Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
https://ingatlan.com/33821564
-
littlelion21
addikt
Azért tudnak a srácok
-
Andrew31
senior tag
válasz littlelion21 #21756 üzenetére
Átugrat rajta
Ha nem vágja el, mintha ott sem lett volna....
[ Szerkesztve ]
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
LógaGéza
veterán
válasz moha bácsi #21758 üzenetére
Mi napi szinten használunk kettőt is, és semmi bajuk nincs.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Devid_81
félisten
"A dohányosok korábban halnak, később kagylónak öltöznek a jelmezbálon."
...
-
doberman
senior tag
válasz public73 #21770 üzenetére
mínusz 74-el mentél? vagy jöttél? ezt egy kicsit meglehetne forgatni jogilag...
egy ismerősöm kapott fényképet a Bartók-Dózsa György sarokról, hogy sárgán ment át. erre ő azt válaszolta nekik, hogy nem, a fényképen ő áll és várja, hogy a gyalogos átérjen a zebrán, közben váltott sárgára a lámpa... hetekbe került neki de törölték a büntetést.8lnu
-
Geby
senior tag
válasz Devid_81 #21766 üzenetére
naja, mindig az sír a legjobban aki talicskán tolja haza a lóvét...mint a kórházban, az óbégat a legjobban akinek legkevesebb a baja.
De fordítsuk meg......komám, nagyon megy ez a szekér, látod most is milyen szép fénykép készült róla, habár inkább ilyen kéne.... [link] -
Pacák
senior tag
Jim! Ha neked vagy csapatod bármelyik tagjának baja esne az akció során, akkor benne hagyunk titeket a lekvárban. (Mission Impossible...)
Nuclear launch detected
-
Digger
senior tag
válasz public73 #21763 üzenetére
Részvétem!
Ez Győr mellett volt, a Mosoni Dunánál?Én mióta a mostani cégemnél dolgozok (8 éve) rengeteget megyek, de még megúsztam nagyobb bünti nélkül, pedig azért szoktam nyomni! Vagyunk az országban vagy 70-en kiszálló műszerészek és eszméletlen mennyiségű pénzt behajtottak már a kollégákon! Nekem az a taktikám, hogy lakott területen és a táblával csökkentett sebességű részeken leginkább betartom amit kell, és csak kint a pusztában nyomom neki. Állítom, hogy így az esetek 95%-át meg lehet úszni!
Aztán lehet, hogy holnap én is pofára esek! -
Andrew31
senior tag
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
fero02
nagyúr
-
public73
senior tag
válasz Digger #21778 üzenetére
igen, ott volt, szeretek arra járni győrbe, ha megyek...
nekem is ez volt az első gyorshajtásos bünti 22 év alatt...
a baj az, hogy itt erre fele csak és kizárólag civil autókból mérnek.
volt rá példa, hogy lepukkant iveco turbo daily volt berendezve komplett mérőállomásnak!
egy fehér színű seat faszom tudja mi-ből is előszeretettel méricsgélnek, de azt már messziről ki lehet szúrni!
az ilyeneket kivédeni szinte lehetetlen!
nem szoktam lakott területen belül nagyon nyomni neki 60-65-nél, de úgy látszik most sietős volt valamiért... -
public73
senior tag
jól sikerült ez is...[link]
-
public73
senior tag
-
Pacák
senior tag
Vót'-e mán?
Nuclear launch detected
-
Pacák
senior tag
ÍGY - KELL - JÉGKORONGOZNI! [link]
Nuclear launch detected
-
Devid_81
félisten
Nah, jo volt veletek beszelgetni kicsit, most megyek filmet nezni
...
-
Pacák
senior tag
Na ezt nektek!
Nuclear launch detected
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest