Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
És mi a tapasztalat?
Mkv-k lejátszásánál, divx-ek, dlna, gépről viszi a fullhd-t?
Havernak az 550-ese olyat csinál az mkv-k belső feliratánál, hogy néhol az utolsó szavakat lehagyja. Te tapasztaltál ilyet? A külső feliratokkal nem volt gond, leszámítva azt, hogy 55 cm tv-n kicsik voltak. De amióta megvette a 106os plazmát nincs neki vele problémája
Nekem jelenleg még lenne, mert még csak 55cm-es tv-nk vanSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
AtaWrc
aktív tag
Hali
A 660, és 670-es között lényegében a smart funkció a különbség.
2 terrás vinyókat simán viszi ntfs-el, 50gb filmeket is szépen lejátszik.
Dvixet általában megeszi, de ez csak egy gyűjtő fogalom.
Avival sem igazán volt gondja, bár ez is kis millió féle van.
Viszont a dvd, és a bluray isokat nem szereti.
Vezetékes nettel van összekötve gép, és így folyamatosan szaggatás nélkül lehet nézni rajta az 1080p mkv filmeket.
A 3d mkv-sok már leszaggatnak.
Bluray lemezzel szép, éles képet ad, a hangzás világa is korekt.
Dvd filmeket elég szépen felskálázza, kedvenc tesztlemezem /U571/ frankón néz ki rajta, ill. jól szól, kiadja rendesen a feszültséget a merülős részeknél.
Olyan 2tb mkv-s film közül talán 2-3 filmmel volt problémám csak.
Viszont amiért kár ha rá van fűzve egy vinyó, és az tele van, rendesen le tud lassulni a menüben a lépegetés.
Esetleg ha van még kérdésetek, és tudok rá válaszolni, írjatok. -
spiky03
veterán
Köszi a választ.
Azt gondoltam, hogy csak a 4.1-ig viszi, de ez nem probléma, mert ilyenekbe teszik fel a filmeket
Ami meg másba van azokat is hip-hop átlehet alakítani olyan verzióba amit már visz a játékos.
Az jó hír, de akkor így csajnos azt sem tudod megmondani, hogy úgy meglehet-e osztani, hogy pl gépre/laptopra raksz külső winyót, és arról nyomod a dlna-t. Mert én így tervezném, mert a lapiban csak egy 320as winyóm van és a mellé tenném a külső winyót.
Esetleg valaki másnak erről tapasztalata?
ThxSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
Köszi szépen, akkor viszi rendesen az mkv-at is meg az m2ts-eket is?
Úgy néz ki én is egy ilyenre fogok akkor beruházni.
Ha már amikorra oda jutok sajnos már nelet majd kapni Pana G30-at, csak az új szériákat, amik meg mind 3D-ek, ahhoz meg csak jól jön ez a játékos. Igaz a 3D nem nagyon izgat, mert szerintem 42"-on nem vmi élvezetes. Bohóckodni jó lesz maxSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
Köszi.
Akkor én is megteszem majd ha meglesz.
Amúgy megvagy vele elégedve?
Jól viszi az mkv-kat meg a divx/xvide-eket? A feliratokat is jól kezeli?
m2ts-t si viszi?
A DLNA-t használod?Bocsi a sok kérdésért.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
ez mind jó hír, mert épp most viszem haza az új jövevényt
én is dlnán fogom használni, mert nincs külső winyóm.
sok mkv-t kellett átmuxolnod?
ha nem menne a dlna beállítás akkor kérhetek segítséget tőled?
amúgy wifin vagy kábelen nyomod a dlnát?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
-
spiky03
veterán
Nah
A hálózatot felismerte, épp most megy a frissítés.
Remélem nem cseszi el.
Én olyan Nero CD-t nem kaptam hozzá, meg magyar nyelvű menüm sincs.
Csak azzal a CD-vel tudom a DLNA-t használni?Nah most kikapcsolt magától a játékos.
Ez azt jelzi, hogy a frissítés és bekapcsolhatom?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
Van nérom. Megnézem, hogy abban van-e ilyen.
Amik csatlakozni próbálok a Home-Link-el ott milyen ID-t meg Password-öt kell megadni?
Eddig egy file-t nem vitt, még hozzá egy m2ts, amiben DTS-HD hang volt.
Mondjuk nem értem, mert havernál az LG BD550 vitte simán.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
GEO001
aktív tag
Az is megfelelő (média szerver), de inkább a Plex Media v. Tversity ingyenes progit javasolnám, jobban kezelhető , több beállítást tudsz eszközölni, látványosabb, stb.
Pl. a médiákhoz/filmekhez képeket (borítókat) is tudsz hozzárendelni."Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
spiky03
veterán
Eddig tetszik.
Frankón megy a Youtube is meg az időjárásos cucc is.
A filmek közben az információval behozza a filmről az infót, meg a zenéket is amik épp mennek benne.
Igaz kicsit furcsa, hogy amikor visszalépek a főmenübe, akkor kék-fekete képernyő vibrál vagy váltakozik vagy mit csinál. De szerintem ez a videó kábeltől van. Legalábbis remélem.Azokat a DLNA-s progikat meg megnézem és felteszek valamit.
Amúgy ezeket, hogy kell használni? Mert soha sem használtam ilyet. Én azt hittem, hogy csak megosztok egy mappát a gépen, és azt látja a lejátszó és kész.
De úgy látszik tévedtem.JAh meg még annyi furcsaság, hogy volt egy avim amin volt magyar meg angol hang is, azokat vitte is rendesen, viszont a feliratot nem tette be a filmhez.
Amikor kiválasztottam a film elindítása előtt, akkor sem.
A régi Philips dvd játékos gond nélkül vitte.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
Köszi rendes tőletek, de megoldódott végre
Egy másik fórumon kaptam segítséget, és most már látja. Nem kellett hozzá progi, csak pár beállítást kellett elvégezni a hálózati beállításoknál.
Pontosan ezt: (hátha valakinek lesz ilyen gondja, mint nekem)"A Win7 futtatásba beírod, hogy secpol.msc
Helyi házirend - Biztonsági beállításokHálózati hozzáférés: Nevesített csövek és megosztások névtelen elérésének korlátozása: Letiltva
Hálózati hozzáférés: A névtelen felhasználókra a Mindenki csoportra vonatkozó engedélyek vonatkozzanak: EngedélyezveGép és az LG újraindít és az LG látni fogja a megosztott mappákat."
Köszi mindenkinek a segítséget!
Csak egy kérdés, feliratok ügyben?
Nektek játsz akkor is ah mása felirat neve? Mert nekem nem.
NAh meg nekem fekete hátteret rak a feliratok mögé, mondjuk ez nem annyira zavaró kis tv-n, mert a fekete sávban van, és csak több soros szövegnél tűnt fel.
De szombaton havernál leteszteljük nagy tv-n, hogy ott, hogy néz ki, nah meg, hogy tudja-e az mkv-nél a 24p-t, mint neki az LG BD550-e.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest