Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
pohár
félisten
mentem éhenhalni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bob011
aktív tag
Keresek működőképes Palm pda-t, esetleg hasonló cucc is jöhet pl. HP Jordana.
Írj privátot! -
GIJoe
addikt
Üdv! Tud nekem valaki ajánlani v szerezni, minőségibb 220 elosztót (kapcsolósósat, nem kell túlfesz védős legyen, csak ne kínai vacak, de megfizethető)
-
patex1983
őstag
Ha már ennyire kaja témánál tartunk: Nemrég rendeltem a Fald fel amerikás kajáldából (nem tudom, hogy ez-e neve...Plázában van, mindegy is...). Szórólap alapján, már házhoz szállítják az óriás, mega-giga adagú hambit, gyros tálat stb is, ne mondom akkor berendelek egy rohadt nagy gyros tálat, asszonnyal majd elpusztítjuk, kíváncsi voltam már mégis mekkora, milyen lehet. Megrendelés után 2 órával (!) rájuk telefonáltam, hogy akkor most hozzák-e a kaját, vagy mi van, mert kb. már az éhhalál szélén álltunk...Szerencsétlen nő már a főnököt is ideadta a telefonba, pedig én csak megkérdeztem, nem voltam indulatos (még). Megígérték, hogy hamarosan ott a futár, letettük a telefont, rá 5 percre visszahívott a főnök(!), hogy elnézést kérnek, kevés a futár, sok a rendelés... Erre 15 percre meg is érkezett a futár. A gyros tál elég nagy volt, viszont az egész kihűlve, és mivel egy sima folpakk fóliával volt lefedve, az egész be is izzadt, ízre se volt valami nagy szám, olyan átlagos. Igaz, ketten kétszer jól laktunk belőle, de többet tuti nem rendelek tőlük semmit.
X
-
kungzi
veterán
akkor is a Burger King - dupla whopper menü és a KFC grander menü a tuti
-
BubeE
csendes tag
15.6 kijelzőt keresek acer notiba NEM ledeset bontottat vagy újat ! üdv.
-
Bjørgersson
félisten
válasz patex1983 #48055 üzenetére
Én még csak a burgereket kóstoltam náluk, frissen elkészítve nagyon finomak, főleg a western.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
PindurAnna
Közösségépítő
Jelentem 1kg lisztből dagasztja a gép a pizzatésztát
Megkelés és elősütés után besamel rá meg sonka, csirkemell, bacon, kukorica, paradicsom, szerecsendió, gomba, szalámi meg valami fagyasztott tengeri kütyü is van..meg sok-sok sajt...lesz egy pár tepsivel )[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Bjørgersson
félisten
válasz PindurAnna #48060 üzenetére
Neee. Most ettem tele magam. Mikorra lesz kész? Lehet felugranék egy 6os sörrel.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
fenergie84
addikt
Ezt nem kellett volna kiírnod ide
-
kungzi
veterán
jelentem fél 1-kor itt volt a családi pizza és most fejeztük be bátyámmal. elfogyott de mindjárt hányok
-
Bjørgersson
félisten
válasz kungzi #48065 üzenetére
Honnan rendeltétek? Kellett nektek kihagyni a zabapartiból..
-
Papaj x
senior tag
Kinek van kedvezménye az Unixnál, s netalántán jár is arrafele? Kelllene egy cucc, csak az a baj, h a haver hazament, s így már nem tudom kivel hozatni..
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Bjørgersson
félisten
válasz Papaj x #48069 üzenetére
Beszélj werszomjassal, holnap megy arrafele.
-
kungzi
veterán
válasz Bjørgersson #48066 üzenetére
don pepe
-
werszomjas
addikt
válasz Bjørgersson #48070 üzenetére
Debrecenben is van UNIX
Név: Unix Debrecen
Cím: Debrecen, Monostorpályi u. 9-11
Gps: 21,63727 47,51311üdv
-
ati012
őstag
Nyomaték kulcsa van valakinek?
Kölcsön kellene pár napra. -
jlali83
csendes tag
Sziasztok, Asus F3SC notit cserélném cpu,vga,félkongigra.
Tel.szám az adataimnál
-
wiggen123
senior tag
válasz xuldar #48014 üzenetére
+1 a Pizza Express-nek. Nagyon finom a sajtos szélű pizzájuk.
lakisoft vitamin témában szeptember végén tudok segíteni. Almám lesz eladó.
[ Szerkesztve ]
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
lorcsi
veterán
válasz FireLord #48037 üzenetére
kérném a főnökét..aztán meg jó nagy balhét egy iylen beszólás után...mit képzelne
mondjuk az is érdekes hogy egyre nyugatabbra már nem oylan nagy az arcuk a szolgáltatásban-vendéglátásban dolgozóknak...hanem tudják miért kapják a fizetésüket és a vendégekért teszik a dolgukat..
eladó: vadi új soundcore motion+
-
dew28
aktív tag
ECS P4M800Pro-M2 (AGP, int vga) -3k
Intel Celeron D 3,06 GHz
512MB ddr2 533mhz
Sapphire 9600 pro
Asrock p4i45gv s478 - 3k
Celeron 2400MHz 128kb cache + huto - 1.5k
2*256MB DDR - 1.5k
40GB Seagate Barracuda - 3k
------------------------------------------
Fujitsu-Siemens Scenic haz tap nelkul
Michelin MX Comp bukosisak
T-com Sinus 100 vezetek nelkuli vezetekes telefon
400W fustgep
csak ma esetleg johetnek eltero ajanlatok a kiirashoz kepest.[ Szerkesztve ]
-
ProdyG
őstag
válasz wiggen123 #48076 üzenetére
teljesen jó a Pálma, már sokszor ettünk ott.
szerintem a fentebb leírthoz hasonló jellegű dolgok bárhol bármikor előfordulhatnak, elég hozzá egy rossz pincér, akit pár nap alatt ki is rúgnak. olyan hely nincs, ahol még soha nem volt senkinek negatív tapasztalata. valaki az egyik helyet magasztalja, míg másvalaki a sárga földig szidja ugyanazt... kérdés, hogy kinek hisz az ember
amúgy egyiknek se szabad, ki kell próbálni -
Papaj x
senior tag
Én mostanság a pizza wespát szoktam eni, teljesen hibátlan..
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
qfm
őstag
-
#PeTeY#
aktív tag
ELADÓ:
-WD Caviar SE16 (WD2500KS) 250GB SATA vinyó 100/100
-Samsung HD161HJ 160GB SATA vinyó 100/100-D-Link DIR-100 vezetékes router
-D-Link DIR-600 vezetéknélküli router (ez bontatlan, vadi új, 2012.02.24-től 1 év garanciával)-Asrock K8NF6G-VSTA s754-es alaplap + Sempron 2600+ processzor hűtővel + 512/400 Kingston kétoldalas memória
-Dana 300W-os tápÉrdeklődni pü-ben. Köszi
KERESEK:
-MicroUSB-s mobiltöltőt,
-XBOX360-hoz dvd-olvasót. -
werszomjas
addikt
Eladó!
Samsung - GT-E1080W mobiltelefon
- Vodafone függő
- Dobozában, magyar kézikönyv
- Telefon + töltő van a dobozban.A telefon vadi új, 0 perces, még gyári fóliás.
2500ft
üdv
-
pohár
félisten
lehet én is nekikezdek... de lehet csak holnapra marad
csirkemellsonka, kukorica, hagyma, főtt tojás, paradicsom, saaaaaajt
meg szoktunk csinálni a maradék tésztából magyarosat (csípős paprika, kolbász, szalonna, paradicsom, szalámi, sajt), egész update pizza
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pockhome
senior tag
válasz pockhome #47944 üzenetére
Szóval ma voltam a városba boltban szakvélemény: 2.3gramm 1966-90 között olaszbol behozott aranyból készült 14karátos hibatlan karkötő. Törtaranyként 17e körül vennék le, zaciba kb 20ért e körüli árban eladó. Érdekel valakit?
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Sn[4k3]
senior tag
Sziasztok!
A Gázvezeték utcai stadionhoz melyik busz visz ki?
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
törölt tag
"fagyasztott tengeri kütyü" - Egy darab az elsüllyedt Titanicból?
lappy: Lehet jobb, de nem biztos, hogy pizza. Mint amikor haverom Miskolcra hozott fel a koliba marhapörköltet, amit a muterja az Ő elképzelései alapján főzött. Volt abban mindenféle fűszer (pl oregánó, ami nem tudom mit keresett benne) és gyorsító (gulyáskrém, pirosarany és ketchup, amiknek szintén semmi keresnivalójuk benn). Érdekes íze volt, majdnem el is élvezett tőle. Csak sajnos az nem marhapörkölt volt.
[ Szerkesztve ]
-
xuldar
addikt
válasz Sn[4k3] #48087 üzenetére
www.dkv.hu: 42, 42Y
Más: szükségem lenne egy guriga (25db) egyszer írható Verbatim DVD-R-re. Ajánlatokat PM-ben várok. Db-en belül érte megyek.
Nem tudja valaki, hogy ez a nyomorult google miért váltott norvég nyelvre? És hogy lehet visszaállítani, hogy a google.com végű domainek minimum angolul jöjjenek be? Kiba idegesítő.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz #76385920 #48089 üzenetére
Vasárnap reggelente milyen idöközönként jár?Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz #65675776 #48088 üzenetére
Gáboré tőle kérdezd
amúgy készen van, megyek csinálok képet
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
törölt tag
válasz PindurAnna #48095 üzenetére
Megkívántam a kenyérlángost
-
törölt tag
válasz PindurAnna #48095 üzenetére
Most nyugodtan írhatom, hogy közösség elleni izgatás.
-
werszomjas
addikt
-
PindurAnna
Közösségépítő
licitre teszem lassan annyian írnak privit
amúgy eszek, tusolok és ágyba dőlök mert megizzadtam csöppet amig megcsináltam mindent
daraaaaaaaaaa remélem nem törlöd izgatás címén, mint a meghívó ajánlásom mert akkor tuti legközelebbi talin fenékbe billentelek[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest