Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Üzenet az országnak
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
Üdv,
Nem tudom, jó helyen tapogatózom e, de egy órája bújom a fórumokat, de nincs több időm sajnos. Az érdekelne, hogy hardveraprón a hirdetésbe belépve tudom e kedvencek közé adni a hirdetést, csak vak vagyok, és nem találom ezt az opciót (de az tuti, hogy ott nincs, ahol eddig volt ez a lehetőség), vagy egyáltalán nincs is most rá lehetőség, csak a listázásnál a csillag, még a hirdetésbe lépés előtt?Ha válaszra sem méltatsz, legközelebb sem üzletelünk.
-
zitrone88
aktív tag
válasz Viktor0610 #15834 üzenetére
pardon, azért nem írtam környezetet, mert semmilyen környezetben nem találtam ezt az opciót, se gépen ,se telón. Viszont abból, amit írtatok, felmerült bennem, hogy ne a hirdetésben, alatt, fölött keressem (pc-n, chrome-ban), hanem mellette a kezelőszervek közt (számomra ez nem logikus, de a mentés szó miatt az elmentett hirdetések helyén ötlött fel bennem, hogy megnézzem, és így megtaláltam). Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Ha válaszra sem méltatsz, legközelebb sem üzletelünk.
-
zitrone88
aktív tag
Nem igazán tudom, mi lehet az ok, szóval ide is írok, a céges hálózaton nem lehet betölteni a prohardver oldalakat, telefonról sem, ha wifin vagyok, és egyik kliens gépről sem. Pingelhető egyebkent, de a böngésző azt írja, a webhely nem érhető el. A windows hálózati diagnosztika azt írja, hogy az erőforrás online állapotban van, de nem válaszol a kapcsolatfelvételi kérésekre... Tűzfal beállítás erre vonatkozóan nincs, volt pár nap, mikor megint használható volt a lapcsalád, de most megint ez van. Első körben szeretném kideríteni, melyik oldalon van a hiba, lehetséges, hogy nem nálunk?
-
zitrone88
aktív tag
válasz Kalandor #22934 üzenetére
Csak olyasmire gondoltam, hogy esetleg valamiért ez a kupac tiltva van valahogyan, vagy ilyesmi, ha vpn-en keresztül próbálkozom, akkor letiltott ip-t ír, ezért gondoltam, hogy lehet valami hasonló, ami gátolja, hogy innen elérjük az oldalakat... Sajnos jobban nem tudom megfogalmazni, mert nem értek hozzá Rendszergazda sem kezdett vele semmit, de rákérdezek, hogy nekiveselkedik e újra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A Pixel Tablet 2-vel ismét vége szakadhat a termékvonalnak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy tab A 6
- Klipsch R-121SW
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest