- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
Ez mind volt már, viszont sikerült életre keltenem a rendszert egy javító telepítéssel, amit az SP2-es eredeti CD-vel csináltam. Így működött is a rendszer, de amint felraktam a Service Pack 3-at, azonnal visszatért az eredeti probléma. Pedig a Comodo már rég nincs is a rendszerben, minden hozzá kapcsolható mappát, fájlt, rendszerleíró bejegyzést, amit találtam, azt töröltem.
A lényeg, hogy végre be tudom indítani az XP-t és most már azért is kiderítem, hogy mit is művelt ez a gyönyörűséges Comodo frissítés.
< CyberBob >: Azért nem opció egyáltalán a teljes újratelepítés és azért nem volt az az utóbbi 3 évben, mert mire mindent visszatelepítek, beállítok és a rendszert kipofozom olyanra, amilyenre szeretném, az úgy legalább egy hónap és még úgy is biztos kifelejtek valamit, ami később fog csak eszembe jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged