Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
10.6 csataliszt win7 64bit single 5970
3d vantage után lefagy a cucc... úgyértem a vantage lefut hibátlanul, de ha mondjuk menteném a képet akkor merevre fagy
majd megnézem alap rendszerrel is de sztem ez lesz az eredménye.. -
subaruwrc
félisten
válasz kranazoli #13899 üzenetére
mert gondolom csak a 11.5 támogatja a 6970 et. ez volt éppen letöltve és nem gondolom hogy normálisan viselkedik. nem kell hozzáböfögni mindenáron ha segíteni nem tudsz
másik hogy az official amd server mindig kivág unauthorized download requesttel .. amivel megintcsak nem tudok mit kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz _Fefe_ #13906 üzenetére
hümm, ez egy használható válasznak tűnik.
köszönöm a segítséget.
ami az előzőből kimaradt, win 7 64bit volt az os.
amúgy ez mindennapos rendszerem, sok kártya volt már benne valószínű ez is a baja, csak idáig a driver sweeperes dolog szokott segíteni. egy tesztrendszeren, amin ugyan ez a rendszer van, simán feltelepült úgy a driver, hogy előző kártyához fel volt téve a 11.5 / 5770 / és egy felismerés / restart után működött. az is rossz előjel volt, hogy csak szabványos grafikus adapternek ismerte fel a mindennapos rendszerem a kártyát, a tesztrendszer pedig már 6970 nek. na sebaj, közben kiderült hogy félhalott a kártya, tehát nem is építem be a rendszerembe. 30-40mp furmark extreme burning megöli, és szürke / vörös halállal elszáll a rendszer RMAellenben köszönöm a segítséget, később még hasznos lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest