Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz fletoka #24048 üzenetére
Ezt adom.
Főleg mikor a sok idióta beszáll a helicopterbe, nem vár egy kicsit hogy esetleg odaér e még pár ember hogy beszálljon, felszáll vele elmegy a map közepéig majd kiugrik tönkretéve a helit mert ő csak addig utazott.Persze csinálják ezt tankkal is meg mindennel. Tegnap mondjuk egyedül is jó voltam, haverom beült játszani, mondtam engedjen már oda, nebandanon volt lelőve heli, jet minden tankkal, jó pár pohár bor után.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
válasz westcoastog #24054 üzenetére
Akkor lehet azért nem voltál olyan jó mikor én is felléptem ahol te voltál, a Bor miatt. Ha jól emlékszem nem is találkoztunk a Mapon.
-
westcoastog
veterán
válasz BullKoxa #24055 üzenetére
Tegnap?
Ha összeülünk a haverokkal, akkor az egyik egyből beül és battlefieldezik egyet, tegnap is nyomatta.
Hát na had élvezze ki magát, most is valami 10-en éves roncs gépen nyomatja.
Nem feltétlen kell ahhoz bor hogy rosszul játsszak, annyit meg nem iszok.[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
Na ennyit a ctf-ről. Kör végén bannolnak a gyermek lelkületű adminok.[link]
-
westcoastog
veterán
Utálom ha ideül haverom, csak lehúzza a statomat, accuracy-mat 9.9-ről 9,7-re rontotta.
-
BullKoxa
őstag
válasz westcoastog #24056 üzenetére
Igen tegnap. Amin a sok tankgyilkos páncélos van.
-
KAMELOT
titán
Amikor vannak cheaterek akkor a statom 5-15.
Amikor nincsenek cheaterek akkor meg 35-5.
Ennyit tesz az egész. Főleg azt bírom, amikor gépfegyverrel 25x belélövök és a health 25-50%.
Sok cheater van, de legalább vannak jó adminok kidobják őket.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Bjørgersson
félisten
Miért csak agyhalottak játszanak ezzel a kibaszott játékkal?!?!?!?!!?!?!?!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
almos94
aktív tag
Engem jelenleg a járművek hihetetlenül béna fizikája idegesit fel, hihetetlen, hogy egy tankkal vagy AA-val milyen piruetteket csinálok.
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Bjørgersson #24063 üzenetére
Helyesbítenék,nem "agyhalottak" hanem Justin Bieber-ek vannak ebben a game-ben.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
almos94
aktív tag
Szerintem mindkettő egy kalap szar, basszus 40-50 tonnás járművekkel ugratok meg hasonló, kész vicc. Szerintem, ha megcsinálnák kicsit valósághűbbre, akkor jobban járna mindenki.
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
gmx9
aktív tag
Múltkor az egyik mesterlövész elvitte a tankot, még éppen sikerült beszállnom, elment a hegy aljáig, majd kiszállt, persze még úgy is, hogy tökéletesen bemérhessenek és aranyosan le is szedtek pár másodperc alatt.
Egy másik játékban nem ismertem a squadom többi tagját, de úgy tűnik egy normálisabbal sikerült összekerülni. B-ről C-re futkároztunk olyan 4-5 alkalommal, mire elfoglaltuk az egyiket, már vissza is szedték a másikat. Nem kell említenem, de azért megteszem: ahogy lenni szokott, agyonvertek minket. Ilyenkor tényleg lehetetlen elképzelni, hogy a többiek mit csinálnak.
A helis/tankos sztori, hogy nem érdekli hányan futnak mögötte, elviszi egyedül, sajnos mindennapos dolog.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
nagybá
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #24067 üzenetére
Bocs, de ezt nem hagyhattam ki: [link]
-
tkesy
őstag
Tegnap este premier plánban [D pont] néztem végig, hogy a frissen nagygenerálozott M1-et kihozza a kedves csipa csapattárs az amcsi főbázisról [OF] , majd miközben majdnem odaérne a ponthoz amit épp próbálok behúzni, kipattan belőle, mert úgy gondolta, hogy jól lekéseli az egyik bokorban lapuló enemy engineer-t, mert az biztos nem fogja meghallani / észrevenni, hogy egy tank jön felé majd megáll tőle 3m-re...
szerintem mindenki tudja a történet végét...
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Bjørgersson
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #24067 üzenetére
Istenem..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
scope2007
addikt
válasz westcoastog #24054 üzenetére
ilyet én is láttam pont pár napja
a barom sniperkent beült. a tankba firestormon
elment A pontig, ahol kiugrott és otthagyta a tankot
brain off omg xDmásik tankkal ott voltam mögötte, vártam fél percet és szetlottem, nehogy lenyúulja az enemy
tkesy, na az meg a másik
én.is.ki szoktam ugrani, de csak akkor ha ott van mellettem valami árokban, és nem látok rá tankkal...[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Bjørgersson
félisten
válasz scope2007 #24075 üzenetére
Vontathattad volna magad után, aztán ha az elsőt elrontják, csak átülsz a másikba és nyomod tovább.
-
Bjørgersson
félisten
válasz westcoastog #24077 üzenetére
Ha lenne a bázison vagy négy meg minden zászlónál egy, akkor jó is lenne. Dice-nál meg megoldhatnák, hogy az ilyen kis szarokra ne lehessen C4-et, aknát, stb-t rakni.
-
westcoastog
veterán
válasz Bjørgersson #24078 üzenetére
Miért? Tök vicces mikor nekigurítom az ellennek és bumm.
Persze ha ezt velem csinálják akkor csuklik az anyjuk rendesen. -
scope2007
addikt
én.új módszerre tértem át, ha ismerős nélkül.gamelek..
mert úgye a sok squadtars féreg, hiába ül.benn a tankomban gunnerként, ha sosem javít...
ha meg kigyullad a tank elfutnak.meg ha én ki is ugrok javítani a saját tankomat, akkor meg atulnek F1be és.lenyúljaák.
vagy ha pont akkor spawnol oda rám mikor egyedül.hegesztem, akkor is bepattanak és elhúuznakúj.squad és privát... ennyi inkább full egyedül.
ezzel megoldva[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz scope2007 #24080 üzenetére
Vagy simán csak "not in a squad".
Az új arcok egyébként felvehetnek, igaz nem játszom olyan sűrűn, de svenssonarola néven megtalálnak Battlelogon.
-
scope2007
addikt
viszont CTFbe én szemét vagyok... xD
ha lenyúljaák a csapattársak az enemy tankját, akkor szetlovom, ha kiszállnak hegeszteni... minek túl.könnyű köröket.tolni??
nálunk.két tank enemy meg szop? én ezt se hagyom, a javunkra sem.ha tehetem... hehe.. sztem ez a korrektcsak akkor hagyom őket.nyugton, ha az enemy vezet több flag-gel.
-
westcoastog
veterán
Nem bf de beszartam rajta.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Bjørgersson #24078 üzenetére
tegnap ismerős überelt engem C4 pakoldában
van a death valley-en a kisoldal, lent végig az út. na ott kempelt egy AA, ki akartuk bicskázni, de lelőtt minket (gyalog), respawnolok, kúszok oda hozzá holttérben, erre heli csattogás, elrepül felettem egy heli, telivan kék pöttyökkel, belezuhan, és durr, meg egy ejtőernyő lifeg, a kollega úrral mellém
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
TaaT
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #24085 üzenetére
"telivan kék pöttyökkel"
Én akkor fetrengek amikor dzsip kerekeire is kerül a robbanóanyagból.
Give them hell Ukraine!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mr.Csizmás #24085 üzenetére
Ne is mondd, végre kész van az aknás assignment, úgyhogy tudok újra supportozni. M27 is hiányzik már.
-
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #24084 üzenetére
Ennél már csak az a jobb ha a felrobbant jet/heli zuhanó roncs vág agyon.
-
Bjørgersson
félisten
válasz F_Zolee #24088 üzenetére
Vagy simán csak előrébb csúszol néhány métert, majd bad luck.
-
F_Zolee
veterán
válasz Bjørgersson #24090 üzenetére
De ezt megspékelve ha térdig érő tartályon akarsz átugrani akkor bad luck, az is megfizethetetlen. Minden másra ott a baseball ütő.
-
regener
veterán
De utálom hogy 64-es Gulf of Oman-on 3sniper/team limitet beraknak -.-
Igaz megölt az autoadmin, de a régi 1011méteres rekordomat megdöntöttem 2x is: 1290méter és 1308méter fejesA szeró most kifagyott, na elmennek a fenébe... - videó azért van a lövésekről.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz devilinsid3 #24093 üzenetére
Mire felmentem mienk volt az összes pont
Kevesebb mint 10percet voltam fent, csak kifagyott a szeró. -
nagyúr
-
gmx9
aktív tag
Jet-tel mennyire lehet csalni? Bevallom elég gyenge vagyok vele, el is ismerem, hogy fontos része lehet a játéknak, sokat segíthet a csapatnak, de valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy egyszerűen mindenhol ott legyen a srác, ha lelőttem valakit, pár mp után már jött is felülről a bombázás és hullottunk ki sorba. Foglalásokkor ugyanez, bárkiről legyen is szó.
500 ticketes meccsnél úgy a játék felénél jött be, végig repülőzött, kb. 60-2-es statja volt ha jól emlékszem. Egyszer-kétszer felmentem megpróbálni leszedni, de mint mondtam elég béna vagyok, plusz szinte semmim sincs unlockolva hozzá, úgyhogy inkább ráhagytam a többiekre. Aztán lehet csak ők sem tudtak mit kezdeni vele.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
KAMELOT
titán
válasz FollowTheORI #24096 üzenetére
Ja ez akkor lenne ha mondjuk kint vagyok már a bázisból, de sokszor van olyan, hogy még csak elindulok a bázisról és már repül is. Operation FIrestorm a pálya ugye ahol egy hegy választja el a RU bázist a pályától.
Még jó, hogy ezt a rakétát füstel ki lehet kerülni. Tehát ha meglátom akkor padlógáz + füst.(#24097) gmx9: Akkor tuti csalt a gyerek. Egy jó tanács ha JET-ezni akarsz.....vegyél joystick-ot. Ezzel mindjárt könnyebb lesz játszani.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz Mr.Csizmás #24099 üzenetére
Lehet egérrel is csak kicsit fárasztó pár perc után mindig pontosan tartani az egeret. 15-30 euroért már kapni jó cuccot. Szerintem annyit megér ha tényleg JET-el akar szórakozni.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest