Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
-
homerhamm
addikt
válasz Intruder2k5 #22802 üzenetére
Igen, az volt a baj hogy 200 blokkméretet jelentett meg. 25-nél már működik normálisan.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
gabyka
aktív tag
válasz Intruder2k5 #22981 üzenetére
Uhh...köszi, mea culpa, ezt benéztem. Mióta van ez így? Emlékeim szerint régebben nem így volt. Bár öregszem, így a szenilitás nem áll távol tőlem. régebben sosem állítgattam semmit.
-
biker
nagyúr
válasz Intruder2k5 #22985 üzenetére
Király, ide is begyűrűzött ez az "imádott" stílus, hogy valaki ír egy pár ezer soros cikket, több mint száz komment érkezik, én is száz sorban számításokkal korrigáltam amit írt, majd törli mert nemtommi
Az emberek mindenhol egyformák, ugyebár.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
chupchall
újonc
válasz Intruder2k5 #23085 üzenetére
Ó, hogy ilyen is van. Köszönöm.
-
ROBOTER
addikt
válasz Intruder2k5 #23098 üzenetére
Tényleg nem kötekedésképpen, de ennek amúgy mi az értelme? Meghirdetek egy mobiltelefont, jönnek rá az ajánlatok és közben átírhatom mosógépre?
-
ROBOTER
addikt
válasz Intruder2k5 #23101 üzenetére
Áhh, világos. Köszi!
-
IntelKiller7
veterán
válasz Intruder2k5 #23277 üzenetére
Ahaa. Meg is van. Valszeg veletlen lehetett. Azt hittem mar valamiert nem tolti be a kepeket.
koszi.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
cocska
tag
válasz Intruder2k5 #23400 üzenetére
Köszönöm a gyors választ és reakciót.
-
laskr99
addikt
válasz Intruder2k5 #23462 üzenetére
Ezt mondjuk én annyira nem tartom korrektnek, mert miért ne lehetne univerzálisan? Más meg kapja a szennyet?
-
gban
Közösségépítő
válasz Intruder2k5 #23485 üzenetére
És tényleg, köszönöm, sose vettem volna észre
Postázást nem vállalok.
-
veterán
válasz Intruder2k5 #23485 üzenetére
Szerintem is jobb volt, mióta átkerült, azóta el is felejtettem a létezését.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
csucsu781130
csendes tag
válasz Intruder2k5 #23502 üzenetére
Köszönöm szépen ezt így értem is csak azt nem tudom hogy hol tegyem ezt! Tudnál nekem egy kis linket betenni amire rákattintva oda kerülök!? Előre is nagyon szépen köszönöm! Gábor
-
csucsu781130
csendes tag
válasz Intruder2k5 #23506 üzenetére
Köszönök mindent. Gábor
-
titán
válasz Intruder2k5 #23528 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
VinoRosso
veterán
válasz Intruder2k5 #23533 üzenetére
Ezek a leglassabbak, van pár error is:
-
leone75
újonc
válasz Intruder2k5 #23552 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Udv
csaba -
gyulaszu
senior tag
válasz Intruder2k5 #23573 üzenetére
Nem használok (tudtommal) semmilyen blokkolót vagy kiegészítőt. persze ettől függetlenül előfordulhat, hogy valami alapértelmezetten aktiválódott valamilyen frissítéssel. Hol kezdjem el a keresést?
gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz Intruder2k5 #23580 üzenetére
Na most teljesen elbizonytalanodtam
Mik azok a mezők, amiket a kód megadása után pluszban kell meglássak? Azok a mezők csak akkor látszanak ha ki vannak töltve, vagy üresen is? A tiéden például ezek jelennek meg (levágva persze) [kép]
Ha az üresek nem, akkor persze DJ.Ru$y-nak igaza van és user errorEbben az esetben marad a jelentésem 2. pontja.
gyulaszu
-
szattila64
csendes tag
válasz Intruder2k5 #23586 üzenetére
Szia! Köszönöm.
-
addikt
válasz Intruder2k5 #23608 üzenetére
Szia!
Most újra elmentettem két keresést és megnyitva a linkeket rendesen kivan töltve minden mindkettőnél.
Majd estére kiderül, hogy ezúton jól működik-e, mert napi pár db vez. nélküli fejhallgatót általában fel szoktak adni valamelyik kategóriában a kettő közül (mindkettőre állítottam be keresés mentést).
Köszi addig is!
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
-
veterán
válasz Intruder2k5 #23669 üzenetére
Sejtem, hogy mi lehet az ok, van egy lengyel IP címet használó mobilinternet eSIM kártyám a mobilomban, de arról elvileg csak akkor megy fel a netre a telcsi, ha nincs wifi.
Jó lenne tudni, hogy mikor megy fel, mert olyankor gond lehet a wifivel.
Ráadásul az asztali gépem nem is tudja használni azt az internet connectiont
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
válasz Intruder2k5 #23671 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
quasarus
tag
válasz Intruder2k5 #23676 üzenetére
Köszönöm igen így sikerült.
ASUS ROG STRIX Z790 WIFI-II. Intel 13700. 32Gb T-Force DDR5 6400Mhz.- RTX4080 - FSP NOVA 1000W. Lian LI SUP-01
-
quasarus
tag
válasz Intruder2k5 #23680 üzenetére
Igen.Öszintén, nem is figyeltem.
ASUS ROG STRIX Z790 WIFI-II. Intel 13700. 32Gb T-Force DDR5 6400Mhz.- RTX4080 - FSP NOVA 1000W. Lian LI SUP-01
-
mokus1
addikt
válasz Intruder2k5 #23683 üzenetére
Köszi, de véletlen az oldal alján benyomtam
-
válasz Intruder2k5 #23690 üzenetére
Igazad is lehetne, "ha" arról lenne szó, amit írsz. De itt most egyetlen hirdetésről van szó.
Javaslat: felül ne írjatok ki napok számát, hanem legyen ez: "... rövidesen lejár".
-
sasNAXO
aktív tag
válasz Intruder2k5 #23752 üzenetére
Köszi hogy megnézted. Nekem ki van maxolva a lista amúgy.
És én először picivel az előfizetésem hosszabbítás után vettem észre a hibát, arra gondoltam hátha ahhoz van köze, de ugye én nem látom a kódot és teljesen szerver oldal...Eladó cuccok: AXP90-X47, Sangoma A108E
-
Sanya72
csendes tag
válasz Intruder2k5 #23781 üzenetére
Így gondolod a parancsot?
-
Sanya72
csendes tag
válasz Intruder2k5 #23783 üzenetére
Köszönöm. A vodanál is vakarták a fejüket, merthogy a routert is ellenőrizték, és állítólag rendben van azt mondták, hogy rejtély.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Intruder2k5 #23794 üzenetére
A fenti hogyan ad magyarázatot arra, hogy "később betöltődnek". Ha Cookie, és tiltott, akkor nem "halasztott elfogadású", hanem tiltott, nem?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
scdlsc
aktív tag
válasz Intruder2k5 #23794 üzenetére
Reklámszűrő nem ment. Töröltem az előzményeket, gyorsítótárat, sütiket. Még mindig csinálja. Cikkeknél a képeket nem tölti be, kommenteknél a userek képeit. Hardveraprón az eladó termékek képeit. Többször ráfrissítek és egyszer csak betölti. Plugint még nem telepítettem, de azt gondolom csak viccből írtad.
[ Szerkesztve ]
-
dudicukrasz
tag
válasz Intruder2k5 #23811 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #23854 üzenetére
És legközelebb mentsd el a 2FA-kódod.
Mármint ne Intruder2k5, hanem Jubiii.Xiaomi 13T
-
HoaryFox
őstag
válasz Intruder2k5 #23888 üzenetére
WTF És tényleg, ki volt kapcsolva. Pedig tutira nem nyúltam hozzá.
Ezer hála"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
csendes
őstag
válasz Intruder2k5 #23891 üzenetére
278 közösségi hozzászólás csökkent 272-re és nagyjából 3885 szakmaiból lett hirtelen 3842 kb. 2 napja. Nem néztem el, mert a következő rang 4000 súlyozott hozzászólástól van és pár napja számolgattam, hogy mennyi kell még ahhoz. Azt el tudom képzelni, amit először írtál, hogy több topic-ot töröltek aznap.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
csendes
őstag
válasz Intruder2k5 #23894 üzenetére
Értem, hogy nem látod, hogy törölve lettek volna, de akkor valahol az adatbázisokban történt valami, ami mást is érinthet most vagy máskor.
Nem voltam felkészülve arra, hogy naponta lementsem a képernyőket a hozzászólások számával, viszont azt gondolom, hogy központilag készülnek mentések.
278 közösségi hozzászólás 0.25-ös szorzóval 69 szakmai hozzászólásnak felelt meg, a 271 (előbb tévedésből 272-t írtam) csak 67-nek. A lényeg, hogy súlyozva 3961 hozzászólásom volt, vagyis 39 kellett volna a következő ranghoz, majd hirtelen most 50-nel több kell. Ezt nehéz elnézni, mert elég feltűnő.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
conexke
tag
válasz Intruder2k5 #23904 üzenetére
Mit tudok csinálni? Mobil néztél tökéletesen megy
-
újonc
válasz Intruder2k5 #23886 üzenetére
Semmi gond! Rájöttem mit rontottam el, köszi!
-
újonc
válasz Intruder2k5 #23936 üzenetére
Próbálom, de nem engedi. Rányomok, és nem történik semmi, csak egy kicsit sötétebb lesz az ikon.
-
csendes
őstag
válasz Intruder2k5 #23894 üzenetére
Meglettek az elveszett hozzászólások, pontosan nem tudom, hogy melyik napon kerültek vissza. Ahogy ebben a témában szó volt róla, át lettek lett helyezve szakmai hozzászólások a közösségi hozzászólások közé, de legalább már megvannak.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Gyurka6
őstag
válasz Intruder2k5 #23993 üzenetére
Köszi! Mondhatnám eddig működött...
Jobban örölnék, ha nem kellene kikapcsolni a böngészőben, így majd más oldalon kell bekapcsolni gondolom.Gyurka
-
Gyurka6
őstag
válasz Intruder2k5 #23995 üzenetére
Telefonon ment tegnap, csak még -et írtam megy helyett, azelőző hsz.ban, a tableten most tudtam váltani asztali nézetre.
lezso6:
Eddig jól működött a tableten, tegnap nem váltott át, most is úgy, hogy kikapcsolom az asztali nézetet a tableten (a Moderátor írta) és az oldal alján választom ki. Viszont most másik cég oldalán vissza kell kapcsolni a tab. asztali nézet -étGyurka
-
bobalazs
nagyúr
válasz Intruder2k5 #24011 üzenetére
Mert? Mi történt az oldalon, miért nem mennek át a linkek?
A trollnak a saját hazugság szövegei és linkek a hozzászólásaihoz. Nincs benne semmi törvényellenes, hehe.
[ Szerkesztve ]
-
paisacha
tag
válasz Intruder2k5 #24082 üzenetére
Szia!
Valóban ez volt a probléma, köszönöm!!!
Annyi, hogy ha a szerkesztésben a limit alá vittem, és elmentettem, akkor sem engedte aktiválni - fel kellett tennem újra.
Ellenben most már működik
Köszönöm!
További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest