Hirdetés
Aktív témák
-
geza12
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom esetleg lenne valakinek elfekvőbe egy AMD AM2/AM3 gyári hűtője, mert szükség volna rá.
-
Devid_81
félisten
Bevette a kanyart!
Google képkeresőbe írjátok már be, hogy: Sonka
És láss csodát (4-ik kép)Egy ember elmegy a bölcs rabbihoz, hogy megtudja tőle a hosszú élet titkát.
- Bölcs rabbi, mondja már meg nekem, hogy mi a hosszú élet titka.
- Fiam, azt javaslom neked, hogy ne cigizz, ne piálj és ne nőzz.
- Akkor hosszú életem lesz?
- Azt nem tudom, de kurva hosszúnak fog tűnni.Egy ír, egy olasz és egy lengyel ülnek a bárban, valahol New Yorkban. Állati jól érzik magukat és egyetértenek, hogy ez egy nagyon frankó bár. Aztán az ír azt mondja:
- Ja, ez egy tényleg frankó bár, de ahol én születtem, Dublinban, van egy ennél sokkal jobb. MacDougal a bár neve, és ott rendelsz egy piát, aztán még egyet, akkor MacDougal személyesen kihoz egyet ingyen!
A többiek egyetértenek, hogy az tényleg egy jó hely lehet. Utána az olasz kezdi mondani:
- Viszont ahol én születtem, Pármában, ott van egy annál is jobb kocsma: a Vinny kocsmája. Ott, ha iszol egy piát, Vinny hoz egyet ingyen. Veszel még egyet, Vinni hozza a következőt ingyen.
A többiek egyetértenek, hogy az tényleg egy jó hely lehet.
Végül a lengyel jut szóhoz
- Azt gondoljátok, hogy annál jobb hely nincs? Ahonnan én származom, ott van egy hely, úgy hívják "Warshowski". Na, ott ha bemész, akkor rögtön fizetnek neked egy piát. Aztán, ha megittad, akkor még egyet. Utána fizetnek egy harmadikat is, majd hátravisznek egy kis szobába, ahol egy állati nagyot kefélhetsz!
- Ezt már nevezem! - mondja a másik kettő. - Az tényleg egy fantasztikus jó hely lehet! De ezt csak hallomásból tudod, vagy ez tényleg így megtörtént veled?
Mire a lengyel:
- Hát igazából nem velem, hanem a húgommal!...
-
Undoroid
őstag
Napot' az Uraknak!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Varoz
addikt
válasz Devid_81 #43063 üzenetére
Megvolt a hajtás?
Morris
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
SipiBcs
őstag
Jó estét!
Elromlott a csemetém TV-je. Valaki foglalkozik TV gyógyászattal?
Ha be van dugva, akkor világít a piros led, bekapcsolni belehet... de kép - hang nincs... még hangyák sem szaladgálnak...
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
-
Varoz
addikt
válasz moha bácsi #43069 üzenetére
Várjál, nekem is meg kell keresni mire írtál.
Ááá, a csöcsök.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
fero02
nagyúr
-
fero02
nagyúr
Van egy ilyen monitorom eladó, pár apróbb karcolással ittenieknek 13k-ért.
Dsub, DVI, kis sztereó hangszórók.
[ Szerkesztve ]
-
-
Varoz
addikt
-
Undoroid
őstag
Joccccaka' Urak!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Varoz
addikt
Joccakát!
-
fero02
nagyúr
Reggelt!
Úgy látom egész este szépen esett az eső. Meg faszán hűvös is van.
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz Devid_81 #43067 üzenetére
Jó reggelt!
Hagyományos CRT. 37 centis Hyunday... Gondolom te meg csak tft-vel foglalkozol...
Valakinek esetleg tipp, hogy hol nem karmolják le az arcom és meg is csinálják normálisan?
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
tááo
aktív tag
válasz SipiBcs #43081 üzenetére
Jó reggelt!
SipiBcs: Kicsit félve ajánlok egy tv szerelőt - bár nekem idáig siker élményem volt vele háromból háromszor jól dolgozott - nem is volt drága. Csabán a fehérgalamb és a zöldbéka kocsmák között a Kazinczy és Szerdahelyi? utca sarkán van egy garázsban szerelő.
Ha jól emlékszem 16 óráig tart nyitva.De tudok egy ilyen üzletet is ajánlani:
[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
benzol
aktív tag
válasz moha bácsi #43087 üzenetére
Szép jó reggelt!
aaaa aaaa aaa ...meglettél villámcsapva............ meglettél villámcsapva ....... villámcsapva.... aaa aaa aaa
Wazz én mindíg a hatása alatt vagyok!!
- - -
Ezeket ismeritek? Versus videók..
///\oo/\\\
-
Hakuoro
aktív tag
-
Geby
senior tag
Nincs -é valakinek iPhone 4-ese amit ki tudnánk próbálni, nyomogatni, stb, néhány óra erejéig ?
-
Padree
senior tag
válasz moha bácsi #43091 üzenetére
Azért ez érdekes hír, szerintem sántít a dolog. Megszámolta, hogy 47x játszott magával egy nap? Ez tényleg hüje. Normális ember így számol: "1 ... 2 ... sok". Vagy megint az információ-átadási pontokos csúszott meg a dolog, pl.: "... közel 4 tucatszor csináltam".
A vibrátort egy orvos "találta fel", nőknek az ideges nyugtalanság oldására.
Azért megnézném "munka" közben, mégis hogy adja elő.
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Devid_81
félisten
válasz Padree #43098 üzenetére
Fasza munkahely, jól ráérhet!
Ha csak 5 percet számolsz per önkielégítés, akkor is a "csúcs" napon az össz munkaidejéből 3.91 órát vett el, bocs most nincs kedvem átváltani a 3.91-et pontosan percre.
Lényeg, hogy én is kib@sznám, csak úgy repülne, aztán idegeskedhet ahol akar....
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest