Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
Eladó KTM UltraMotion kerékpár 60eFt!
-
Luigi26
tag
Keresek 2 gigás SD kártyát.
-
lakisoft
veterán
-
Papaj x
senior tag
500gb-os 100/100-as satas merevlemezt keresek!!
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Vegyetek kellemesen összeállított , halk , stabil komfigot játékra egy 22"-es full hd monitor társaságában.
Szép állapot!Debrecen környéki kiszállítás megoldható!
-
adam432
tag
Sapphire 5750 1gb garival eladó! Akár csere kisebbre. Érdeklődni püben.
[ Szerkesztve ]
„Si vis pacem, para bellum.”
-
matykooo
aktív tag
''a walesi srác aki legenda lett''
-
Laraxior
titán
válasz matykooo #46658 üzenetére
óóó ... szerelmes leszek
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
FireLord
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
250k 3 év garival, sima bóti.
Annyira mondjuk nem nagy szám a gari, elég erre 3 nap is, nem tudom mitől halna meg egy TV magától... Főleg amennyit én használom, szerintem a mostani is üzemképes lesz még 2020ban is"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
giigz
veterán
EB, Olimpia, nő most a TV eladások száma. Én majd a VB-re veszek. Talán...
-
Laraxior
titán
KPban kevesen vesznek TV-t, 100-as betűmérettel rajta van a szórólapokon hogy ingyen elvihető, 0% hitel, thm, kutyafüle, csak vedd meg, ráér kifizetni... 200k-ért meg főleg.
Magyar ember meg amúgyis olyan, hogy lóvé nélkül is vásárol, aztán majd lesz valahogy... idióták.. utána meg megy a sírás, hogy nem tudom fizetni a hitelem Sírjál, dögölj meg, úgyis behajtják[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pohár
félisten
válasz Laraxior #46663 üzenetére
TV? báááármitől... elfárad egy kondi, invertertől kezdve bárhol becsődölhet egy alkatrész...
szóval jó az a 3 év garanciaGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laraxior
titán
válasz Sanyabá #46667 üzenetére
Add neki el az enyémet, én meg megveszem azt
-
matykooo
aktív tag
válasz Sanyabá #46668 üzenetére
Egyébként az egyik barátomé, csak meghírdettem neki szívességből
Mostanában nem vágom a tv bizniszt, elvagyok a 4 éves pana plazmámmal, de régebben semmi pénzért nem vettem volna LG-t, azóta lehet nagyot fordult a tv világ nem tudom
Viszont ezen néztem egy 20perc Transformers 3-at Full HD-ba, beszarás volt[ Szerkesztve ]
''a walesi srác aki legenda lett''
-
bence78
aktív tag
kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi?
Vagy mégis? És szinte ingyen van[ Szerkesztve ]
----- inkabb emailben keressetek mert a pht mar nagyon ritkan hasznalom -----
-
Sanyabá
senior tag
válasz Csöves #46672 üzenetére
. Leszögezném nem vagyok márka b@zi! Csak meg próbálom a pénzemért, a lehetőségekhez mérten a legjobbat beszerezni.
Mielőtt meg vettem az LG-t,több hónap nézelődés,szakmai fórumozás elözte meg.
Nekem az LG jött be.Miért is?
A 3D-e legjobb volt az összes általam tesztelt tévéknél,a betekintési szöge ugyan úgy.
A fekete ennél volt a legjobb (nyilván nagyon sokat függ az alap beállítástól is)
Passzív szemüveg.
5 év garancia.A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Digis előfizetésem van! Ehhez használ valaki set boxot! HA igen milyet érdemes venni?
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Laraxior
titán
válasz Sanyabá #46670 üzenetére
sima mezei LCD....
mi a különbség a TV "csinálta" 3D, és mondjuk egy Power DVD program kreálta 3D között?
Mert én is 3D-ben nézem a fullHD-s filmeket szemüveggel, és nekem tökéletesen adja az élményt. Játékokban is, nem csak filmnézésnél"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pohár
félisten
válasz Laraxior #46676 üzenetére
szerintem más az algoritmus, de majd valaki rámcáfol, ha nem így van...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laraxior
titán
Amikor voltam moziba, talán asszem pont a Transformers 3-at néztem, ott is 150 pénz volt a szemüveg bérlés, amikor a kezembenyomta a kölyök a szemüveget, majdnem köptem egyet. Köbö annyi különbség volt az és a Cini-Minis-es szemcsi között, hogy a mozis az műanyagkeretes volt. Nah mondom legközelebb hozom magammal, de mintha egy ideje már nem a piros-kékkel dolgoznának... bár nem tudom, azóta nem láttam mozit. Majd októberben a James Bondnál
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Laraxior #46678 üzenetére
ott nem lesz 3D, mert minek?
amúgy nagyon régóta Master Image szemüvegekkel dolgoznak, polarizált lencsékkelGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sanyabá
senior tag
-
dew28
aktív tag
Tescoba jaro forumtarsak!
lehet vajon kapni a tescoban autoradiohoz ISO csatlakozos kabelt?[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Sanyabá #46668 üzenetére
Miért az LG szerinted jobb? Nekünk volt LG 3D-s de el is adtuk..sokkal jobb a Samsung 3D
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Sanyabá
senior tag
válasz PindurAnna #46682 üzenetére
Fentebb már felvázoltam !
De ugye kinek a pap, s kinek a papné.
Nekem ez van: [link]A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
whitehand
senior tag
Eladó ASRock Extreme 4
- dobozában minden tartozékával
- 2011 Jun végi vásárlásu tehát még több mint 1 év garanciával
- hibátlan
- kitünő tuningpotenciál
- Z68 chipsettjelenleg is használatban egy 2500Kval (CPU nem eladó)
eladás oka cserélni szeretném
beszámitás nincs!
27990 - -
torcsrent
tag
-
mexicanraven
senior tag
-
Sanyabá
senior tag
-
giigz
veterán
Nekem monitorból van LG, 3 éve tökéletesen működik. Azelőtt egyébként megint LG volt, az is működött vagy 3 évig, mindenféle hiba nélkül.
Nálam ha monitor, akkor LG.
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Sanyabá #46684 üzenetére
én a saját szememnek hiszek mindkettőt megvettük de meg se közelítette a Samsungot az LG..na meg a meseszemüveg hozzá tiszta nevetség volt láttam a filmet és a Samsungból szinte kiesett a csavar amikor transformers-et néztünk, de lg-nél csak pár centi mélységet lehetett látni..
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Isee
senior tag
Új 250 Gb-os Sata-s Toshiba 2,5"-os noti hdd-k eladóak.
9k/db, 3hónap gar."...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Sanyabá
senior tag
válasz PindurAnna #46692 üzenetére
Nem lett volna egyszerűbb az üzletben össze hasonlítani a két tévét?
Azt azért tudni kel, hogy az sem mindegy fájl formátumba töltöd le az adott filmet. Mert az köztudott hogy amit lejátszik a Samsung,azt nem játssza le az LG, pl. a DTS formátumot. Azt ugye át kell konvertálni,ekkor meg a bit ráta is módosul.A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
XtremLor
őstag
válasz werszomjas #46699 üzenetére
Nem bizony, a samsungnak volt a legjobb lejatszoja az kozul amit probaltam, igaz a mostani panamnak se rossz, viszont egy kulso lejatszo meg mindig jobb dontes.
"Legen...Wait for it...Dary"
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest