Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Kábelezés, külső antenna, vagy irányított stb.
Szerk: "2 routert kellene összekötni WiFi-n keresztül. Egyikbe belemegy az internet, a másikba meg egy gép, és természetesen az internetnek mennie kell a gépen."
Hámittudomén amúgy meg.
Ha tényleg csak egy gép lesz ott akkor én nem szívnék másik routerrel, az is biztos.
Mindig csak egy 5 perces melónak indul a felkonfigolás...végére meg fél napos tömény szívás lesz...[ Szerkesztve ]
...
-
geza12
aktív tag
Az Exxide az a Bosch-nak az ilyen után gyártmánya, nyáron olyat vettem a Reanultba 54AH-sat, teljesen jó, valamikor több napot áll az autó ezekbe a minuszokba ,de ugyanolyan gyorsan forgatja az önindítót mint amikor bele lett rakva.
A Jász-akkut nem ajánlanám ,hamar tönkre megy , de az a jó benne, hogy általában garin belül
A Robogóba meg most vettem Vartát , elég drága fajta volt, megközelítette az autó akkumulátor árát, de remélem bírni fogja jó sokáig, mert nem lesz töltés a rotoros High-End gyújtás miatt
[ Szerkesztve ]
-
Geby
senior tag
Ugyanmár minek az bele. Én már évek óta úgy járok, hogy 30 literenként 1 liter petró bele mikor tudom hogy jön a hideg, aztán úgy tuti nem dermed. Tavaly is megszívtam, valamikor szeptemberben tankoltam, aztán október végén jött az első 0 fok, semmi mínusz, tehát a 0 fok, és nem jutottam két saroknál tovább, megállt alattam. Aztán alapjáratok visszacsettegtem, bementem egy liter forró vízért, rá a szűrőre, aztán mentem dolgomra. Beleborítottam a szokás petró mennyiséget napközben, aztán jó volt még a decemberi -20C-ban is így. Sajnos nem egyszer jártam már úgy, hogy a rendes kúton vett üzemanyag -5C környékén feladta, nézed a csövet és ilyen sárga trutyi jön belőle. A szűrőn már nem jut túl.
Persze nem tudom hogy a mai autók mennyire szeretik ezt, vagy kell e nekik egyáltalán ilyen móka, de a 20 év körüli járgányoknál nem árthat.
Stylewars: az ilyen nokiásdobozos vállalatokkal mind ezt kéne csinálni, bedönteni a francba, ha nem tudnak nyereségesek lenni. teljesen fölösleges tolni beléjük a pénzt. ottvan a dávidka a BKK élén, te adnál neki 7M Ft prémiumot decemberben, mert megcsinálta a melóját ? te kapsz prémiumot mert jól dolgozol ?
[ Szerkesztve ]
-
Geby
senior tag
próbáltam benyával is, de ott az 55 literhez, 5 liter benya keverékkel -20ban megintcsak megálltuk. ellenben 30literenként 1 liter petróval -25ben vígan rohangálunk. árban ugyanott vagyunk, de érezhetően jobban veszi a lapot a gép. valamint a benzines -20ban nem sikerült 70km/h fölé vinni a mutatót, petróval ilyen gondok nem voltak eddig.
-
ko9
addikt
Fene egye meg őket... Én is töltöttem fel rengeteg Comedy Central bemutatja, meg Showder Klub részeket, míg egyszercsak egy BT monogrammú szereplő jogokra hivatkozva levetette a videót. Előtte is volt már ilyen, de ott felkerestek, és megkértek, hogy vegyem le (RGY) a videóját én megtettem... Felkerestem e-mailben, megbeszéltük, OK. De viszont így már nem tudok 15percnél hosszabb videókat feltölteni... Így valahogy nem érdekel. Ember jót akar, és ez a hála
Tél van!!! - Sajnos igaz amit elmond...
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
-
Varoz
addikt
Anno egyszer kb 50m-e szállt fel előttem a masina, nagyon zsír hangja van.
Főleg ha érted jönnek.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
benzol
aktív tag
fero: Ennél rosszabbat soha!
- - -
Valakinek elfekvőben nincs egy 256Mb-os DDR1 modulja valami jelképes összegért?
A Veszely benzinkútnál már gyűlnek a kamionok, gondolom nem engedik őket Romániába...
[ Szerkesztve ]
///\oo/\\\
-
Varoz
addikt
Én ha küldenének se mennék oda.
A miérjét te is leírtad, az a fejetlenség ami ott van.
Gyulán 26x jobban járt volna.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Szép. Hogy sikerült?
Az a renault ki is bírt húzni?
Az agyon takarított utak...
Igen azt a kép is elárulja.Plusz egy kis meglepit tartogatott a hóátfúvás.
Volt benne egy döglött őz?[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Azért. Csodálkoztam volna.
Mondjuk az a sárga bolti vonókötél is egyenlő a semmivel kb.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Stylewars_kp
őstag
Ha már csinálják akkor csinálják normálisan. Akkora mellénnyel mondták, hogy nem lesz semmi fennakadás. Meg legalább bejelenthették volna előre...
Devid_81: Nekem aztán nagyon jó lett volna az is vagy a Brazil gépsor megnevezés is.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Padree
senior tag
Ilyesmi sárvédő (vagy miaza lemez) sérülést csináltam anno a Samarámon (elfelejtettem hogy egy fa mellé parkoltam). Lecsavaroztam a lemezt, lefektettem valami puha-nemkarcólóra = fődre, és nekiláttam a kalapáccsal, pár perc alatt hejrepofoztam, még a fényezése se sérült, csak kicsit másként törte a fényt , de végül még a szerelő is megdicsért, hogy jól rendbepofoztam. A te Astrád ráadásul fehér, helyreütöd, kigletteled, és lefújod sima fehér festékkel, 500Ft-ból meglesz a javítás. Annyit meg simán megért az "élmény" a 44-esen.
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Varoz
addikt
Én megoldom a havat. Ha összegyűlik, eljövök a céges géppel meg az oldalazóval és adok a pofájának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest