Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Mi történik egy netes csalás után?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz ScomComputer #29151 üzenetére
Jaj de jó! Végre 20fps lesz 3090-el.
Én a 3070-el nem tudok RT-t használni még DLSS-el sem 40-50fps nekem nem elég. Csak fejfájásom lesz tőle.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz sixpak #29154 üzenetére
De jó hogy mondod! Most néztem be a monitor menüjébe és ki volt kapcsolva a Freesync Amúgy ez már a korral jár hogy sokkal érzékenyebb a szemem és fejfájásom lesz. Régen nem volt ez de ma már zavar ha 60 alá megy.
#29155tibaimp
Én is. Meg is vettem. Készülök a második végigjátszásomra és ha egy játék eléri nálam azt hogy végig toljam akkor azt tuti meg is veszem!Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz tibaimp #29160 üzenetére
Későn érő típus vagyok! Megvártam vele az új konfigot és patch-eket, meg ezt már akartam hogy benne legyen a Steam-emben. Ezúttal tudatosabban rámennék a build-re mert ez nagyon bejön.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz tibaimp #29163 üzenetére
Első kijátszás végére katanánál kötöttem ki szóval most rámennék még a késre is.
Most toltam egy órát de olyan bugokba futottam, hogy meg is bántam hogy féláron vettem és nem vártam egy 75%-os sale-re.
Azt hittem, hogy az olyan szintű bugok, mint a büfébódé közepébe spawnoló npc kocsi meg a "katapult a semmibe" már javítva lettek. Olyan apróságokat mint a ghosting már meg se említek. RT nálam abszolút felejtő. Minden más (RT lighting, RT sun shadows) ki van kapcsolva, csak RT reflections + DLSS quality és így is benéz 30 alá.[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Na látod ez érdekes! Biztos ezzel is úgy vagyunk személyes preferencia terén, mint a fov-al (ami nálam minél nagyobb, annál jobb) Én egyedül az RT reflections-nál veszek észre látványos különbséget, olyat ami azért dob kicsit a játékélményen is. Megvilágításnál ha bottal ütnek sem veszem észre a difit a non-RT / RT között.
-
rup1u5
nagyúr
válasz Maelephant #29173 üzenetére
Igen. Időnként megállok, bekapcsolom, nézelődök, aztán kikapcs és megyek tovább.
-
rup1u5
nagyúr
válasz tibaimp #29176 üzenetére
Jó neked! Nekem egyedül RDR2-ben nem zavaró a 35-45 fps. Minden másban érzem, hogy mikor esik be 55-re és az már bántja a szemem..
Max alatt Psycho-t értesz? Én Mediumnál nem mentem feljebb dlss-el, úgy hogy csak a reflections van bekapcsolva, minden más RT off. Így próbáltam belőni hogy meglegyen a kívánt fps de reménytelen. Az tény hogy valóban nagyon jól néz ki. De RT off-al, natívban, minden szinte maxon is hibátlan. (ha nem bugzik)Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz CPT.Pirk #29179 üzenetére
A mostani VA monitorom mindenképpen visszalépés az előző IPS-hez képes képminőség tekintetében (leginkább a fekete) de nem bántam meg mert ultra wide, high refresh-t akartam olcsón. Ami az fps-t illeti, nem tűnt fel nekem hogy panelfüggő lenne mi b@ssza a szemem. Inkább a korral és a szemem romlásával hoznám összefüggésbe. 15 évvel ezelőtt 40-45fps még oké volt. Ma már 60-75 minimum legyen meg.
-
rup1u5
nagyúr
válasz sixpak #29184 üzenetére
Yep! Az az LG IPS panel kalibrálva abban a Koreai "Green" monitorban egy csoda volt színek tekintetében, bármilyen VA-hoz képest. Hozzá tenném hogy az még így is visszalépés volt feketében az elődjéhez, ami egy (S-PVA) Samsung SyncMaster 215TW volt, de ennyire ne menjünk már vissza az időben meg különben se offoljunk.
#29187CPT.Pirk Ezen spec nem volt semmi kalibrálás. Csak plug'n play és használom.
Fejezzük be mert jön Proci és leharapja a fejünket![ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
DLAA bekapcsolásakor a DLSS "off"-ra ugrik, fps meg bezuhan. Ebből én arra következtettem, hogy natívon megy.
Érdekes jelenségre lettem figyelmes az új peccs óta. Folyamatosan 100%-on járat 5 szálat: [kép] egészen addig míg meg nem nyitom a task manager-t: [kép]. Amíg a task manager nyitva van, normális a CPU usage de ahogy becsukom, rögtön visszaugrik ugyan az az 5 szál 100%-ra.
Tapasztalt más is ilyet?#29392PuMbA
Oké....akkor végképp nem értem amit írsz: "De működik" ---vs--- "Persze, hiszen a kettő kizárja egymást" Akkor most melyik? Ellentmondást vélek felfedezni.Azt hiszem leesett közben Szóval a DLAA is egyfajta felskálázás.[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Jaj de jó ez az új patch! Most már nálam is kifagy 1 perc után.
-
rup1u5
nagyúr
Én sem értem mi megy PH-n moderácó tekintetében évek óta, de le is szarom már. Elég gestaposan túl van tolva sok esetben. Nehogy véletlenül kialakuljon egy community ahol véleményeket is lehet ütköztetni kulturált kereteken belül. A játék topikjában a játékról beszélni = NEM OFF!
Lassan csinálgatom amúgy a második végigjátszásom. Egyelőre csak NCPD mission-öket. Build-re pedig Benjamin Winters-ét fogom lemásolni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz tibaimp #29504 üzenetére
A craftolásnak így egy végigjátszás után sem sikerült meglátnom az értelmét. Nem is craftoltam csak amikor már szinte teljesen kijátszottam, mert akkor vettem észre hogy lehet Biztos velem van a baj mert nem igazán kenyerem az RPS.
A Legendary item-eket se értem. Mi értelmük mikor egy common vagy iconic többet sebez? A másik, hogy túl sok a felvehető cucc szerintem. Most rámentem nagyon agresszívan, hogy csak annyi fegyver legyen nálam amit valóban használok és mindig azt tartom meg ami többet sebez, kategóriától függetlenül. Többit eladom vagy szétkapom. Viktort vissza is fizettem már.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz proci985 #29517 üzenetére
Úristen! Mennyi órád van ebben, hogy ezt így fejből kilökted? Kár hogy nem lehet elmenteni hozzászólásokat.
Köszi szépen, amúgy a felét nem értem de legalább most már végképp nem tudom merre induljak el a karakterrel.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
Köszi srácok!
Ez a ninja sandevistan jól hangzik. Perk lista érdekelne. Dishonored és Deus Ex nálam kimaradt.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
Ez meg volt?
Elég régi de én csak most láttam.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
Kint is van az első PL gameplay leak: [link]
-
rup1u5
nagyúr
válasz pandras83 #29629 üzenetére
Na egy Mel Brooks féle paródiára beneveznék!
#29630CPT.Pirk
Sorry, nem tudtam kihagyni!Apropó, épp a Delamain vonal végén vagyok és olvasgatom az emaileket. Valami ilyesmin gondolkoztam épp.
-
rup1u5
nagyúr
Szeretem ezeket a videókat:
Yorinobu Arasaka is The Hidden Hero of Cyberpunk 2077 - Here's Why...
-
rup1u5
nagyúr
válasz sixpak #29701 üzenetére
Fogalmam sincs hogy birod 30-35fps-el. kb akörül lehet még DLSS-el is ha valóban minden kimaxolsz, +RT. Nekem felejtős az RT ugyan ezen a felbontáson, igaz én csak 3070-el tolom Quality DLSS-el.
Nálam nincs előrendelősdi. Megvárom az első beszámolókat a DLC-ről, aztán meglátom.
Ha bejön akkor lehet befigyel egy új vga is mellé.Amúgy én vagyok az egyedüli aki nem pisálta össze magát a storytól?
"When the orbital shuttle of the President of the New United States of America is shot down over the deadliest district of Night City, there’s only one person who can save her — you."
Ez még viccnek is rossz! Mint egy B kat eksön plot a 80-as évekből Kurt Russel-el a főszerepben.[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Még több részlet:
CDPR's Secret "Reboot" of Cyberpunk 2077! Phantom Liberty 70GB Size, Gameplay & Insane 1.7 Changes!
Rosszkor álltam neki a második végigjátszásomnak. Lehet le kéne tennem az új patchig vagy teljesen újat kezdeni ha kijött.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz proci985 #29769 üzenetére
Jó, hát nem speedrunról beszélünk.
Egyénfüggő. Én lassan 100 óránál járok a második végigjátszásommal és a main szálnak még neki se álltam. Csak police questek meg egy-két side quest/psycho mission.
Szóval azon agyalok, hogy hagyjam-e egyelőre a main vonalat teljesen és várjam be a DLC-t egy teljesen kigyúrt karakterel meg egy új VGA-val. vagy fussak most gyorsan végig rajta és majd inkább a 3. végigjátszás-t Corpo csajjal + DLC + új VGA.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #29776 üzenetére
Az a legutolsó misön nem? Mert úgy ez elég "meh"
-
rup1u5
nagyúr
Atomvillanás nálam rendszeres de csak RT-vel, menüből visszatérve. Nekem úgy tűnik, hogy ez RT bug. Olyan mintha 100% megvilágítást nyomna rögtön ahogy visszatér és ahogy kalkulálja a bounce-okat úgy áll helyre. Abból is következtetek erre hogy ESC nyomása után van kb 6-8 fps és ahogy lefut a villanás, ez úgy mászik fölfelé. Szóval kurva sok sugárral birkózik szerencsétlen VGA. Lefogadom, hogy erősebb RT képességekkel bíró VGA-kon gyorsabb a villanás.
-
rup1u5
nagyúr
válasz Evil Snowman #29805 üzenetére
NER gettó határainak átellenes oldalára rekedteknek fogalmuk sincs ezekről a belpiacos "linus"-okról Nekem se mond semmit ez a név. Sőt, én direktbe kerülöm a a Magyar tech-csatornákat és ha nagyritkán fel is tünik egy-egy, annak is rögtön megy a "do not recommend".
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
Francba! Kelleni fog egy erősebb vga.
#30055MasterDeeJay
"multi gpu engedélyezve legyen"
Multi GPU? Te nem voltál ott a temetésén úgy 6-7 évvel ezelőtt?[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz sixpak #30152 üzenetére
Érdekes hogy mennyire különbözőek vagyunk.
Nálam ne menjen 55fps alá sose, ezért aztán RT: off, 3440*1440 DLSS: quality a 3070-el, szóval nem is lesz a közeljövőben RT max screenshotra. Motion blur meg szigorúan off minden játékban mert utálom.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz JoeCockBill #30361 üzenetére
Micsoda? Én nyáron a második karakterem hagytam félbe a DLC miatt. Ennél a Sandevistan bullet time ninja vonalra mentem rá és ezzel nekem sokkal jobban bejön a lopakodás mint a elöző netrunner-el. Cloak + sandevistan benyom oszt elszaladsz mellettük.
-
rup1u5
nagyúr
Úh! Kapunk egy új befejezést a main storyhoz is!
-
rup1u5
nagyúr
Na lehet újraosztani a skill pointjaimat. Ezzel elleszek egy darabig. Amúgy tetszik az új design és végre az ocsmány ruháimat is ledobhatom mert nem számít bele az armorba. Hónapok óta nem indítottam el direkt emiatt, most tanulhatom újra az egészet. DLSS3.5 elég baba! 15-20fps path tracingel az 5 helyett! Nem mintha így játszható lenne de nézelődni jó.
-
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz Evil Snowman #30630 üzenetére
Így azért már jobban néz ki! DLSS sokat segít a te esetedben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest