Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
Hi,
Tényleg sok itt a baromság a hozzászólások között... :DD )
A sorkatonáknak (legalábbis nekem) iszonyatos időpocsékolás volt az egész!! Lövészeten 9 db lőszert pazaroltam el. :(( Alapkiképzésen max felmosni tanul meg az aki még nem látott felmosórongyot közelről. Tanulni (szakmailag) nem igazán volt kitől...
Egyet megtanultam: Eltűrni (figyelmen kívül hagyni) az olyan emberek beszólásait, köcsögségeit, akik tőlem igen messze vannak mind szellemileg, mind szakmailag.
Mindezeket figyelmen kívül hagyva, semmi pénzért nem mennék senki ellen háborúba. (a magyar hadsereg keretein belül sem.) Mert szerintem iszonyatos baromság, hogy a katonák halomra lövik egymást, csak azért mert a fejesek ott felettük aszongyák, hogy ''Ö a gonosz mennyé aszt lőjed lefele mindet...''
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- 2026 - Íme a 18. héten megjelenő játékok listája
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest