Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
hello, ugyanebben a cipoben vagyok en is. ahogy nezem, kb hasonlo minosegben jatszak a bd-t, dvd-t.
pio: 40k, 3 ev gar, jobb mediaplayer kepessegek, custom fw-vel viszi a br isot.
pana 47k, 1 ev gat, wifi.asusnak vannak ilyen eszkozei, de egyelore nem sok tapasztalat/velemeny van roluk.
hüllő
-
gomzol
tag
Az amerikai piacra szánt modell leírásában valóban ott van, hogy nem viszi a DivX-et, de a hazai/európai modellnél ez nem így van, az lejátsza.
[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
addikt
Képminőséget tekintve én ahogy olvastam és hallottam a 40-60 ezres kategóriában a két gyártó között nincsen különbség. Egy középkategóriás megjelenítő mellé ez az árfekvés teljesen jó.
Nem gondolnám, hogy a pana kevesebb energiát és igénytelenebb alkatrészeket szórna a pioneernél az olvasókba. Ettől függetlenül sokan esküsznek a Pio-ra mert az optikai olvasók és írók minősége kiváló, mind az asztali lejátszókban mind pc-s meghajtók/írók terén. A másik dolog az idő, a pio régóta kiváló ebben a témában!
Azt gondolom, hogy egyik lejátszóval sem jársz rosszul, így azt vedd meg ami jobban tetszik, vagy többet tud egy bizonyos funkcióval, esetleg éppen akciós!ui. egy korrekt HDMI kábelt tessék hozzá vásárolni! (5-6 ezer két méter), majd várjuk a beszámolót!
"in medias res"
-
JohannZimu
senior tag
Blu-ray filmeket akcióznak bármelyik műszaki áruházban, 1000 forint alatt vehetsz többfélét is.
A Pioneer BDP-150-ről már többen többször leírták, sok formátumot lejátszik főleg USB-ről, többek között amiket kérdeztél. Mindenhol kb. azonos áron beszerezhető. Kérdés lesz-e még kedvezőbb ajánlat karácsonyig.
Ha a fentieknél még olcsóbban akarod megvenni, akkor olvasd el az Edigital oldalán a Mastercard mobile akciót. 40000 felett 5000 kedvezmény. A 150-es 39990, keresel hozzá valamit pár 100 forintért, így megvan majdnem 35000-ből 3 év garanciával.
Én ennél jobbat nem tudok ennyiért.
-
Flashget
félisten
gyakorlatilag én voltam az első aki vette a pio 150-t az ide beírók közül. És akkor úgy voltam mint te vagy a pio vagy a pana 220. útübbi mellett a wifi szólt, elöbbi mellett a jobb média képesség, gyakoribb firissítés és -3K
BD kapcsán nincs különbség köztük.
Amire érdemes odafigyelned ha házimozizol (én nem) milyen kimetek vannak rajtuk.
Pio 140-n még 1 x Optical out és hátulján van USB csatlakozó
Pio 150-n 1 x Digital Coaxial output és 2 x USB (Front & Rear)[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
A 24p-t illetően jobb, alighanem képminőségben is, de fájlkompatibilitásban, funkciókban egyáltalán nem biztos.
Számomra például létfontosságú a feliratok pozícójának, méretének és színének állíthatósága. Azt az LX55 és a CA 751BD nem tudják. A 10 és 60 mp-es ugrás mindkét irányba nagyon hiányzik, valamint a számgombokkal a film adott százalékára ugrás is. Ezeket megszoktam a Dunén és ragaszkodom hozzájuk. A pillanatnyi a maximális és az átlagos bitráta kijelzése szintén remek a Dunéken.
Van még néhány, de hirtelen ezek jutottak eszembe.
Semmi szín alatt nem mondanék le a külön médialejátszóról.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Efféle méretbeli korlátról nem hallottam és nem is tapasztaltam.
Ha nekem ennyit magyarázták volna a médialejátszó előnyeit, egy percig nem gondolkoznék, azt vennék.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Szerintem annyi ötletet, tanácsot kaptál, amennyit talán senki az utóbbi években. Ha ezek alapján nem tudsz dönteni, az nem a mi hibánk.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Csabroncka
addikt
1. A felbontást nem tudom mennyire lehet szabályozni. Konkrétan én ha auto-n hagyom akkor mindig a legmagasabb 1080p 24Hz..ig megy fel és visszafelé, a tv képarány pedig 16:9 (így a 4:3-as tartalom a képernyő közepén jelenik meg a szélét levágva) ez BDP-430-on, hogy nálad ezen kívül mi lehet még?
2. Samud van? Az előző héten kölcsön adtam a sógoromnak a lejátszót, panaszkodott, hogy nagyon sötét a kép rajta, pedig ez (bdp-430) annyira "buta" hogy ilyen beállítások nincsenek rajta. Viszont nekem a Pana TV-en semmi gond! Valamiért a Samsung esetén a HDMI input képén a fényerő nagyon le van csökkentve, vagy a kontraszt irreálisan felhúzva, ezen állíts!
"in medias res"
-
BBéci
legenda
Mire van állítva a kimeneti színtér?
És itt jön be a képbe, hogy a lejátszóhoz kell kalibrálni a tévét. Így nem használod ki a készülékeid maximális tudását.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Tuti, hogy a beállításaiddal van baj, de a kábelen is sok múlik.
(#1988) jeni
Én inkább OPPO-t vennék, ha bőven lenne pénzem.[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
oh, na.
pio-n kikapcsoltam mindent (nem cinema és nem is normal mod, hanem custom... vmi miatt a contrast talán - na mind1 - valamelyik beállítás a pio-n alapbol 3ason volt. ezt levettem 0-ra és a színtér ez hosszu a számmal a végén és már jó is )https://youtube.com/user/nuke7
-
mayday00
őstag
YCbCr 4:2:2 legyen a színtér.
Ha teljes rgb-n volt akkor tényleg sötét lehetett a kép
Videó módnál meg ne cinemán legyen.Nálam customon (egyedi)-n van.ott a kontraszton,meg a élességen plussz 2 öt raktam rá,s a CTI is 2 ön van.De sokat kell játszani mire a megfelelő neked legjobban tetsző beállítást megtalálod,ahol neked legjobb a kép.De a standard beállítás is tökéletes képet ad,nagyon szépet.
Pl ha a samu tévém belső lejátszóján nézek valamit,akkor a fekete tónust(speciális beállítás)ki kell kapcsolnom,vagy sötétre rakni max,mert ha lejjebb rakom sötétebb a kép kelleténél.
De pl ha a pion nézem ugyan azt,itt a sötét tónus sötéten,vagy még sötétebben van--
Evvel arra akarok kilyukadni,hogy készüléket a tévéhez kell hangolni.
Nem mindig jó az a beállítás a pio hoz ami a tv belső lejátszójánál is van.Más a kép.
Játszani kell vele s idővel maximumot ki lehet hozni.[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest