nem tudom, milyen akksi van a lejátszódban, és hogy milyen a lejátszó, de szerintem figyelj oda, hogy viszonylag nevesebb adaptert szerezz be, amin tényleg stabil öt volt van, csak hogy ne k..ja szét a lejátszót, vagy az aksit.
Arpeen-nak is igaza van, csak van olyan MP3-lejátszó, amiből nem vehető ki az akkumulátor. Asszem a LAVOD csak ilyet csinált.
[Szerkesztve] -
norbz
tag
Kis érdekesség: Nekem is az egyik RW-m LG 4161, nincs hozzá firmware az LG oldalon, sőt a poén kedvéért még csak nem is jegyzik ezt a típust LGnél (csak 4160 és 4163) Ettől függetlenül tökéletes, és megír minden szart a gyári firmware-ével is
Mivel az ALC '97 6ch intgrált hangkarim 8ch integráltra való cseréjére senki nem jelentkezett :D Ezért most keresek ugyanehhez a hangkarihoz +2 csatornát :D
-
S.Feri
őstag
Üdv!
Tudom,hogy egyben de hátha:
CPU 2500+ Barton (3200+ csak pluszfesszel) + Silent Breeze 3 15k
Mobo NF7 2.0 1T-s biossal, + alaplapi infra +ASUS IDEkábelek 7,5k
Ram 512 PQI 400DDR (2,5-2-2-5- 2T, 3-4-4-8 1T) 7,5k
Vga 9600XT Sapphire Fireblade 525/650(@600/780 jó driverrel)+Zalman C+OP1+ minenével 21k
80GB Seagate 7200 8k
Codegen 400W 3k
Chieftek Dragon házikó (4 nagy - 3 kicsi, egy kis moddal) 7k
Külön nem eladók?De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
arpeen2
senior tag
Annyi a ''buktatója'' hogy akinek kábeltvje van és több TV-t néz, az nem tudja használni mivel minden TV-n csak ugyanazt az adást tudod nézni. UPC direkt kiváltására viszont tökéletesen alkalmas. Nincs benne semmi kamu, a UPC is adhatná ennyiért sőt még olcsóbban és úgy is lenne rajta haszna. Dehát amíg nincs verseny addig bármennyiért adhatja úgyis kifizeti akinek szüksége van rá. Ráadásul azért ilyen olcsó mert a ''150 digitális TV csatorna'' nagyrésze ingyenesen fogható egy digit parabolával. (Nem mind...de jó része.)
-
Aragox
tag
A hétvégén derül ki, hogy biztosan kell-e, de ha igent mondanak, akkor egyben meg tudnám venni, mondjuk 90k-ért?! A tuner nem kellene, de a többi úgy fullba menne.
Tudom, hogy mindent beleszámoltál, de pl. a modem, a rack, a floppy nem szükségszerű, mondhatnám felesleges, de mivel egyben akarod eladni, természetesen vegyük bele. -
simonzé
addikt
Fater tegnap óta DigiTV ügyfél. Lemondta az UPC Directet, itt visszakap 14k-t, mert ennyi volt a letét a beltériért. Befizetett 18k-t, egy év mulva az övé a beltéri, addig akciósan ingyen kapja a kábeltévét, azon túl pedig 2700/hó. Olcsóbb, mint az én hagyományos kábeltévém... Semmi trükk, az áll a háttérben, hogy nem mindegyik cég pénzéhes ''sz*rokazügyfélre'' rablóbanda, mint a UPC. Bővebben: [link]
I don't fit in. I fit out.
-
Sacsa
csendes tag
Van 1 Gigabyte Bluetooth USB 100 méteres eladó. Csak rövid ideig volt használva, mert adatkábelt vettem. Számgépházból való, 4800-volt, 3000-ért odaadom, kevesebbért nem, inkább megtartom magamnak. Dobozában van, mindennel (CD, kábel,számla, gari). Ha érdekel küldj privit!
-
Oly
őstag
Ez éppen olyan dolog, mint a kresz!
Mutass olyan embert, aki (természetesen már minimum 1000 km-t vezetett)
nem vétett még a KRESZ ellen!
Pl meg állt minden STOP táblánál, meg ilyenek!
Ja és a 30-as sebkorlátról nem is beszélve a vasúti átjáróban!
Nap mint nap...
Sőt... Percről percre találkozhatsz különböző bűncselekményekkel, szabsértésekkel!
Mikor a piacon vagy a boltban nem adnak nyugtát/blokkot!
Vagy mikor martica nélküli lemezt veszel, és arra szerzői jogvédelm alatt álló anyagot rögzítel!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
simonzé
addikt
Ha én veszek egy tintapatront, abból jópárezer forint a jogvédők kasszájába megy. Namost én a nyomtatómat internetes adatlapok, saját dokumentumok, és fotók nyomtatására használom. Akkor most ki adja nekem vissza a jogcím nélkül a zsebemből kivett dellát?
Vagy a CD-im 90%-án a saját dolgaim, fotóim, műveim vannak. Akkor miért nem adja nekem vissza valaki az Artisjusnak befizetett ezreseimet???
Joghézagok mindenütt. Itt tartsam be a törvényt? Amikor mindenki az én tárcámra hajt???I don't fit in. I fit out.
-
misu
senior tag
Hy!
Kodak Easyshare cx7330, 3,1MP Digitáis fényképező cucc, 3x optikai zoom, 16Mb kártya, 2005.08-ban vásárolt, garanciális, hibátlan állapot. Kinek mit ér?
Erre jegyezz egy 15k-s ajánlatot tőlem....
Több sajna nincs.
Május 05. után tudom rendezni(fizu..).....persze ha addig el nem viszik előlem...
Szép napot!
Bye!Bűn az élet.
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest