Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz wolfman #24950 üzenetére
áh, az ilyeneken csak felb***a magát az ember basecamper AK mező pályán, ameddig a katyusa elért, perszehogy csak az antenna volt oda-vissza foglalgatva.
viszont a SCAR-H egész jól érvényesít TDM-ben, kár hogy rövid a tár.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
wolfman
veterán
válasz Mr.Csizmás #24951 üzenetére
Megfogadtam, hogy mostantól csak olyan szerverre megyek fel, ahol nincs überpro, meg kis napi 30 órát játszom csicska kisiskolás. Érdekes, hogy ahol olyan szintű emberek játszanak mint én (néha azért mellé is lőnek, nem fordulnak meg helyben Jet-el, társaim sűrűn spotolnak stb.) ott élvezet a játék.
Apropó, az mitől van, hogy bizonyos szervereken nem vagy nem mindig lehet spotolni? Egyre sűrűbben fordul elő, hogy pl. repcsiből rárepülök a tankra, megsebzem, de nem hal meg. Visszaszállok, nem látom ugye messziről és nem is tudom befogni, hogy valami fogalmam legyen merre menjek, majd csak közelről látom meg, de akkor se körvonalazza. Nagyon idegesítő dolog.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Mr.Csizmás
titán
-
Bjørgersson
félisten
válasz scope2007 #24949 üzenetére
Lehet másik szerveren volt a MAV vagy saját magukat spotolta az enemyből valaki, mert úgy látom náluk volt MAV.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
scope2007
addikt
válasz Bjørgersson #24954 üzenetére
the all seeing eye xD
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
válasz Mr.Csizmás #24956 üzenetére
azaz
volt régen ilyen szerverkereső
még cod1 és moha-nál használtukCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
TaaT
nagyúr
Ma játszottam egy kicsit az M26 Mass-al, meg is kaptam a 4. service star-t, erre nézem a statisztikát: 391gyilok és a battlelog szerint ma nem is játszotam, wtf?
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Mr.White
senior tag
az mennyire true, hogy nem találok már tdm pályát ahol vannak is, max 1-2-t?
ennyire kihalt a bf3 játékosállomány? -
Bjørgersson
félisten
válasz Mr.White #24963 üzenetére
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mr.White
senior tag
akkor nálam van a gond, köszönöm Uraim.
-
Mr.Csizmás
titán
tök jó sniperkedni
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
jacint78
addikt
A sníííperkedésről jut eszembe, hogy tudtok-e olyan szervert, amin lehet frankón reconolni, esetleg recon only szerver?
type your text here..
-
jacint78
addikt
Én is, de sajnos túl kicsik a távolságok, a Metro néha egész jó szokott lenni. Van valami szerver ami éjjel kettőkor is tele van és jó pályák vannak, de annyira rövid egy pálya, hogy mire elhelyezkedek, vége..
Ami folyton kiborít, hogy valami majom álandóan felszál helikopterrel magasba és 200-12-es statig kábé egyhelyben ál és lő mindenkit, akár kezdőnket is simán.. Ha beszólok neki, hogy takarodjon már, akkor még fel van háborodva, ha nem ez, akkor tankok jönnek minden irányba. Oké, pepipáltam, hogy infantry only, felmegyek a szerverre és pofán lő egy tank. Az infantry only nem azt jelenti, hogy csak gyalogok vannak és nincsenek gépek?
type your text here..
-
Bjørgersson
félisten
válasz gali777 #24975 üzenetére
Camping death match, you know.
-
Gyula84
veterán
ha sniper tdm akkor noshr és holo a sniperrel
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
batman91
őstag
Na azt hiszem én is csatlakozok a BF3 Premium tulajok körébe, bőven megér most bárkinek 3000 forintot.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Gyula84
veterán
na letöröltem a játékot mivel 40GB így soha a büdös életbe le nem töltöm a 1megával
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Gyula84 #24981 üzenetére
Nem értem a logikai menetet. Ha le volt töltve, akkor miért kellett volna újra letöltened és miért törölted le? Mit ittál Gyuluska?
-
-
Gyula84
veterán
válasz Bjørgersson #24982 üzenetére
játszottam, majd felhúzott és letöröltem így nem játszok vele többet
(#24983) regener
egyszerre 4el is meg ezzel is nem tudok rendesen játszani azért a kettő más így ment a levesbe meg fel is húztak laggolt is 64es szero volt(#24984) 9Petya2
amúgy is keveset játszottam vele szóval mindegy(#24987) odorgg
arról is letörlömNem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Gyula84 #24990 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mr.Csizmás #24995 üzenetére
Plusz pont, egyébként nem sok. A 4-ben jár utánuk ribbon meg medál.
-
ingalls
senior tag
Utaltam is PP-n, originen keresztül a pénzt a premiumért, de csak a tranzakcióról igazolt vissza, azt, hogy hol a túróban van termékkód, arról nem ír semmit...
Nincs sok fogalmam erről a fizetésmódról.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest