Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
Mint egyik olvtársunk, úgy én is LG BD370-ről váltok. 4 hiányosságot tudok a 370-ről:
-egyes divx-s anyagok feliratát egy idő után elejtette, nem folytatta (hiába babráltam Subtitle Workshop-pal)
-ntfs-t nem támogatta, de 1080p-s anyagok miatt is célszerűbbnek láttam ezt médialejátszóval megoldani (ezért nem szempont a mostani választásomnál sem)
-jópár 720p anyag is kockásodott, ezt két év után egy firm megoldotta
-csak néhány embernél jött elő (persze én beleestem) 1080p/24Hz esetén 9-15 perc után a kép villan egyet, 1 mp-re elmegy a hang, majd folytatja a következő képhibáig. (Ha az első hiba után a beállításnál a színkezelést módosítottam, akkor a következő bekapcsolásig nem jelentkezett a hiba.)Ezek után döntöttem úgy, hogy lecserélem egy Panasonic DMP-BDT 110-re. Elgondolkodtam a Panasonic DMP-BDT 220-n az ntfs és az új dvd skálázó megoldás miatt, de tekintve, hogy a készülék még nem kapható, amikor bejön az újdonság varázsa stb miatt a 150$ helyett nálunk lesz kb. 60-70E ft között, és az esetleges hibák csak később derülnek ki. Így a járt utat választva a 110-t fogom megvenni.
Kérdés: lehetőség van-e a felirat színének módosítására (a manual említ egy subtitle sytle beállítást, de nem tudtam kideríteni mit takar ez).
A képminőséget dicsérik a különböző fórumokon, viszont a feliratkezeléséről illetve az mkv lejátszási képességéről nem sok mindent találtam.
Ezekben a kérdésekben várnám egy 110-s tulaj segítő hsz-t.[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
Normális 3D-t kezelő médialejátszót talán a felsőkategóriában találsz. A dvd-t viszi a médialejátszó is, de közel sem olyan képminőségben skáláz fel, mint egy BD-lejátszó. Itt megint vagy kompromisszumot kötsz, vagy a lemezekre veszel egy középkategóriás BD-t 30-35E körül, az mkv-re meg egy médialejátszót igény szerint.
Ha kevesebből akarod kihozni, akkor csak használtan fog menni.
A médialejátszóval itt fuss egy kört. -
-
Pierre75
senior tag
válasz Cactustop #779 üzenetére
"Panasonic játékosok nem kezelnek NTFS formátumot"
A 2012-s modellek már igen. BDT220-tól felfelé. Bár amennyi nyűg van pl. a BDT110-zel egyéb vonatkozásban, messze van még az a firm, ahol a Pana beérhetné az LG-t akárcsak alapszolgáltatásban. Cserébe szebb kép- és hangminőségre képes a Pana.[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
válasz Cactustop #783 üzenetére
Én az LG BD370-nel megszívtam, mert 1080p-n kép- és hanghibákat produkált (korábban írtam erről), így nálam az LG nem merült fel alternatívaként.
Egy BD játékossal mindenképpen kell kompromisszumot kötni, mert előbb mint utóbb belefutottam olyan anyagba, amit nem visz, feliratkezelés mellett nekem fontos annak minősége, állíthatósága. (Plazmán a vaskos fehér felirat ghost-ja stb.) Ezért mkv-ra médialejátszót használok, a blu ray és dvd lemezekre meg jó a Panasonic. (De rengeteg olyan hiányossága van így is, ami alapszolgáltatás volt az LG-nél 3 éve is.)
"Én a Panasonicot nagyon sajnálom, mostanában kicsit visszavett a lendületből"
Nem esett az ki, mert fel se vette a többiek ütemét. Mkv lejátszás támogatása évekig nem merült fel bennük, amikor megmozdultak már minden vetélytársuk ntfs-t támogatással adta ki a lejátszókat. 2012-re jutottak el oda, hogy ntfs, de a BDT110 alapján a zoom funkció még mindig csak terv.Egy valami szól mellettük: a kép- és hangminőség, ezzel tudnak talpon maradni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Pierre75
senior tag
Ha csak ennyi nyűgje lenne a Panának!
Elvileg van zoom funkciója, csak épp se dvd, se avi alatt nem működik.
Divx alatt botrányos minőségű képernyő közepére rakott összenyomott felirat.
Többnyelvű mkv-nál csak az első hangsávot kezeli, váltani nem lehet.
És még sorolhatnám.Az LG, Samsung vonal erősebb médialejátszásban, de észrevehetően gyengébb képminőségben. Így is úgy is kompromisszumot kötsz valamiben, ahogy írod is.
-
Pierre75
senior tag
Salut!
Nagyon igazat adok neked ebben. A Pana alapszolgáltatások terén is le van maradva. Nekem 10/2 DL-t olvas be, a többire "no compatible content on the disk" hibaüzenetet ad. Ezeket az LG 10/10 kezeli. Fentebb védte egy olvtárs az LG képminőségét. Nincs is azzal semmi gond, tényleg szépen skáláz fel stb. De egymás mellett látva a kettőt, észrevehetően jobb a Pana képminősége.
Néhány készüléknél kép- és hanghibáról számoltak be fórumokon, én is beleestem ebbe, így az LG-vel nem reckíroztam újra.
Samsung nálam LG kategória, így maradt a Pioneer vagy Pana. Pioneer-t láttam felirattal küzdeni, a tv Pana, így lett a 110.
Az a vicc az egészben, hogy a Pana legtöbb baját, problémáját firm-mel tudnák javítani, de nem látszik ezirányú igyekezet.
Feliratos anyagra amúgy is a médialejátszót használom, mert jobban tetszik a sárga betű vékony fekete kontúrban. -
Pierre75
senior tag
670-t nem láttam, de nem is kell, elég ha neked megfelel. Nyílván arra a modellre célszerű véleményt mondani -és az is csak a saját benyomásaimat tükrözi- amit láttam, tapasztaltam. Én a 370-el is el lettem volna médialejátszó mellett, ha nincs kép- és hanghibája. (Ami persze a szomszéd lcd-én nem jelentkezett.)
-
Pierre75
senior tag
Ezt írtad:
(pendrive vagy külső hdd-ről, avi, mkv, mp4..ami épp jön, akár nagyfelbontás)
Ha blu-ray-t nem tervez nézni a készüléken, akkor erre a felhasználási körre médialejátszót kellene venni, mert igen gyorsan talál olyan anyagot, amivel a Bd nem fog megbírkózni. pl.nálam van olyan brrip, aminek szétesik a képe bdt-110 alatt, míg a médialejátszó hiba nélkül viszi. Ha kék lemezek is felkerülnek a palettára, akkor meg egy BD+médialejátszó kombóval járna a legjobban. Egy olcsóbb bd-vel lejátsza a lemezeit, míg pl egy Dune 101-re rádugja a hdd-t és nincs gond. -
Pierre75
senior tag
Nekem Pana 110-m van, de a valóban jobb képminőség mellett elképesztően fapados. Ha el is fogadnám a lelkesedésed a csak tiszta forrásból merítkezzünk, akkor is évekre el vannak maradva az LG-től is (DL lemezek olvasása az LG után egy rémálom, az LG 10/10 míg a Pana 10/2). 1:85-s gyári francia dvd-nél sem lehet nagyítani (bár papíron van zoom funkciója, eleddig egyetlen original lemeznél sem volt használható), feliratkezelése és annak megjelenítése szintén a leggyengébb az általam látottak közül. Saját árcsoportjában ma már inkább Pio-t vennék.
[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
"gondolom itt MKV videókról van szó"
Igen. Bár BR alapján tud sárga feliratot is megjeleníteni, de vmiért ez sem állítható. Mkv és avi esetében 3 felirat típussal variál, de bár ne tenné. Mkv belső subtitle-nél szép, olvasható kontúr nélküli betűt használ. Mkv külsőnél kontúrba zárja és csökkenti a betűméretet, de még elmegy. Avi feliratnál botrányos, tovább csökkenti a felirat méretét és a képernyő közepére rakja. Nem normális, aki ezt összegányta.DL-nél 10/2-nél tudja lejátszani a lemezen található mkv-t. Amit lejátszik, ott sincs lehetőség hangsáv váltásra.
Zoom: nekem azért lett volna fontos és kényelmes, mert több tucat olyan elsősorban francia filmem van, ahol 1:85 a kép.
Újabb számomra érthetetlen hiba: egy könyvtárban több sorozatfilm vagy 2 részes avi, és az első rész végére érve leáll, nem folytatja a következővel, a skip gomb megnyomására kiírja, hogy a művelet nem hajtható végre, csak dvd esetén léptett a fejezetek között.
Szóval fapados erősen sajna a Pana.
-
Pierre75
senior tag
"Az LG-ről meg még annyit, hogy jelenleg a lejátszóikban nincs magyar nyelvű menű"
Nekem a Pana előtt BD370-ben volt magyar menü. Most a 110-n nincs, de ez nem is érdekel."El kell olvasni a teszteket"
Elolvastam, a kézikönyve is említi a zoom funkciót, aztán persze még se működik egy tucat gyári dvd esetében sem."Pana, ezt még alá is írom, de hogy kép vagy hangminőségben gyengébb lenne a konkurenciánál, és amiatt nem ajánlani, az azért túlzás!"
Én a 110 árcsoportjába tartozó Pio alapján valóban nem ajánlanám senkinek a Panát, mert annak szintén kiváló képminősége van, de cserébe kevesebb nyűg.
Mivel van mellette médialejátszó, ezért a Pana nálam is csak eredeti BD/Dvd lemezek lejátszására van, de amint fentebb írtam, ott is vannak hiányosságai, amelyek egyesek számára lényegtelenek, de számomra zavaróak. -
Pierre75
senior tag
"Én erre a célra multimédiás lejátszót használok, egy BD-lejátszót nem igazán erre találtak ki."
Ezzel annyi gond van, hogy az általam előtte használt LG BD370 3 évvel ezelőtt többet tudott, mint a tavalyi Pana 110. (Igaz, annak egyes készülékekkel 1080p-n gondjai voltak, persze az én plazmámmal is.)
Lehet nem vagyunk sokan, akik 1:85-s anyagokat is nézünk, de azért nekik nem árt tudni róla, hogy a zoom alapfunkcióját se tudta a Pana megvalósítani. Így összevetve egy Pio-val, amelyikkel képminőségben ugyanazt tudják, de funkcionalitásában messze a Pana előtt jár, nem kérdés melyiket célszerűbb választani. -
Pierre75
senior tag
Van ebben szerencse dolga is, mint azonos tipusú tv esetében az egyik ciripel, a másik kussban teszi a dolgát. Nálam a Pana 110 csendes példány.
Flashget:
Kék lemeznél nálam az LG 370 motorja felbőgött és majd egy percig dolgozott keményen, hogy el tudja indítani, míg dvd lemezzel semmi hangja nem volt. A Pana 110 is zörög a kékkel, de látszik, hogy erre lett kihegyezve, gyors és miután beolvasta a lemezt, csöndes.[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
válasz Flashget #1304 üzenetére
Én csak gyári kékkel néztem, de ott függ az indulás sebessége attól is, hogy van-e hozzá live anyag, mert akkor kicsit tovább molyol. Ha visszaolvasol látod, hogy szerintem is inkább Pio-t érdemes venni, mert van nyűge a Pana-nak alapszolgáltatásokkal is. Velem nem kell számháborút vívnod.
-
Pierre75
senior tag
válasz Flashget #1808 üzenetére
"Ez tényleg erős érv a Pio 150K-val szemben."
Annyiban jogosnak érzem ezt, mert nekem pl. a Planet Earth sorozata L5.1-ben van meg és már a BD370 is vitte bő 2 éve és most a Pana 110 is viszi.A Pana-nak mondjuk a DL dvd lemezekkel gyűlt meg a baja, 10-ből 2-vel boldogul, amiket az LG és a Pio is nevetve lejátszik.
A Pio-nál ugyan van zoom, de egyből 2x-sel nyit, így a finom hangolás megmaradt az LG kiváltságának (16 fokozat). Van egy rakás francia dvd-m, ők pedig elég szépen eljátszanak a képaránnyal. Ilyenkor jól jönne ez a funkció, de ebben a formában a Pio megoldása nem sokat ér.
A Pio felismeri a feliratokat, divx-nél sem a képernyő közepére pakolja, mint a Pana, de minőségben mégis az LG volt eleddig a legjobb.
Nálam a Pio képtelen volt megnyitni a gyári Apocalypto BR lemezt. Firm frissítés után sem. Minden mást beolvasott. Míg a Pana gondolkodás nélkül vitte, az LG vagy 40 s-t töprengett rajta, de aztán neki is sikerült.
Képminőség: ebben egyértelmű a Pio fölénye, veri a Pana-t is, az LG nincs versenyben.
Szóval nem olyan egyszerű jól választani. -
Pierre75
senior tag
válasz Flashget #1828 üzenetére
"L5.1-ből L4.1-t készíteni kb. 10 perc"
Ez rendbe van, de egyrészt alap elvárás nálam, hogy amit már kiírtam lemezre, azt ne kelljen másolgatni, csak betenni a lejátszóba, ahogy azt már 2 éve is tudta az LG."20 db mkv esetében talán 2-3 volt."
Nálam ez az arány 500/20."melyik tipus ez a Pioból?"
150-s nem tudott a gyári lemezzel mit kezdeni. Ez azért kínos. 1.02-vel jött, ezért a hiba után megnéztem az 1.05-tel, de azzal se. Nyugodtan frissíthetsz rá, mert az mkv-t az új firm-mel is szépen viszi.Még egy dolog tetszett a Pio-ban, a menü beállítási lehetőségei. Pana fapados és nehézkes, míg a Pio logikus és gördülékeny.
-
Pierre75
senior tag
válasz Flashget #1837 üzenetére
"kiírás elött kell megnézni L4.1 vagy más"
Amikor 2 éve kiírtam és gond nélkül játszotta le az akkori lejátszóm, akkor gondolnom kellett volna arra, hogy néhány év múlva egy másik lejátszóval már el se fog indulni?"Gyári lemez kapcsán a DB Live-ot engedted vagy sem?"
Miután el se indult, csak pörgött 1 percet majd kiadta a lemezt első utam oda vezetett. Alapból engedélyezve volt, de letíltani se tudtam, mert kódot kért. -
Pierre75
senior tag
válasz Flashget #1866 üzenetére
"miért nem játsza le az mkv fájlok mellé rakott .srt feliratot DLNA-n?"
Na ez a röhej."nem az számít elsősorban milyen képi világot ad vissza vagy milyen a DVD felskálázása"
Ebben a Pio 150 tényleg nagyot alkotott. Nincs rossz képe a Pana-nak, de tényleg gyönyörű a Pio.A 4x0-hoz ideges voltam.
-
Pierre75
senior tag
válasz kovadika #2326 üzenetére
Nekem 110-s pana van, nincs gond a kadenciahelyes lejátszással. De ha jót akarsz magadnak, inkább a Pio. A pana rohadt válogatós DL lemezekkel, amiket a Pio, meg előtte az LG is gond nélkül vitt (10/10), abból a Pana 10/2. Raktak a távra egy rakás fölösleges vackot (sky, cast), de a felirathoz már a menüben kell babrálnod. Igényesebb és logikusabb a menüje a Pio-nak, és ha nüanszokkal is, de szebb a képminősége.
-
Pierre75
senior tag
válasz kovadika #2330 üzenetére
A nem gyári anyagok feliratminősége nekem a Pio-n sem tetszett, de a Pana-n avi-nál kritikán aluli. Ebben és a finomzoom-ban egyértelműen jobb az LG, de ugye a képminősége gyengébb ezeknél. Mert mondogathatják neked, hogy minek a zoom azok akik nem néznek '90 előtti francia filmet, sokszor nagyon jól jön. Szóval, ha most kéne választanom kompromisszumokkal csak a Pio mellett maradnék.
-
Pierre75
senior tag
válasz Pendragon911 #2534 üzenetére
Ez nagyon LG "fejlesztésnek" hangzik. LG 370-nel voltak hasonló "élményeim". Ja ki ne felejtsem a kedvencemet, olykor a film felénél elfelejtett felirat,
Minden általad felsorolt tünet nálam csak az LG lecserélésével szűnt meg, hogy aztán újakkal ismerkedjek meg egy Panán. -
Pierre75
senior tag
Ez így azért sommás vélemény. Amikor a 370 kijött, médialejátszóból volt ugye a WD, aztán jöttek a többiek. Na most a WD-nek meg a 24.000 fps még most is gond (egyszer belekerült a javított firm-be, aztán persze azt is elbaltázták). Abban nincs vitánk, hogy célhardvernek mkv-ra médialejátszó kell, de azért ne legyen már ördögtől való egy BD lejátszónak, hogy felismerjen egy DL-lemezt (Pana 110: LG és Pio 10/10, míg a Pana 10/2-t kezel).
-
Pierre75
senior tag
"valakinek egy Pioneer (talán BDP-140) nem játszott le mindenféle írt lemezt"
Vmi 3d-s mizéria rémlik, ezért szép az elektronikus kütyük világa (szívni bármelyikkel lehet). Tény, hogy Blu Ray lemezzel nincs is gondom a Pana 110-n, de minden egyéb területen jobbnak találtam a Pio 150-t."mindenre célhardvert igyekszem használni"
Erre jutottam én is.[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
válasz Flashget #2548 üzenetére
Az lehet. Én annyit tudok, hogy az LG és a Pio gond nélkül kezelt minden olyan írt DL lemezt, amibe a Pana bele se szagol. Korábban írtam a Pana egyéb hiányosságairól, szóval ha nekem kéne választani a jelenlegi kínálatból a Pio 150-t venném. Bár ott is vannak kompromisszumok, hiányzó funkciók amelyek alapból benne voltak a 3 éves LG-ben.
-
Pierre75
senior tag
válasz Flashget #2550 üzenetére
Ez nem vigasz a Pana-val, jeleztem feléjük a problémát (áprilisban lesz egy éve). Megköszönték, megnézik, javítják: vmikor nyár végén kiadtak egy utolsó firm-t, sz@r se változott. Végülis írt DL kivételével elvan a lemezekkel, aztán ha kipurcan, veszek egy Pio-t. Tesztek alapján többet vártam a Pana-tól, de lejátszót többet tőlük nem veszek.
[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
válasz dgyuri0123 #2785 üzenetére
Nem azzal van baj, ha vki szereti szinkronnal nézni, hanem annak a minőségével.
"A Magyar szinkron világhírű" volt. Mert ma már ez is a legtöbb esetben igénytelen tömegtermelés. Mint a H&fiai a könyvkiadásban. Vegyél egy csóró nyelvszakost, aki talán magyarul sem használ 200 szónál többet édes anyanyelvéből. Aztán keress egy olcsó stúdiót, ahol ilyen-olyan gyorstalpalók jellegtelen hangjaival összecsapják és kész a mai magyar szinkron 90%-a.
Ez már rég nem a Pannónia színvonala. Abban pedig Lajosnak igaza van, hogy ahány látens analfabéta lézeng Abszurdisztánban, nem csoda, hogy ezt az igénytelenné vált szinkront is egyszerűbben fogyasztja, mint hogy vegye a fáradságot és olvasson egy akár igényesebb feliratot.
"Woody Allen saját hangja olyan semmitmondó és jellegtelen, ha szabad így fogalmaznom, hogyha nincs Kern András fantasztikus szinkronhangja, én biztos egy filmjét sem néztem volna végig."
Ezzel én is így vagyok. -
Pierre75
senior tag
"Nagyon ritka kivétellel előfordul, hogy a szinkron jobb, mint az eredeti"
Nem volt az kivétel a Pannónia alatt. Alap volt az igényes "műfordítás", és ehhez jöttek a jól választott szinkronhangok. Pl. a Profi: először megdöbbentem, hogy nem Sztankay lett Belmondo hangja (Zsaru és csirkefogóban stb. brilliáns volt), hanem Garas. Aztán megnézve rájöttem, az öreg Grósz charme-ja lehengerlő és jól sikerült ez a szokatlan választás.
A Volt egyszer egy vadnyugatot nem bírtam volna végignézni a steril eredeti hangokkal, míg Sinkovitsékkal vagy tucatszor. -
Pierre75
senior tag
válasz dgyuri0123 #2813 üzenetére
"Amikre pedig nem szánnak több pénzt a magyar szikronstódióban"
Az a nagy gond, hogy értékmentésre nincs pénz, de újraszinkronizálgatni arra azért mindig akad. Ott van Gibson Hamlet-ja, az eredeti szinkron a 90-es évek elején készült Arany műfordításával Szakácsival és Kozán Andrással. Úgy volt tökéletes ahogy volt. Hiller haver a dvd-re az OM-ből új szinkront pénzelt, meggyalázva Arany műfordítását (itt megvagdosták, ott hozzátoldottak), szegény Szakácsi ekkor már nagyon beteg volt, de elvállalta. A végeredmény borzalmas lett.
Ugyanerre a sorsa jutott az egyik legjobb lélektani krimi, amit valaha láttam: az Őrizetbevétel. Az eredeti szinkron fordítója valami zseniálisat alkotott, valami pluszt adott az egyébként sem gyenge francia dialógokhoz, és Inke Bács Ferenccel tökéletes volt. Persze ezt is újrafordították, és kiherélték a filmet.
Gesztesi nálam kizárja a szinkront, olyan szinten irritál a hangja. De ez egyéni preferencia.
Abban igazad van, hogy készülnek elvétve mostanában is remek szinkronok. Nekem a Blöff, Harcosok klbuja jött be nagyon, persze pl. a Blöffnél már elkezdték azt is vagdosni (kékre már a cincált került).Minden kurzus eltapsolta a milliárdokat közpénzből vagy egy Hídemberes vagy egy Sorstalanság szerű borzalomra, ahelyett hogy előbb a meglévő kincseket óvnák meg. Meg lehet nézni, hogy Az ötödik pecsétet milyen állapotban adták ki, és hosszan lehetne sorolni. Persze ez a téma meg elvezetne az élőhalott magyar filmhez, ami meg leginkább egy zárt kör pénzszivattyúja volt. Nem kedvelem a narancsos bandát (sem), de talán Vajna rendet tesz ebben a kuplerájban.
[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
Na ez a gusztus dolga.
Belmondo "orgánumában nincs semmi különös"?
Ezt végképp nem mondanám. Volt szerencsém színpadon látni az öregfiút, vmi félelmetes volt, nagyon tud hanggal is játszani.A Gladiátor-nál annyi különvéleményem van, hogy a szinkronfordítás nagyon jó lett, viszont a magyar hangok közül egyedül Rátóti az, aki brillírozott, így azt csak eredeti hanggal nézem.
[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
Vagy egy éve sikerült megszereznem Az ezredeseket akarjuk c. olasz filmet a régi jó szinkronnal, azóta vagy 6x megnéztem. A magyar szinkron mesterműve és nem semmi szatíra.
Belmondo-tól nekem a Zsaru vagy csirkefogó a kedvencem.
Arnold Schwarzenegger, Steven Seagal - ezt a két fiút nem tartom színésznek, ahogy van Damme-t sem. Ők az "ezerarcúak", aki egyet látott, mindet látta. Sylvester Stallone: utoljára a John Rambo-t láttam tőle, belehallgattam a szörnyű magyar szinkronba, néztem tovább eredeti nyelven. De értem mire gondolsz.
Anthony Hopkins hangja fantasztikus, de így hirtelen ketten is zseniálisan hozták szinkronban (Sinkó a Bárányokban, vagy Szersény az Árnyékországban és a Bountie-ban).
Akit viszont szinte lehetetlen lehet autentikusan visszaadni az Ganz a Bukásban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AirPods 2, ÚJ, GARANCIÁS
- Új, csak kipróbált Samsung QE65Q60D Qled tévé, 3 év garival eladó!
- LG 48C17LB Gamer Oled,120hz, hdmi 2.1, USB felvétel,121 cm, 4K, HDR
- Eladó Airpods Pro 2 utánzat (nem eredeti)
- Panasonic TX-65FZ950E Oled, smart 164cm, wifi, Hdr, Uhd, gyönyörű kép, saját Technics hangprojektor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest