Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Nálam is a 60 fps a nyerő. Az fps ingadozástól már rákot tudok kapni, ez ilyen tipikus PC-s hozzáállás, a konzolosok nem érthetik.
-
Rony949
őstag
Mennyivel egyszerűbb lenne a gamer élet ha a Battlefield részek is Steam-re jönnének. Az a gond hogy akik az Origin-en és Uplay-en dolgoznak, azok idióták és alig értenek hozzá.
-
Rony949
őstag
válasz Aventador91 #92921 üzenetére
Na ezt hogy?
-
Rony949
őstag
válasz Dtomka #92945 üzenetére
Nagyon sok embertől hallottam hogy nekik tetszik a Metro pálya. Én nagyon kilógok a sorból, mert én rühellem. Tipikus Call of Duty pálya, megyek oszt' lövök. Sőt...a CoD-nál is rosszabb. Ez csak egy full lineáris pálya ahol állóháború van és 5 percenként változik csak a front, de full káosz az egész. Lövések, gránátok, C4-ek, rakéták.....és ezek megállás nélkül. Számomra élvezhetetlen. Én azért játszok Battlefield-el hogy a battlefield-en ropjam, nem egy szűk, lineáris pályán.
Kérdés: BF4-hez még elég noob vagyok, pár órám van csak benne, a 3-al már többet játszottam, de ott ilyen nem volt. Mik ezek a 30 meg 60 Hz-ek? Mit jelentenek? Mik a különbségek? Ha tehetem, melyiket kéne választanom?
-
Rony949
őstag
Szerintem garantálhatjuk hogy még jó pár évig lesznek aktív játékosaik. A BF3 5 éves és még mindig vannak teli szerverek. Még BC2-ben is találni teli szervereket, főleg este tájékán, bár az lehet annak is köszönhető, mert nem kell hozzá se Battlelog, se Origin. Na meg Steam-en is kapható.
-
Rony949
őstag
válasz warmonger441 #93024 üzenetére
Beteg. Én már annak is örülök ha képes vagyok egyszerre 2 emberrel végezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Rendszergazda topic
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- További aktív témák...