Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Most kell venni a márkákat, mert jövőre vagy drágább lesz, vagy nem is lesz
Nagy bajban a Calvin Klein és a Tommy Hilfiger: Kína megszakíthatja a gyapotexportot
[ Szerkesztve ]
-
benjoe1
aktív tag
Elegáns fekete kabátot szeretnék vásárolni temetésre, amit azért hétköznap is fel lehet venni. Premiere outletbe melyik üzleteket érdemes megnézi? Nem vagyok budapesti de ma járok arra.
https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
Szabi®
addikt
válasz jjeahh #30359 üzenetére
Elhiheted tökre leszarom. A hilfiger eu-s terítése bő 10 éve egy gagyi szar, a Calvin Klein meg már ott tart hogy kimosni sem szabad sehogy, mert feleakkorára ugrik össze . . .
Ezek a márkák ha készítenek is normális ruhákat, ahhoz itt nem jutunk hozzá, csak usánkába, ahol a vevők borítják még a boltot is, ha kijön a ruha színe fél év után.[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz jjeahh #30359 üzenetére
főleg, hogy annyira dívik jelenleg a rengeteg műszál használata, amit nemcsak belélegzünk, de a mosás és a szennyvíz meg nem tisztítása által meg is eszünk/iszunk, ami nem a legjobb:
A legtöbb mikroműanyagot a szintetikus ruhák mosása termeli. [link]
Aztán meg csodálkoznak az emberek, hogy miért van annyi beteg ember, sőt, beteg fiatal: [link]
-
jjeahh
nagyúr
válasz betyarr #30361 üzenetére
Értem és tudom, hogy a műszálas nem környezettudatos, de nem a pamut az egyetlen természetes anyag, ha valaki natúr alapút akar viselni. Ott van a lyocell, modal, viszkóz, különböző gyapjúfélék, merinó, angora stb és a legtöbb anyag szinte mindenben veri a pamutot szvsz. A pamutnak talán az egyetlen előnye, hogy olcsó. A műszálat a környezetszennyezés miatt támadni nem fair, hisz a felsorolt anyagok hiába természetes alapúak, ha az előállításuk rengeteg energiát emészt fel, csupán egy pamut póló előállításához 2500-3000L víz szükséges, nem beszélve a pamut színezéséhez használt vegyszerekről és a gyapot termesztése közben felhasznált hatalmas mennyiségű műtrágyáról, permetezésről. Szal a pamut "natúr" és környezettudatosabb, na persze
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Llew
senior tag
Lomer olasz turacipő márkáról vélemény, tapasztalat vkinek?
Utcai cipő kéne tőlük. Megéri az árát?Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
jjeahh
nagyúr
Nekem pár hónapja egy Maipos MTX van, szerintem nagyon jó, azt mondanám, hogy minőségben hozza a top Lowa, Meindl szintet. Az egyetlen ami nem tetszett, az a talpbetét, ki is cseréltem azonnal másikra, ami épp kéznél volt. Bevetésen
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Szabi®
addikt
válasz adalbert1 #30365 üzenetére
Mindennek, a múltkorjában vettem egy aeropostale farmert, már a boltban feltűnt hogy "nehéz". Hazahoztam, és a 12 ezer forinttal drágább Hilfiger farmer (40 ezer forint) feleolyan súlyú . . .
Van gyártó ami még akar adni a pénzedért cserébe valamit, de nem legkapitalistább márkák közt kell keresni. Én ezt tanultam meg. 1-2 éves Calvin Klein pulóverjeim hordhatatlanok, olyan kicsik lettek.Csakhogy nehogy az legyen hogy " -ez a hülye mit ugat mán itt, hát a hilfigger jó, neki meg biztos nicns"
[ Szerkesztve ]
-
gangstagergo
senior tag
-
Szabi®
addikt
válasz gangstagergo #30367 üzenetére
Igen, kilehet fogni, én pólóból kicsesztem a világgal, vettem egy Los Angeles Dodgers pólómezt (meg nem mondod hogy mez) leakciózva 7 rongyra, és már 4 éve jó szolgálatot tesz. Nem tudom szétmosni, nem fakult a színe, és nem ment össze. Igaz eredeti major liga liszenszes, már azóta több típust is vettem. Nagyon beváltak.
-
Szabi®
addikt
válasz gangstagergo #30369 üzenetére
Azokba nem fogsz csalódni.
Majd írd le a tapasztalatod, kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
Ka999
tag
Trendyol webshoppal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Úgy látom van sok noname, de nagyon olcsó termék. És van pár nevesebb márka is, de nem túl nagy választékkal. Eredeti termékek ezek egyáltalán?
-
betyarr
veterán
nnna, megrendeltem egy mammut cipőt a BS-ről. kíváncsi leszek. alighanem méretproblémák (vagy más) miatt került vissza belőle, mert már az összes méret elfogyott és ki is került a kínálatból. remélem nem valami használt cuccot küldenek...volt már ilyenre itt példa egyébként?
mindenestre csinálni fogok egy kicsomagolós videót.[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz betyarr #30373 üzenetére
Melyik Mammut lesz? A Ducan Mid GTX-em egy számmal nagyobb és tökéletes. Ha a japán méretezést, ergo a centit nézed, akkor jó lesz.
Én is nézegetem a BS-t hetente kétszer, hátha leáraznak valami téli túrabakancsot, de egyelőre semmi . Pedig valami Thinsulate vagy Primaloft betétes kéne.
[ Szerkesztve ]
-
luckyboi82
tag
válasz betyarr #30375 üzenetére
Szia, én ezt a típust vettem meg, BS-ről ( 17,4 eFt-ért ) , 28 cm talpbetéthossz, 27,5 cm a cipőre írva, de jó lett volna az a 0,5 cm, mert így első egy-két hordás után még mindíg masszív és nem tágul, igaz ez viaferratat is bír, kő-sziklavédelemmel. https://ecipo.hu/p/bakancs-mammut-alnasca-ii-low-gtx-gore-tex-3020-06230-00455-1080-dark-titanium-spicy
-
betyarr
veterán
válasz jjeahh #30376 üzenetére
valami hszben olvastam is hogy kissé merev. majd meglátom mire megyek vele. ha nem tetszős, akkor megy vissza. kinézetre és színre nagyon bejön a kép alapján.
luckyboi82: néztem ezt is, de a piros szín valahogy eltántorított, pedig bejön általában, más ruházaton. nem ment volna sztem sok nadrágomhoz. valójában 43as patám van,szóval bizakodó vagyok a méretet illetően
-
arcsin
senior tag
Sziasztok! Keresek vízálló, könnyen fel/levehető kényelmes csizmát, bakancsot vagy bármit ami nem félcipő. Nem kell hogy bélelt legyen, 15-20 fok lesz kb. Városban, kertekben fogok járni kb 2 héten ekresztül minden nap, reggeltől estig. Vagy ajánlásokat várok esetleg (37-es a lábam).
[ Szerkesztve ]
-
Liso
csendes tag
Sziasztok!
Zokni téma.
Egyszerű fekete közepes hosszúságú zoknit szeretnék vásárolni kb. 5-600 ft darab áron. A decathlonos kiprunt istenitettek anno az ára miatt. Vettem belőle és mindenhova szöszöl szóval ment a kukába.
Nektek mi vált be? Ideje lenne valami tartósat venni a piacos 2 hónapot alig bír. -
jjeahh
nagyúr
Én Pepcoban találtam majdnem 100% poliamid zoknit, egy kis százaléka elasztán, nekem nagyon bejön, isteni. Pedig voltak drágább márkásabb zoknijaim is már, de úgy tűnik a poliamid az egyik kedvenc anyagom, általában akkor is beválik, ha olcsó. Alin láttam még jónak tűnő zoknikat fillérekért, pl Ykywbike, Naturehike, Darevie, Rion márkáktól.
[ Szerkesztve ]
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz w.miki #30385 üzenetére
Ez az, de lehet van hosszabb verzió is. A normál, nem sport Pepcos zoknik már pamutok és annyira nem is váltak be. Érdekes, hogy visszamentem, hogy vegyek a húgomnak is, de a női verziókból már ki lett spórolva a poliamid és 2 helyett 3 párt adnak .
Meleg, de nem túl vastag zokni engem is érdekelne, most angora gyapjút vettem, de még nem volt alkalmam 0 fok alatt kipróbálni. Mondjuk eddig nem is volt szükségem rá, mert bringára van téli bringás cipőm, gyalog meg thinsulate betétes bakancsban jártam, de most a bakancsom tönkrement és nem találok jó áron insulated vagy primaloft bakancsot, így lehet meg kell próbáljam átvészelni a telet melegebb zoknikkal, 3 szezonos normál túrabakancsokkal. Merino zoknim volt még, de egy szezont sem bírt ki, a merinói gyapjú kesztyűm is így járt.
[ Szerkesztve ]
-
Llew
senior tag
válasz jjeahh #30386 üzenetére
De ez rövid. Ő közepesen hosszút keres. Az mondjuk nekem se ártana. Ez a pepcos milyen? A másiknak ugyanez a képe, de nincs anyagösszetétel.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
jjeahh
nagyúr
Lehet jó, más baj nincs a másik, ehhez hasonló pamut zoknimmal sem, csak nem annyira puha, mint a poliamid és mivel pamut, ha beleizzad a lábam, nem szárad. Végül hosszabb sétákon vagy túrákon emiatt már fáj a lábam, megduzzad, néha még hámlik is. De lehet rám nem érdemes hallgatni, mert eléggé pamut ellenes vagyok . Boxerből is láttam nagyon igéreteset a pepcoban, de csak XL volt belőle, remélem később lesz kisebb is. Lényeg, hogy modal anyagú volt, ami olcsó ruházatoknál kész csoda. Szintetikus olcsó ruházatoknál általában a polieszter az alap és a poliamid a prémium, természetes ruházatoknál meg a fapad mindíg pamut, a prémium meg modal, lyocel stb. Persze ez nem törvényszerű, gyakran alkalmaznak olcsó anyagokat drága ruhákon, de a prémium anyagok olcsó ruháknál nagyon ritkán fordulnak elő.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Nálam nem működik a link, de Sportisimo és Martes-ből (nálunk a két áruház egymás mellett van és tévesztem össze őket ) csak Radvik és Craft zoknikat próbáltam, a Radvik rossz, a Craft nagyon jó, de drágább is. Ha van Lc Waikiki, ott is szétnézhetsz, találtam már többször poliamid zoknikat nagyon olcsón. Igaz nem volt annyira puha plüss, mint a pepcos, de már két éve megvan és nem akar tönkremenni. Decathlont én már annyira nem tudom ajánlani, mármint ár/érték arányban rendben van, ha itthonról akarsz vásárolni, de pl. bringás cuccokban vagy akár zoknikban is messze lekörözik az alis márkásabb cuccok árban és minőségben is.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Nagy reményeket nem fűznék ehhez a Lotto-hoz. Valszeg rendben van, amíg csak rövid sétára használod, bár fogalmam sincs. Dióhéjban amúgy pár anyagról, amikből ezek a zoknik készülnek:
Pamut: lehet nagyon vacak és normális minőségű is, általában olcsón is megkaphatod.
Pro - szintetikusra allergiásoknak ajánlott, megfizethető
Kontra - gyűrődik, kifakulhat, nagyon lassan száradPolieszter: lehet nagyon vacak és normális minőségű is, nagyon univerzális anyag és általában olcsó.
Pro: gyakran megfizethető, általában nagyon jól szellőszik és gyorsan szárad
Kontra: a nagyon gagyi noname polieszter ruházatok miatt rossz a hírneve, laikusok gyakran hiszik azt, hogy az összes polieszter büdös és vacak, pedig manapság már ritka az ilyen.Poliamid: általában prémium technikai ruházatoknál alkalmazzák, mert drágább az előállítása, mint a polieszternek.
Pro: nagyon jó nedvszívó, gyakran nagyon kényelmes, gyorsan szárad.
Kontra: polieszternél melegebb, picivel rosszabbul szellőzikModal: prémium pamutként ismerik, de tévhit, pamuthoz hasonló, de más anyag.
Pro: nedvszívó, gyorsan szárad, szellőzik, puha, általában nem gyűrődik, nem kopik és természetes eredetű
Kontra: bolyhosodhatElasztán: általában csak kis százalékban alkalmazzák, nyúlós, flexibilis lesz tőle a ruha.
Még sokféle anyag van, pl. lyocell, akril stb, de ezeket ritkán alkalmazzák zoknikon, alsóneműkön, pólókon. Szóval ha jó cuccot akartok, nem muszáj poliamid legyen, nekem a tapasztalatom az, hogy a poliamidok picit melegebbek, de kiemelkedően jók, nyárra viszont egy vékony jó minőségű 100% polieszter a tuti, vagy modal, de bármelyik említett anyagból lehet jó ruházatot gyártani, én egyedül a pamutot nem szeretem, mert lassan szárad. A pamut+polieszter keverékekkel nincs annyira jó tapasztalatom, valamiért az ilyen ruházatok, zoknik mindíg a gagyibb kategóriából kerülnek ki.
+1 megjegyzés: az összes ruházat akkor működik úgy, ahogy ki lett találva, ha elfelejtjük az öblítőket és megfelelő mosószerrel mossuk. Nem olyan wudu ez, mint amilyennek első blikkre tűnik, jó a legolcsóbb Lidl-ös vagy DM-es sportmosószer is és pamut ruhákkal is működik.
-
w.miki
veterán
Melyik fajta lesz az? A reklám szerint mindegyik meleg lesz, nyilván...
Innen rendelt már valaki? https://www.atlasformen.hu/
Ez milyen pulcsi lehet? 4 darab Wild Country mikropolár pulóver 6990 Ft[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Ringman
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest