Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Tim82
félisten
válasz Melack #20445 üzenetére
Nook Simple Touch/Simple Touch Glowlight. Olcsó, jó, és akár root-tal okosítható is, mivel egy eléggé kicsontozott Android 2.1 fut a motorháztető alatt. (Az okosítás nekem arra volt jó, hogy Dropboxszal tolom fel rá a könyveket. )
Barátosnénak vettünk tavasszal születésnapjára egy Wayteq Xbook 60-at (vagy mi is - a wifi nélküli változat), neki az is bevált.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
-
etejedu
őstag
válasz Melack #20546 üzenetére
Az a baj fogalmam sincs honnan jött ez a macskabagzós halálsikolyos kuncogó hang.
Kb igy tudom jellemezni. Még a tücskök is befostak. Így egy marmonkannával fellocsolnám a terepet.
Asszony persze horpasztott, ugyhogy nem volt kit kiküldeni nézze meg keresse meg hallgattassa el.
Én meg nem zseblámpázok az éjszakába. Még lerabol egy sün.
Remélem ma már nem ismétlődik meg. Volt már hasonló csak akkor egy rekedt síró hang volt. Akkor a házban senki nem aludt. Halál komoly, nem hazudok, nem nézek horrort.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #20585 üzenetére
Ezt így simán bele az arcodba? nem gátlásosak a mai csajok úgy látom
Ja, ha valakinek van hozzá jogsija, és némi szabadideje, most futottam bele
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
GabN73
addikt
válasz Melack #20601 üzenetére
Igazából csak egy pár száma van, amit annak a bizonyos 14-16 éves kislányos korosztálynak "írt". Pl. ott az Indigó Utcával a közös számuk, a pont pont pont, az egész korrekt zene lett. Vagy a régebbi számai is jók, ahogy írtad.
Most így reggel inkább egy kis John Legend, Ed Sheeran ...
-
-
válasz Melack #20688 üzenetére
Kapcsold ki az AC-t és nyomasd a levegőt befelé atom módra és akkor a csövekben lerakódott párát ki tudod szárítani. Elég neki pár perc h a lecsapódásokat kivigye. A lehűlt rendszerből úgy is egy darabig hideg levegő jön.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
válasz Melack #20697 üzenetére
Mondjuk még mindig nem tudom, hogy az ki.
Egyébként imádnivaló, hogy neduddki szvsz regisztrálása óta így ír, az elején sokkal toleránsabb volt az írásmódjával szemben a közösség, aztán jön a sok újonc és kiakadnak, mert esetleg használni kellene az agyukat is, hogy megértsék, mit is mond.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Melack #20703 üzenetére
A PH! meg kapja be a könyökömet, hogy tag-ekkel kell megoldanom a linkelést...
Nekem kb. két percbe telt túltennem magam azon az égbekiáltó inzultuson, hogy neduddki úgy mer írni, ahogy. Persze, mások még most is személyes sértésnek veszik, nyilván túl unalmas/boldog életük van, ahol ez a legfontosabb probléma.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
-
válasz Melack #20944 üzenetére
Iza csinálta házi! De szerintem már mutáztam itten nem? Ekkora husi és a sallang.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #21152 üzenetére
OK, de az enyém árából
egy csomó olyat kapokvehetek a gyereknek új 13,3"-osat ha kicsit kipotolomTényleg mostanság van valami jó vétel 13,3"-on ami könnyű, könnyen cserélhető ram /hdd esetleg ha ips paneles az se baj, de nem feltétel
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD RYZEN 5 3600 - 2027.01.02-ig garis
- AMD Ryzen 5 5600G AM4 BOX új,bontatlan 3év garival eladó!
- HP ProBook 640 G2 14 Fhd i5-6300U/8GB/128GB SATA SSD/RW/webcam garanciás
- Apple Imac 19,2/A2116 16 Gb ram, 1 Tb hdd, 32 Gb ssd, rádiós perifériák, Radeon rx 460
- Thermaltake 430W Munich 80 plus bronze tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest