Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
juniorka
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi ne vessetek meg ezért a kijelentésemért de nem nagyon tudom hogy mit hova kell írni. Szóval van egy intel c2d e6850-es procim ami jelenleg gyári hűtővel 3,6 gigahertzre van felhúzva ami szerintem elég baráti. Az én kérdésem az lenne hogy láttam egy tesztképet ahol 4,4 (
) gigahertzig húzták fel és hogy az árban ( hűtő ára) mennyi lenne? vagy esetleg nem 4,4-ig hanem 3,6-nál többre hogy lehetne felhúzni hogy minél kevesebb pénzbe kerüljön a hűtő? Ez az egész csak azért van ( egyáltalán nem értek a gépekhez ) mert vettem egy RADEON 4870-et 512-es memóval és nem tudom hogy mennyire tudja meghajtani. Az alaplapom egy Gigabyte p35 DS3 és van 5 giga 1066 MHz-s ddr2-es memóriám de az xp csak 3-at lát. Ha esetleg válaszolnátok azt nagyon megköszönném. Ha nem ide akkor a varga1992@yahoo.com vagy a junior92@freemail.hu e-mail címre is szívesen várom az észrevételeket. Köszi mindent

Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) gigahertzig húzták fel és hogy az árban ( hűtő ára) mennyi lenne? vagy esetleg nem 4,4-ig hanem 3,6-nál többre hogy lehetne felhúzni hogy minél kevesebb pénzbe kerüljön a hűtő? Ez az egész csak azért van ( egyáltalán nem értek a gépekhez ) mert vettem egy RADEON 4870-et 512-es memóval és nem tudom hogy mennyire tudja meghajtani. Az alaplapom egy Gigabyte p35 DS3 és van 5 giga 1066 MHz-s ddr2-es memóriám de az xp csak 3-at lát. Ha esetleg válaszolnátok azt nagyon megköszönném. Ha nem ide akkor a varga1992@yahoo.com vagy a junior92@freemail.hu e-mail címre is szívesen várom az észrevételeket. Köszi mindent