Hirdetés

2024. április 22., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13) duke


duke
aktív tag

Erdekes vilag volt az biztos,bar en mar csak az utolso idokben probaltam 95 korul.Talan fel evet jatszottam ilyennel utanna jott az internet.
Milyen furcsa visszagondolni,parszaz kilobyte letolteseert hogy meg kelett kuzdeni minden bbs-en :) Manapsag meg gigabyteokat toltenek le az emberek naponta.
Akkor meg feltoltesi letoltesi arany volt,meg mindenfele jogokat adtak a hogy ki mennyit es mit tolthet le,meg mennyi idot tartozkodhat a szerveren.
A regi szep idok amikor az ember fejbol tudta az osszes modem parancsot,meg tucatnyi protokollal kiserletezett,hatha valamelyik 10 bytel gyorsabban tolt le.A csucs modemek 28.8-asok voltak 30 ezer koruli aron.
Bar szerintem az igazi hosi idok a 60-70 -es evekben lehettek az akkor nyugati vilagban,persze nem tudom tenyleg ugy volt e,de filmekbol ezt vettem ki.Volt valami nyugatnemet csapat,akik utan mar 70-es evekben nyomoztak ilyen modemes betoresek miatt.1200 baudos akusztikus modemmel utcai telefon fulkebol nyomtak a fiuk,hideg haboru meg minden :)

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.