Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudzsi
tag
Pont ma akartam hivni öket, csak 12 és 13 között kajálnak én meg 12:30 akartam hivni. Aztán el is felejtettem. Itthon meg már a frissités fogadott. Azért vicces mert külföldi forumokon már régota irták hogy ez nem müködik. Na de ez már nem számit. Remélem most már nem lessz rossz frissités ami gajra vágja.
-
Zanik
addikt
Igen, a BD670 az egyik amit nézegetek. A Pana cuccait is dicsérik pár helyen, főleg képminőség szempontjából, ám az extra funkciói valamivel gyengébbek (viszont van olyan modelljük, ami tud .flac-ot is). Közben rájöttem, hogy mivel sok DVD-m is van, ezért az upscaling minősége sem mindegy. Szerintem olvasok pár külföldi tesztet, hátha kiemelik valamelyiket ebből a szempontból.
Természetesen hallottam már a HD Dune, valamint az Oppo cuccokról is, de nekem kicsit túl drágák, valami olcsóbb megoldást keresnék. Szerintem valami középkategóriás BD-playert fogok kombinálni egy Sigma procis médialejátszóval. Van elég HDMI bemenet az erősítőmön.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Zanik
addikt
Hát pont ez az, hogy valamiért azt gyanítom, hogy az ilyen összvér rendszerek nem képesek olyan minőségű szolgáltatást nyújtani az egyes funkciókra, mint egy célhardver (blu-ray lejátszó). Azt hiszem maradok annál, hogy BD-re BD-lejátszó, egyéb médiára külön médialejátszó. De azért még keresek tesztet róla!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
spiky03
veterán
Az LG BD570 képét is dicsérték a tesztekben.
Sajnos én még ezt kipróbálni nem tudtam, mert még nincs plazmám, csak egy 55ös crt-n nézem, de azon jó képe van
Szombaton viszem haverhoz és nála megnézzük mit tud egy Panasonic plazmán.
Amúgy az LG-nek jobb a média lejátszó része, mint a Panasonic-é, én azt olvastam.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest