Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Borosz
őstag
válasz Borosz #27355 üzenetére
Eladó P2 félgép.
333 Slot1 celeron. Acorp 6BX AT/ATX lap. Bónusz 366 Slot1 celeron , Ismeretlen 8-16MB AGP VGA, SB Vibra 16 ISA hangkártya, 24X CD, 64MB SDRAM, 2,1GB HDD - 1500Ft
AT házban van. Működik.Továbbá eladó:
2 portos Opti PCI USB kártya - 500Ft.
PCI LAN kártya - 500Ft. -
Borosz
őstag
válasz Borosz #27680 üzenetére
Két digitgép közül az egyik eladó:
Panasonic LUMIX DMC-FZ10 - 29.000Ft
Tartozékok: minden, ami járt hozzá gyárilag, + Samsonite tok/táska és 256MB Ultra II SD
Canon S3 IS 41.000Ft
Tartozékok: USB kábel, 4db Varta akku, Uniross Globetrotter töltő, 2GB SD (új) - 47.000Ft
Akkuk, töltő és SD nélkül -
bublee
csendes tag
válasz Borosz #27811 üzenetére
Láttam, hogy valaki az mp3 lejátszóját hasonló méretű képpel hirdette, úgy gondoltam akkor ez nem probléma, de amennyiben zavar vagy úgy érzed, hogy elnyomom a hirdetésed, szólj nyugodtan és következőnek fele ekkora méretben közlöm. Üdv: b.
''Utáltam mindig az iskolát,el*****a az ember kiskorát!''
-
INMOTEP
őstag
válasz Borosz #27883 üzenetére
szerintem még a az off se nagyon férne bele se a nyíregyházi ,Debreceni , sem a Miskolc adok veszek topiakban hisz szerintem ez az adás vétel cseréről szólna valahol csakhogy valaki érdeklődik valami iránt vagy kérdez és elkezdődik valahol az off és soha nincs vége és érdeklődni privátban lenne valószerű nem az oldalon belül ,ez az én véleményem , Remélem senkit nem sértettem meg ezzel
[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
Két félprofi digitgép közül az egyik eladó:
Panasonic LUMIX DMC-FZ10 - 27.000Ft
Tartozékok: minden, ami járt hozzá gyárilag, + Samsonite táska és 256MB Ultra II SD
Canon S3 IS
Tartozékok: tok, USB kábel, 4db Varta akku (<500 expo), Uniross Globetrotter töltő, 2GB SD (új) - 45.000Ft
Akkuk, töltő és SD nélkül 41.000Ft -
Borosz
őstag
Canon S3 IS digit. fényképezőgép eladó.
Tartozékok: doboz, + védőfólia, USB kábel, videokábel, 4db Varta 2150mAh Ready2Use akku, Uniross Globetrotter töltő(hővédelemmel ellátott), LowePro tok, 2GB SD (új) - 40.000Ft -
Laraxior
titán
válasz Borosz #30221 üzenetére
5 cm körül van asszem. Régi MMX-en láttam ilyen hűtőt, va egy nekem is, deaz csapágyas már meg nem is lenne elég
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Borosz #30224 üzenetére
nem rendelkezem annyi vagyonnal
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Borosz #31473 üzenetére
a matrica alatt az alján középen van egy kis valami, de körbe vágtam a matricát és csak egy műanyagpötty fogalmam sincsen hogyan lehetne szétkapni...
mondjuk eddig nem esett szét az asztalhoz csapkodásnál akkor most sem lesz egyszerű szétszedniúgyfest megszáradt... már működik "rendesen" pár anomália azért még akad, de nem vészes
mondjuk elég kényelmetlenül éreztem magam az imént Crysis Wars-ban hogy két fegyverem is volt, de egy szál ököllel futkároztam, hiába tekertem a görgőt a számokat meg nem is használtam, hogy fegyot váltsak... berögződés
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest