- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #12150 üzenetére
Szevasz lipi.
Na hát nekem is marad az f12 most már.Lassan én is kijelentem hogy a proci tálán jobban is megy egy kicsit,de rosszabbul semmiképp.Ramokkal kapcsolatba továbbra is azt állítom hogy nálam kicsit lassabb,de tényleg csak minimálisan,de ez ram tipustól változik lehet,ill beállítástól,oprendszer,stb.ET6 hogy nem ment senkinek az is megoldódott,mert csak addig keresgéltem külföldi fórumokon,hogy találtam működő verziót,ami jól megy a biossal.Ezt többen is visszajelezték hogy okés,és működik.Szóval mindenképp érdemes kipróbálni.Nálam fent marad.12149) B4l!nt: Na akkor nálad is jól megy az f12,meg az et6 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- MotoGP & WSBK
- Milyen videókártyát?
- Mazda topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest