Hirdetés
Aktív témák
-
clarlet167
csendes tag
válasz PLaci58 #4208 üzenetére
Ez már csak azért is hülyeség, mert a plazmák fogyasztása képtartalom függő. Egyébként egy panasonic c2 plazma eon díjat nyert nem is olyan régen, úgyhogy az elvakuld led és lcd fanok ezzel már ne takarózzanak. Egyébként meg úgy vagyok vele, hogy akinek van 300-400ezre tv-re, az ne siránkozzon 1-2 ezer forintnyi áramszámla növekedésen.
Kemény vagyok, mint Tarzan sarka :)
-
matykooo
aktív tag
válasz PLaci58 #4208 üzenetére
Teljesen beállítás és kalibrálás függő... egy jól beállított, teszem azt 42-es plazma sem fogyaszt nagyságrendekkel többet mind egy hasonló nagyságú lcd vagy led... ezt ki lehet mérni, itt az oldalon sem egy két ember tette már meg, és tényleg igaz
Bár teljesen igaz függ attól is hogy az ember hol nézi, mivel ugye más beállítás dukálna egy fényes nappaliba, mint pl egy teljesen sötét hálószobába...
Soha nem voltam lcd párti, eleinte a betekintési szög miatt, bár ez még annyira nem is számottevő hiszen ki az a hülye aki oldalról néz úgy tv-t hogy közbe nem lát semmit
Illetve az hogy az ember a tv-t elsősorban, tv-re használja, másodlagos dolok a játék, filmnézés, vagy esetleg egyéb tevékenység... legalábbis én így gondolom...
Ezért van az hogy a plazma sokkal királyabb sima tv-zésre, szebb a képe akárki akármit mond, csak le kell ülni és meg kell nézni, hogy az lcd-led-en a tv adás nem éppen pöpec, nem mondom hogy a plazmán tökéletes (nincs ugye még digitális átállás, elvileg 2012.. elvileg ) de fényévekkel jobb a sima tv adás...
Feketét meg nem kell mondani hogy jobb, a fehér igaz szarabb, de abba is rengeteget haladtak előre...
De felesleges "vitázni" mert úgyis mindenki azt vesz amit megengedhet magának, meg amilyen igénye van...''a walesi srác aki legenda lett''
-
vinnyejones
csendes tag
válasz PLaci58 #7317 üzenetére
Igen, pontosan olyan ahogy leírtad! Van rajta egy ilyen külső szál és nincs benne semmi izzószál! Még működik, de tovább szeretnék rajta adni és nem tudom meddig bírja még a villanócső! Az a baj, hogy tök üres, semmi nincs rajta, ezért azt sem tudom hol árulhatnak ilyet, vagy árulnak-e még! Esetleg nem lehet átalakítani a strobit, hogy másmilyen villanócső is jó legyen bele?
"Sorry Britney, I Love D'n'B!" Samuel Lataba'r
-
Fireman67
aktív tag
válasz PLaci58 #9326 üzenetére
Pilóta játékok ezek, a javából! Soha nem a kiccsávó lesz a fontos, vagy a kiccsaj, hanem a "büntiadó". A főmédiák által harsányan hírdetett kártyajátékok is illegálisak.
Magyarországon, csak a Szerencse Játék ZRT - nek van engedélye a szerencsejátékokra.
Ennek ellenére a Neten és a médiákban is ontják a csábítást.....
A "srici" munkakör sem tiltott, ha "türelmi zónának" hívják.Moderáltam magam........bocsi!
[ Szerkesztve ]
Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
_seth_
veterán
válasz PLaci58 #10745 üzenetére
Jobb ha újabb pár évre nem jössz ki a szobádból
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Laraxior
titán
válasz PLaci58 #10745 üzenetére
gondolom mindezek mellé a fizetésed egy fillért sem emelkedett...legalábbis az enyém nem nagyon
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz PLaci58 #12288 üzenetére
Lényegében mindkettőre, a cél az volt, hogy utánanézzen a dolognak, mileőtt beépít egy liftmotort egy kispolskiba egy ceruzaelemre kötve...
(Nekem a gyorsasági rekorder tetszett, a másik szép volt meg csili-vili, de kitérdekel? xD)
Volt ott, aki közvetlen hajtást csinált és az áttételek helyett az elektronikával és a vezérléssel bíebelődtek, csak természetesen az nehezebb meló... Nekem ötletem sincs, hogyan kellene vezérlést marni hozzá, de a végén tuti, hogy a régi Xe3-as laptop lenne rákötve valahogy, mert az jól néz ki
szerk.: _Seth_: Ha ati0124567 rá akar keresni akkor a googlen ez nehezen derül ki, de igazad van... Természetesen nem akartam lealacsonyítani az MFK diákjait az MG szintjére. Bár szerintem mindegy...
[ Szerkesztve ]
-
Isee
senior tag
válasz PLaci58 #13298 üzenetére
Doktor úr jár Miskolcra, oda tudom neki adni, szívesen leviszi neked szerintem, de megkérdem tőle
Más:
Hétvégétől eladó lehet az alábbi félkofig egyben vagy darabokban:
- Asus P5B alaplap oem 6500 Ft
- Intel Core2 Duo E6320 Ritka élőlény (2*1,89 Ghz ~ röhögve megy alapfeszen 2,6-ot, ami fentébb is húzható, 2*2mb l2, 1066fsb) oem 9500 Ft
- Asus ATI HD2600XT 256mb [link] 6000 Ft
- Kingston 1Gb/DDR2/667mhz egyoldalas ram 2500 FtEgyben 23k
[ Szerkesztve ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz PLaci58 #13836 üzenetére
Kösözönöm!
Én is megtaláltam ezt a kábalt, csak kép alapján nme tudom mindmáig eldönteni egy USB bumszliról, hogy az Mini vagy Micro... Tudom, hogy csak 6 féle van, de a 16 olyan jól hangzott és legalább kerek...
Vennék nagyon olcsón bármilyen kerépkárt, csak guruljon ha hajtom...
-
bundaska
aktív tag
válasz PLaci58 #14171 üzenetére
Hi!
Alá tudom támasztani PLaci58 hozzászólását!! Tavaly is nagyon jó volt, igaz én úgy vettem rész ott mint versenyző Elég nagy buli volt, és tényleg környezetkímélő járgányok vannak, amik akár 60 km/h-ra is képesek, a súlyuk versenyzővel együtt alig érik el a 100 kg-mot, és 6 db csavarbehajtó hajtotta őket
Aki teheti, menjen el! Megéri!Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!
-
sNORh
addikt
válasz PLaci58 #17752 üzenetére
most vettem a gépet, még 3-4x használtam zsír új, csak 4x1,5V kell neki, és 1,2-vel nem megy, ez nem a gép baja
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
_seth_
veterán
válasz PLaci58 #26612 üzenetére
A magyarországi erdő állomány folyamatosan növekszik, ne aggódj emiatt
Fával fűteni pedig olcsóbb mint gázzal ha ugyanazt a lakást veszed alapul és ugyanazt a hőfokot akarod elérni.
Olcsó fűtés: bio brikett, pellet, 9-10 év alatt térül meg a beruházás mert elég magas költséggel jár de utána "hasznot hoz".
Passzív ház, hőszivattyű, napkollektorok... lehet itt haladni a fűtés számla csökkentése irányába csak ez egyre nagyobb beruházási költséggel jár és mindegyik olcsóbb új ház építése esetén (passzív ház, hőszivattyú persze csak újnál de szalma, biobrikett-pellett, fa, fa elgázosító kazánok utólag is beszerelhetőek).
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
dbius
veterán
válasz PLaci58 #26612 üzenetére
"...Jó az a gyufa. Az a piros gomb 1-2 évig ad csak szikrát, aztán behal és jöhet a gyufa Látszik is a kazánon, hogy már gyufázták párszor (az a kis koromnyom a gyújtóláng ablakánál)"
Igen, láttam, de gondoltam felhívom a figyelmet arra, hogy elméletileg nem kell hozzá, mert tapasztalatom szerint sokan nem tudják
-
Abri
senior tag
válasz PLaci58 #26615 üzenetére
mi falun lakunk 90m2 házban
régen vegyes tüzelés volt, meg gáz, de kilyukadt a kazán, pár éve fater beújított egy bálás kazánt.
nekünk 2-3 év alatt visszahozta az árát, mivel szalmánk van hozzá + bálát is mi csináljuk
másnak 4-5 év akinek mi csináljuk a bálát.
+ olyat is lehetne, hogy bekötni a rendszerbe egy vízmelegítő tartályt, így melegvizet is a kazán fűtené, de ehhez fűteni kell, szal csak télen megoldható, de ezzel is lehetne spórolni
+ tesznek a kazán mellé X00 literes puffertartályt, mely a melegvizet tárolja, így reggelre nem hűl ki a lakás. -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz PLaci58 #27551 üzenetére
13 éves gyerekek és etika meg informatika órán is és a -tudom elavult módszer, de az iskolai könyvtárban is- utána tudnak nézni. Nem doktorálni kell nekik csak egyszer legalább nézzenek utána, hogy az az épület ahová beteszik a lábukat, hogyan miként született meg. Eddig ez a módszer nagyon bevált. Minden évben én csinálom a kirándulásokat nekik és élvezettel kutatnak, nézik az utat, ahol megyünk stb... Szerencsére van egy-két történelem függő gyerek is ami ebbe a világban nagyon ritka és teljes bedobással csinálják. Sőt van aki már több oldalas projektet csinált róla és a suliba kint van a falon
De azért felháborítónak tartok, hogy sehol nem találtam egy olyan leírást vagy dokumentumot eddig, ahol tényleg minden le van írva hogyan miként készült az ,, országunk háza,,! Vagy épp levezetve hol merre járt és miért a Szent Korona...
De lehet hogy ezzel egyedül vagyok
Mivel sokan a netet nem információszerzésre, hanem inkább játszásra használják a mai emberek (#27553) mukibuci már tavaly előtt a Sárospataki várba a gyerekek a telefonjuk GPS programjuk alapján mondták hány méter van még hátra Tudod a modern technika világában vagyunk..
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz PLaci58 #29705 üzenetére
De jó be lett minden állítva
De holnap sütök főzök rajta majd..most beteg a fiam semmi kedvem semmihezGalaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
torcsrent
tag
-
_seth_
veterán
válasz PLaci58 #30325 üzenetére
Sokszor ez rack függő is. enermax rackel ugyanaz a 160-as wd vinyó nem megy a tp-link routerről, de revoltec rackel gond nélkül elsőre felpörög...
-
_seth_
veterán
válasz PLaci58 #30329 üzenetére
Igaz, mindenesetre a racre is érdemes ránézni ha pl 500 van ráírva és mégsem akar működni
-
yolan
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest