Hirdetés
Aktív témák
-
vadfanta
tag
Keresek Compaq Evo N600c notebookba cd vagy dvd olvasót.
''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
Ilyesmi egyben érdekelne valakit, mennyiért?
ASUS P4P800-X
P4 2,66 Norhwood 533/512 (3,2-n stabil)
Intel rézmagos hűtő
512/400 DDR
80GB Samsung
Radeon 7000 64/64 2xCRT
LG DVD/CD olvasó
1,44 floppy
Midi ATX + 300W codegen
(deszka, ram, vincsi 6 hó gar., többire 3 nap)''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
ECS K7VZA (SD RAM, VIA CHIPSET,INT.HANG,133MHZ FSB,AGP)
AMD Duron 800MHz (100x8) + hűtő
128MB SD (2x64MB)
3 nap gar., alaplap elem lemerülve, kinek mit érne?''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
Asrock K7VM2 (VGA, LAN, Sound)
AMD Duron 1600 (133x12) + hűtő
256MB 266 DDR
5GB Quantum
1,44 floppy
LG 8083 CD író
Midi ATX + 300W codegen
csak egyben, 3 nap gar. ház nem túl szép.
érdekel valakit? mennyiért?''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
válasz arpeen2 #1099 üzenetére
hát ezt ügyesen kitaláltad... de várok egy ennél is komolyabb ajánlatra...
''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
4k - Asrock K7VM2 (VGA, LAN, Sound)
4k - AMD Duron 1600 (133x12) + hűtő
2k - 256MB 266 DDR
2k - 5GB Quantum
0k - 1,44 floppy
2k - LG 8083 CD író
3k - Midi ATX + 300W codegen
17k''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
4k - Asrock K7VM2 (VGA, LAN, Sound)
4k - AMD Duron 1600 (133x12) + hűtő
2k - 256MB 266 DDR
2k - 5GB Quantum
0k - 1,44 floppy
2k - LG 8083 CD író
3k - Midi ATX + 300W codegen
17k''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
Az 1,6-os amd konfig elkelt.
-
vadfanta
tag
Rossz p4 szintű cuccai vannak valakinek? alaplap, proci, deszka, mem, vincsi
Jöhetnek privátba az árak.''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
40GB Seagate Barracuda 7200.7 - ST340014A
6,5k (8 hó gar., alig használt)''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
40GB Seagate Barracuda 7200.7 - ST340014A
5,5k (8 hó gar., alig használt)''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
esetleg valakit éredekel:
7k - LG GSA-4163B DVD-író (1 hó gar.)
4k - ATI Radeon 7000 64MB passzív 2xCRT (3 nap gar.)
5,5k - 40GB Seagate Barracuda 7200.7 - ST340014A (8 hó gar.)
8,5k - 512/400 DDR Kingmax (10 hó gar.)''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
Hauppauge WinTV HVR1100 PCI hibrid tuner
- Analóg és Digitális TV adások vétele
- szofveres MPEG2 ENCODE video, és audio tömörítés, szoftveres tömörítés
- szoftveres MPEG2 DECODE
- 2 hangcsatorna / sztereó (NICAM)
- kompozit/ s-videó/ videobemenet, audio line in/out
- távirányító
- állóképek tárolása az összes használatos formátumban, 24 bites színmélységben,
max. 1600x1200 felbontásban
- MPEG1 (1150kb/sec - VCD), MPEG2 formátumban max. 704x576 pixel méretben, 25 kép/másodperc FULL D1
14,5k - 10 hó gar. doboz + sallang''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
-
vadfanta
tag
7k - LG GSA-4163B DVD-író (1 hó gar.)
4k - ATI Radeon 7000 64MB passzív 2xCRT (3 nap gar.)
8,5k - 512/400 DDR Kingmax (10 hó gar.)
13,5k - TV tuner - Hauppauge WinTV HVR1100 (10 hó gar.)''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
Intel Pentium4 2,66GHz Northwood 512/533 (3,2 fesz emelés nélkül)
22k, esetleg kisebbet beszámítok.''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
- 125 csatornás TV tuner, Videotext ( teletext ) dekóder
- távirányító !!!
- állóképek tárolása az összes használatos formátumban, 24 bites színmélységben,
- MPEG1 (1150kb/sec - VCD), MPEG2 formátumban max. 704x576 pixel méretben, 25 kép/másodperc FULL D1
- Win98, Win ME, 2000, XP támogatás
- rendszerkövetelmények: PII 600 cpu
13,5k (10 hó gar. doboz + távirányító + sallang)''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
válasz diablo1984 #1625 üzenetére
hirtelen ennyit találtam:
-
vadfanta
tag
ezek közül valami:
a vincsi master és master helyen van, van mellete slave, jól vannak jumper-elve? 80 eres a kábel? 40 eres már szopatott meg hasonlóképpen, smart be van kapcsolva?''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
mikor hol... valahol a biosban az ide master környékén keresgélj, ha nem találod, akkor rakd auto helyett user-re és ott lesz. ha nincs kapcsold be hátha induláskor elnyavajogja, hogy nem tetszik neki a vincsi.
Á-''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
4k - 400W Codegen, 12cm venti, új
-
vadfanta
tag
ABIT BE6-II
500MHz celeron PPGA (slot1-PPGA fordítóval)
128MB SD
ATI Rage XL AGP
6k 3 nap gar. adok hozzá hűtőt is grátisz, de nagyon zajos, ki kéne pucolni.
[Szerkesztve]''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
Midi ATX 4+2 (egyik floppy rejtett), 1,44 floppy, 300W Codegen
3,5k''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
10k - ASUS P4P800-X (i865, dual DDR, SATA, hang, LAN)
18k - Intel Pentium 4 2,66GHz (512/533 NorthWood, 3,2-ön használom)
1k – Intel rézmagos hűtő
8k - 512MB Kingmax 400 DDR
8k - 80GB Samsung 7200
8k - GeForce FX5500 128MB 128bit TV+DVI
7k - LG DVD-író 4163B
0k - 1,44MB Floppy
6k - MIDI ATX 4+2 + 400W Codegen 12cm
65k csak egyben, alku nincs.''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
- 125 csatornás TV tuner, Videotext ( teletext ) dekóder
- távirányító
- Win98, Win ME, 2000, XP támogatás
- rendszerkövetelmények: PII 600 cpu
13,5k (10 hó gar. doboz + távirányító + sallang)''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
-
vadfanta
tag
MSI KT4 Ultra (hang, sata, ide raid)
Athlon XP 1800+ (1533) + hűtő
512/400 DDR
20GB Quantum
52X LG
FX5500 128MB 128bit TV+DVI
Midi ATX 4+1 + 300W Codegen
Valaki beárazná, amd téren nem ismerem az árakat.
Nagyobb sata vincsit beszámítok
3 nap gar.''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
512/400 DDR
20GB Quantum
52X LG
36k
csak egyben, semmi sallang, 3 nap gar., szép házban, hűtő hangos +1k-ért kipucolom...''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
512/400 DDR
20GB Quantum
52X LG
35k
csak egyben, semmi sallang, 3 nap gar., szép házban, hűtő hangos +1k-ért kipucolom...''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
512/400 DDR
20GB Quantum
52X LG
ATI Radeon 7000 64MB 2xCRT
27k
csak egyben, semmi sallang, 3 nap gar., szép házban.
A radeon eredeti piros lapos ati, tűéles képpel, passzív hűtéssel.''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
MSI KT4 Ultra (hang, sata, ide raid, hátlap, semmi sallang)
Athlon XP 1800+ (1533)
13k (3 nap gar.)
Asrock PE PRO (SIS,hang, lan, hátlap, semmi sallang, SD+DDR)
Intel Pentium4 2A GHz/512/400
16k (3 nap gar.)
11k (11 hó gar.)
ATI Radeon 7000 64MB AGP 2xCRT (passzív, gyönyörű kép)
4k (3 nap gar.)
4k (3 nap gar.)''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
válasz Zethepolee #2819 üzenetére
Erre Te vagy az első jelentkező, de egyenlőre nem engedek az árból, ha 1-2 napig nem megy el, akkor valószínűleg okés lesz a 15k is.
A házra viszont van már jelentkező, az ma kiderül, hogy viszi-e, majd írok ide.''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
512/400 DDR
20GB Quantum
52X LG
ATI Radeon 7000 64MB AGP 2xCRT
27k
A radeon eredeti piros lapos ati, tűéles képpel, passzív hűtéssel.
+6k-ért rakok bele: FX5500 128MB 128bit TV+DVI''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
Athlon XP 1800+
512/400 DDR
20GB Quantum
52X LG
26k
A radeon eredeti piros lapos ati, tűéles képpel, passzív hűtéssel.''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
Valaki tud új 7600GT pci-e?
-
vadfanta
tag
válasz zorrobomber #2889 üzenetére
Esetleg nem fizetnél rá egy ilyenre:?
GECUBE RADEON X800GTO PCIe, DDR2, 256MB Edition
[link]''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
Athlon XP 1800+
512/400 DDR
20GB Quantum
52X LG
25k
-
vadfanta
tag
A fentebb általam hirdetett AMD konfig sikeresen elkelt.
-
vadfanta
tag
pendrájvot akarok 2-3k körül
-
vadfanta
tag
ASUS P4P800-X (i865, dual, sata)
P4 2,66 Northwood 512/533
Excalibur 6600GT AGP 256MB DDR3
3 nap gar, kinek mit a fentiek talán?''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
Ezek valakinek kellenek-é? Jópénzért... nogar
ASUS P4P800-X (i865, dual, sata)
P4 2,66 Northwood 512/533
Excalibur 6600GT AGP 256MB DDR3''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
válasz rambo4ésfél #3236 üzenetére
ismerősé, nem mondott konkrét árat, tégy ajánlatot!
-
vadfanta
tag
512/400 Kingmax superram dobozos 6 hó gar.
8k alku nincs, szabin vagyok, csak telefon játszik,
30/280-53-45 első jelentkező viheti.''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
válasz ngabor2 #3726 üzenetére
e sata2 mennyi kp-t érne e
Samsung HD080HJ 80GB 7200 8MB puffer, SATA 300''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
-
vadfanta
tag
válasz zorrobomber #3735 üzenetére
ilyete? mennyié?
Hauppauge WinTV HVR 1100 Analóg+Digitális''Azok a Hobbit filmek csak arról szóltak, hogy egy rakás ember baktat...'' Ha valamiből alkudni próbálsz de én nem engedek, onnantól kezdve nem te vagy az első jelentkező... ''Nincs is selmer illinoisban...''
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest