Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToRR3nt3
senior tag
Biztos süti a Győzike show ha annyian nézik. Végül is 1 húzós nap után jó egy olyan műsoron punnyadni amin nem kell sokat gondolkozni. De én inkább maradok a Private Goldnál
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
ToRR3nt3
senior tag
Kicsit uncsi h az Rtl Klub mindig 1000 éves filmekkel jön elő, de a Barátok közt azé ver mindent.
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz vizslakutya #922 üzenetére
Az keményebb nem? Ott van minden bizarr action igaz?A PG nagyon jó, szép muffokkal
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz Dilikutya #934 üzenetére
Sok lét nyomnak azér ha nézőnek megy az ember? És ha szereplőnek? Bár ahhoz eléggé le kéne égnem h szerepelni menjek a Mónikába.
Én néha +lesem a Mónikát csak h kiengedjek. Tényleg sok az egyszerű ember abban a műsorban.
[Szerkesztve]...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
ToRR3nt3
senior tag
A VV buli volt mer ott legalább volt pija kaja de BB-ben csak szivatták őket végig. Maya Goldra szívesen ráhegyeztem volna mer úgy emléxem ő volt bent VVban.
Ja de előtte is le kell verni 1 pár felest. 5 rugó per óra nem rossz órabér.Mi 1x bábszinházba akartunk elmenni az egyik taggal elázva....We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
ToRR3nt3
senior tag
Feljelentették Győzikét mer a tegnapi műsorában öv nélkül vezette a tragacsot + kihangosító nélkül telifonált közbe. Azér elég gyökér lehet az az arc aki feljelentette...
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz Dilikutya #1090 üzenetére
Szerintem a szülőknek kéne eldönteni mit engednek nézni a kölöknek. Tehetnek akármilyen karikát a képernyőre ha az anyja nem szabályozza le a gyereket. A vágástól + az újraszinkrontól egyes filmek + tök bárgyúak lesznek (pl. Az utolsó cserkészt láttam legutóbb ''finom'' nyelvezettel, pont az rtlen pedig ebben a filmben pont a durva szöveg a legjobb)
[Szerkesztve]...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
ToRR3nt3
senior tag
A karika tök felesleges sztem is. Elégséges lenne a műsorújságokban + a teletexten + a honlapokon jelölni h a nagyságos testület kinek javasolja. Mi a haverokkal 10 évesen a Rémálmot + 1éb húzós horrorokat néztünk mégis mindegyikünk ''normális'' és nem torzult a tudata. Mondjuk ha a suliban valaki csúnyán szólt a tanár küldte is a sallert. Már középsulis voltam mikor azér kaptam 1 lengőmaflást mer baseballsapkában lófráltam az épületben. Nem helyes verni a gyerekeket de valahogy azé el kéne érni h a tanároknak adják + a tiszteletet.Többnyire ők nevelik a gyerekeket.
-
ToRR3nt3
senior tag
Érdekes atopic címe. Nekem a ''cenzúra'' szóról mindig az 1848as szabadsáharc jut az eszembe Bár ez lehet rossz beidegződés...
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz Dilikutya #1135 üzenetére
Hát 10 évesen inkább félelmetes volt mint vicces. Ma már + se nézném.
Anulu: nem helyes verni a gyereket de az sem helyes h a gyerek + a szülő bármilyen vélt vagy valós sérelemért az ombudsmannal fenyegetőzik. A tanárok igazából nem tudják milyen eszközzel fegyelmezzék a diákokat. Szerintem
-
ToRR3nt3
senior tag
Hehe. A Kincs ami nincs c. Bud Spencer-Terence Hill filmre is rátették a 12-es karikát. Na arra vajon minek?
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz Dilikutya #1160 üzenetére
Ja és majd' mindegyik filjükben ugyanazok játszák a rosszfiúkat is Vasárnap volt a Viasat3-on (asszem) a Linda c. 1kor méltán népszerű sorozat 1 része. Na ott a ''rosszfiúk'' milyen röhejesek voltak! Pl. Rékasi Károly, csontsoványan kölyökképpel+ a rtl-es szakács társ-műsorvezetője (ciki de nem ugrik be a neve)
-
ToRR3nt3
senior tag
Tegnap este a RTL Klub szólt nálam azalatt míg én a gépen dolgozgattam. A műsorok 1szerűen kataszrófálisak voltak. Győzike show utána a Rettegés foka (? ez a címe). Nem tudom -nem is érdekel- mennyire nézettek ezek a műsorok de szerintem mindkettő kritikán aluli. Az átlag magyar ember hétfő este ilyenekre kíváncsi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Gaming notebook topik
- Apple Watch
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest