Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DR|FTK|NG
veterán
Reggelt.
Az lehetséges, hogy a Libre Office nem képes ~ 37000(37k) érték átlagát és maximumát venni?
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Malibutomi #93042 üzenetére
Ref R9 290X+rosszul szellőző ház effektus.
Szerintem a GTX 1080 SLI-knél a vízhűtés nem lesz ritka.
-
DR|FTK|NG
veterán
-
DR|FTK|NG
veterán
Hallottam AMD-ék Shadowplay-szerű megoldásáról, de csak keveset, és azt is csak akkor, amikor megjelent.
Minőségileg rendben van, énnekem a Shadowplay így van: 1080p(pontosság kedvéért: in-game, de 1080p-ben játszok), 30 FPS(néha 60-nal veszek, amikor lusta vagyok egyéni beállításokat alkalmazni, ha azelőtt fel kellett venni valamit más beállításokkal ), 15 Mbps, így egy perc ~105-110MB, és nézhető minőségű.
Én a Shadowplay-ből az árnyékidőt szeretem a legjobban, Én ezt egy percre állítottam be. Engem leginkább ennek a hiánya zavarna.Ha akarod, akkor feltölthetek Youtube-ra egy, vagy kettő(egyik 30FPS-es, a másik 60FPS-es lenne - Én megérzem köztük a különbséget, a 60FPS) így készült videót.
Lehet, hogy csak holnap tudok adni hozzájuk linket, mert fel kéne egy második/harmadik videót is töltenem(olyan csalót láttam CS:GO-ban, hogy én is alig hiszek el ).
miklosss2012
Nekem ez a Vapor-X tetszik igazán, de kék NYÁK-kal sem randa(hátlappal )
(HD 7770/R7 250X)Amúgy - ha szabad tudnom - mennyiért ment el a két R9 290X?
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Mégse lesz fent mind a kettő YT-on, eléggé elvesz a minőségből.
1 percnyi Barrett M82A3 CQB Paracel Storm-on(azt hittem eleinte, hogy két lövés mellkasba, a BF4-es rögzített géppuskásból kiindulva, meg biztosra kell menni ) -
DR|FTK|NG
veterán
Köszönöm. Néha sikerül az ilyen.
Játszadoztam most BF4-ben a test range-en(lőtér), ott árnyékidővel volt 90 FPS-em(ég felé nézve 130 FPS), anélkül 110, illetve 170(szintúgy ég felé nézve ). Amúgy máskor nincsen ennyire nagy különbség, csak ~5% - ha nem tévedek, és jól emlékszek.
Nekem hasonló beállításokkal(csak az MSAA ki van kapcsolva) van hasonló FPS-em, hasonló VGA-val. Pl Golmud Railway-en néha van 90 is.Feltöltöttem Google Drive-ra a videókat(~200-220MB a kettő): [link]/L]
hpeter10
Biztos voltam, hogy a Madrid fog győzni.Reggelt.
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
GTX 1080 FE zaj problémák
Nekem a 2000-3000RPM-ről az autók motorjai jutnak eszembe, nem a videókártyám ventijének/ventijeinek a sebessége. -
DR|FTK|NG
veterán
És a felárnyi pénzből lehet venni aftermarket hűtőt, vagy használtan ennyiből csak gettós folyadékhűtést.
Gyuri27
Két lehetőség van:
-A - Próbálkozó szellemű az ember, de akkor nem vinnyog a hangja miatt.
-B - Járt utat nem hagyja el a járatlanért, ezért vár a tesztekre és a felhasználói tapasztalatokra. Ekkor valamennyire elnézhetjük neki, hogy visong.[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Lacielvtárs #93166 üzenetére
Boldog születésnapot a lányodnak.
-
DR|FTK|NG
veterán
Ez mi?
-
DR|FTK|NG
veterán
Kéne segítség.
A Far Cry 2 valamiért nincsen nálam teljes képernyős módban, és nem tudom visszaállítani(még az újraindítás sem segített). Hogyan tudnám visszaállítani? -
DR|FTK|NG
veterán
válasz #Morcosmedve #93310 üzenetére
Köszönöm. Az természetes.
nagynorbiman
Emlékszek még rá, durva volt.
A többivel sok sikert.[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Intel GMA 950-nel mi a helyzet?
Szerk.: Találtam rá megoldást. A dominancia jeléből meg kell szórni húsz nap huszonhárom órás tizenkilenc perces tizennégy másodperces és ötszáshuszonhét miliszekundumos sárga színű pingvin guanóval, amit azelőtt 600°C-on folyékonyra olvasztottunk. Miután kifejeztük felsőbbrendűségünket, este el kell vinni sétálni a tengerpartra, majd a már megszáradt guanót meg kéne fűszerezni a tenger sójával.
Ha GTX 660-am van(már nézegetem az utódot, Polaris vagy Pacal - Shadowplay miatt, ha nem találok(ha végre keresném) jó videórögzítő programot árnyékidő szerűséggel - lesz ), akkor mit kell csinálnom?
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Sziasztok.
A Windows 10 gyorsabb-e a gyengébb gépeken(pl C2D ~2,6GHz), mint a 8.1?
-
DR|FTK|NG
veterán
Napot.
Gépet szerelek, nincsen sok szabadidőm másra mostanában.
-
DR|FTK|NG
veterán
Csak azért írtam, mert pár napja nem írtam ide, és hogy tudjátok, hogy miért(ha érdekel).
Régi hardverekkel nehéz az élet, már 2 napja szenvedek. Habár szerintem ez a kellemetlenségekkel együtt is meg lenne egy nap alatt, ha egy huzamban is csinálhatnák, nem csak délutánonként.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #93576 üzenetére
72W+105W+9,6W+10W az mióta 300W?
Venti nélkül nem nagyon, azzal talán, de egyáltalán nem biztos. Amúgy mit hajtanál ezzel?
-
DR|FTK|NG
veterán
TTomax
Én is köszöntelek A Topikban. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #93602 üzenetére
Itt van a támogatott prociknak a listája: [link]
Valami HT-s 3+GHz-es P4-re megérheti, persze, ha bagóért lenne, és lehetne hűteni, és ellátni árammal.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz MiklosSaS #93716 üzenetére
Gépet szerelek még mindig. Azt a "retro" "vackot". Sokszor közbejön valami, most például az, hogy nincsen kedvem kiszedni a másik géptől a monitort(perpillanat nincsen itthon használaton kívüli monitor, az a gép, ahol van a monitor, pedig szinte minden nap van használva).
A CPU és a CPU hűtő(valami alumínium magos) polírozása hány °C javulást hozhat?[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #93750 üzenetére
Codegen-től mást nem érdemes várni. Ez szép 12,5%-kal túllépte(vagy alullépte ) a szabványt.
Ajtótámasznak se jó, mert randa, és a puhafa ajtókban kárt tehetnek a sarkai, ha hozzá van nyomva erősebben. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #93752 üzenetére
Az csak az i5 2500k óta elérhető.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #93825 üzenetére
Melyik Emma?
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #93948 üzenetére
Cinebench R15-ben mennyi pontot kap?
Nekem van egy E5300-am a "Retro" PC-ben, 2,6GHz-ről 3,47GHz-re húztam(~266MHz FSB/BCLK), 1,2625V-on megy most, 1,25V-on is stabil IBT-ben. Menne többet is, hétvégén megpróbálom a 4GHz-et. Habár a CPU "hűtő" szerintem meg szeretné enni a procit, most süti.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz inspiroyhome #94289 üzenetére
-
DR|FTK|NG
veterán
Három Radeon VGA érkezik a hónap végén(RX 480, RX 470, RX 460)
MrM94(#94386)
Minden csak viszonyítás kérdése. Hozzád képest én se vagyok lusta. -
DR|FTK|NG
veterán
Az Nvidia CUDA-t hogyan ejtik? Cuda? Kuda? Kjuda?
caindwan
Köszönöm, hamarosan megyek aludni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest