Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus72
őstag
Jó hogy nem egy 68000-eshez viszonyítják ....
-
-
hapakj
senior tag
Igazából az M4 nem is igazán az M3 utódja. Itt valahogy fél generációs ugrások történtek. Az M4 GPU-ja ugyanolyan mint az M3-é. Az M4 lényegében inkább az M2/M1-ről generációs ugrás, de M2-re meg nem épült iMac, ezért hasonlítják M1-hez.
BTW közbe bejelentették az M4 Pro-s Mac Mini-t is. Az már izgibb. Dúrván növekednek a magszámok.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Mire bemutatták az új minit, lett hír az imacről...
[ Szerkesztve ]
-
Pikari
addikt
Amikor a telefonprocesszorral szerelt 1300 dolláros luxus facebookozógépedet 256 gigás ssd-vel szereled, hiszen a makkintost felhasználva a 256 giga tárhely az olyan, mintha pc-n 512 lenne!
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
zhit86
csendes tag
Számításaim szerint, sacc per kábé 2500 - 3000 GHz körül lenne egálban egy Motorola 68000 egy mai középkategóriás CPU-val (mint az Apple M4).
Úgy hallottam, hogy egy jobbfajta anyag - antianyag annihilációs ATX 22.0 táppal és egy fekete lyuk magos hűtővel (tér-idő görbítős Einstein márkájú pasztázást követően) elég jól meg lehet rángatni ezeket a régi CPU-kat is, bár a 3000 GHz-hez azért ki kell fogni egy jobb példányt... -
hemaka
nagyúr
24 col imac bruh tul kicsi, nagyobbat a nepnek.
-
ROBOTER
addikt
El kellett gondolkodnom, mi a ..szom az a tömbmikrofon.
Mert ha mikrofontömbnek fordítom a microphone array-t, akkor is kissé erőltetett, de még oké. No de így. -
NandoXXL
senior tag
Olvasd el az aláírásod, nézz tükörbe, és vedd magadra. Aztán nézd meg a céges notik árait, meg hogy a fél milliós Dell -em 512GB ssd-vel van egy gagyi fullhd-és panellal I5-1345u proceszorral.. Üzemidó pár óra, a régi Elitebook többet tudott, de azt meg 8GB rammal adták és 256GB ssd-vel, pont mint a mac-et, csak full hd tn panel volt amitől kiégett a szemem. Vagy a 8GB-alaplapra forrasztott nem bővíthető memóriás üzleti gépek.... Lenovo....
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
jaszy91
aktív tag
Telefonprocesszor... Te jó ég!
Van itt verőfényes napsütésben, akkora sötétség!
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue // iPad Pro 11" 256GB Space Black // Apple Pencil Pro
-
hapakj
senior tag
válasz Mr Bond 007 #13 üzenetére
Ez ilyen. Amire nincs pénz, azt kigúnyolják, lefikázzák, mert amúgy nagyon szeretnénk, nagyon kíváncsiak rá, de esélytelen, hogy valaha is kipróbálják
3 éves Macbook Air-em meg is kapta az Apple Intelligence-t és még mai napig remek, gyors és az akkuidő is pazar.
[ Szerkesztve ]
-
Pikari
addikt
válasz Mr Bond 007 #13 üzenetére
Miben a leggyorsabb? Abban a 4 programban, amit az apple ráoptimizált? A libreoffice még mindig 0.1 fps-en mozog rajta?
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Pikari
addikt
Én nagyon szeretném ezt a 30 éves linux kernel színvonalán álló unix klónra épülő tablet grafikus felületet. A windows 3.1 programellátottságára emlékeztető támogatottság egyenesen tűzbe hoz. A minden más oprendszernél 95-99%-al lassabb grafikus teljesítmény, a dos 6.22 szintjén lévő sebességű és stabilitású tcp stack minden felhasználó álma.
Amikor egy filmben megláttam, hogy ezt használják varázslásra, és mindenfajta csodákra, elhatároztam, hogy nekem is ilyen lesz.
Aztán megláttam, hogy pénzbe kerül, és idegileg összeomlottam. Az életem már csak annyiból áll, hogy fikázom ezt a márkát, hiszen én sosem fogom megtapasztalni ezt a csodát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest