Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
madgie
titán
válasz Cybertrone #26645 üzenetére
Mindjárt felnézek valahová játszani (ha elindul a patch után) nyomjam a soflam-et? Ha PH!-n van hely ,megyek
szerk: szerverkeresőbe mit kell beírnom, hogy megtaláljam? Nem mentettem el, a prohardver szóra meg nem dob fel semmit.
Nincs mikim, meg kevés időm van sajnos, most megyek valahová.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Cybertrone #26696 üzenetére
Jaja. Nem mintha bármi értelmeset csináltam volna, a soflam-et nézegettem, de ahhoz ,hogy értelme legyen, kell jó pár Javelines engi.
-
madgie
titán
válasz genuinezltn #26865 üzenetére
Régebben volt vagy két példa ilyesmire a BC2 topikban, a srácok azt állították, hogy az integrált hangtól fagyott a játék, "normál" hangkártyával megjavult.
Viszont elég sokan nyomták azt és tolják ezt is integrált csodával és nekik semmi probléma.
-
madgie
titán
válasz front3r #26927 üzenetére
A Dice komolyan gondolja, hogy a csúcsprocesszorokon csak azért le fogja Bios-ból kapcsolni a felhasználó a HT-t, mert nekik nincs kedvük normálisan megírni a játékot?
Xirtam: nekem tegnap eltűnt a fegyverem játék közben (halálig), később a füstgránát célkereszt ott maradt, mikor más fegyverre váltottam. Izgi kis bugok, eddig ezek nem jöttek nálam elő.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Lethal Gene #26944 üzenetére
10 pontot kapsz ha megfested, 45-öt meg minden egyes találatkor. Squadon belül még több , gondolom.
szerk: egy normális helis semmi perc alatt kiszedi a soflam-ot. Ha feléd fordul és be van jelölve, tuti hogy kiszúr, gyorsan fordítsd el a cuccot, így a lézer nem árulja el a pozíciódat. Majd ha átrepült feletted, újra megjelölöd
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Ma zsákmányoltam egy F2000-et, gyerekek, ha valami erős stuki közelharcban, akkor ez az. Nem vagyok nagy spíler, főleg városi harcban, de ha ezzel rátüsszentettem egy squadra, akkor ott mind elhullott
Hiányoltam a BC2-ben megszeretett fegyver alá biggyesztett shotit, hát meglett végre a Mass izé, betoltam az M416 alá, olyan isteni volt az extended mag-os M249-es ratatafiúkat sunyin kikapni, hogy az állat
-
madgie
titán
Juhú, megint cheaterbe botlottam. Egy lövéses M27 killekkel operált, 46/1-nél járt öt perccel a kör kezdése után.
-
madgie
titán
válasz Lethal Gene #27145 üzenetére
M26 MASS, az M416 utáni unlock cucc. Shotgun töltetek, közelre instant kill.
#27150: vihetsz mellé gépkarabélyt, például M416 messzire, közelharcos részeknél meg ott fityeg a rail-en a shoti.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
MS Security Essentials, ingyé' van, eredeti játéknál még soha nem sipákolt semmiért.
Cybertrone: szerintem meg régen is ezerféle konfig volt, mégis meg tudták normálisan írni a játékokat.
Malachi: fél órája értem haza, azóta próbálok játszani, nem megy. Tölt, tölt, néha ledob, EA disconnected, something is happened, borzasztó ez a fos.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz whiteman0524 #27292 üzenetére
De ezek borjak, komolyan, állnak egy helyben, miközben shotgunnal lövik a seggüket. Le van kapcsolva a hang az oprendszerben, vagy mi a szösz? A shotik akkorát dörrennek, hogy önkétlenül is rárántom az egeret még a csapattársra is.
Egyébként kösz, hogy így látatlanban kijelented, hogy béna vagyok. Most, hogy mondod, megnéztem, 12 kill streak a max eddig, beférek ezzel a képzeletbeli "elmegy" halmazodba, vagy még a bénák között érezzem magam?
-
-
madgie
titán
válasz ADAM1337 #27412 üzenetére
Azért itt pont az IR miatt elég könnyen kiszúrható az akna/C4. Tegnap Bazaaron nem bírtam kiszedni a BMP-t, nagyon gyorsan és ügyesen mozgott, mindenfelé nézelődött nonstop és semmi perc alatt kiszedte a gyalogosokat (IR-re volt,100%) A csapattársak persze a pálya közepén a darálóban fényesítették a statisztikájukat, egyedül (max ketten) meg nem sokra mentem a konzerv ellen (de én hülye nem adta mfel, a kör végéig szívattam magam azzal, hogy akkor is kinyírom: az esetek 90%-ban csak kinyúvad a végére, de ez nem )
szerK képzelődöm, vagy tényleg jobb volt a BC2-ben az M1911? Itt elég gyengusznak tűnik néha. Rex dettó, hiába írják, hogy sebez, mint az állat, van olyan ,hogy hármat tunkolok belé (ami nagy szó a lassúságát tekintve), mégse nyuvad ki.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz BandiHUN #27433 üzenetére
Repülőből? Nekem majdnem mindig csak anti-vehicle ribbonok jönnek, mert az átlag pilóta kipattan a gépből mire kinyírnám. Tankokat meg alig spotolnak, ha meg elkezdem keresgélni őket, tuti leszed az ellen repcsise. Helivel aláírom, földközelben robogsz, repül a rakéta, pá tank.
-
madgie
titán
Hát ezt nem hiszem el. Caspain CQ Large, az ellenséges jetek folyamatosan kilőtték a leszülető repcsiinket. Egy idő múlva kiakadtam, beírtam ,hogy rúgják már ki a faszkalapokat. Aszongyák, kit? Mondom, mittomén, mire beülnénk, már nincs jet. Erre visszaírnak, hogy akkor mit pattogok... és kirúgtak engem
-
madgie
titán
válasz Cybertrone #27788 üzenetére
És egy GTX 570? Átlag ember pont nem látja, hogy Bazaar-on az utca végén a kis autón 26%-kal több a rece, és kevésbé kontrasztos a füst, mint egy bő feleannyiba kerülő kártyán.
-
madgie
titán
Mai finomság: Roadkill Jet-tel
-
madgie
titán
Nekem Bazaaron szerintem semmim nem látszott ki, a killcam szerint egy -nem rombolható- falon keresztül (!) szedett ki a robbanólőszeres USAS-es srác... gusztustalan az a fegyver, ritmusra dobolsz a bal klikken, forogsz mindenfelé és annyi a dolgod hogy a medálokat nézegesd a képernyő tetején.
-
madgie
titán
válasz Laraxior #27923 üzenetére
Ez egy lóf*sz kör volt, csak azért maradtam, mert potyakilles volt az egész (a vége után léptem én is). Néha áttört néhány csipa tőletek, én meg a folyosókon levadásztam őket az M416-tal A legidegesítőbb a sok nyolcéves nyivákolása volt... gyakorlatilag végigsírták a kört
-
madgie
titán
válasz Gergosz2 #28036 üzenetére
Nekem 16 van Addig jó a 4 giga, míg nem fut szembe az ember egy akármilyen HD videóval (akár családi felvétel), amit meg szeretne vágni (meg esetleg egy kicsit effektelni... nem kell itt nagy dolgokra gondolni ,egy kis kontraszt, miegymás). Ott úgy elfogy a 4/6 kikapcsolt lapozófájllal, mint a sicc.
-
madgie
titán
válasz FikuszKukisz #28192 üzenetére
Most írják sokan, hogy kalapálják épp a Battlelogot. Szerintem nem nullázódtál le tartósan, de több, mint fura, ez megint egy BC2 bug (ott csinálta időnként ugyanezt)
szerk: majd figyeljétek meg, nemsokára jön egy másik bug: csak alapfegyverekkel lehet menni az adott kasztnál (ideiglenesen, általában egy halál segít rajta). Ha ez is összejön, egy napig sírva fogok röhögni
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz medvezsolt #28209 üzenetére
A kérdésre válaszoltam, vagy nem?
Azt egy szóval sem írtam bele, hogy szerintem ezt kell csinálni. Mert amúgy Caspian-on megtanulják, mi az a csapatmunka... lapít egy tucat csipa a fűben, meg egymást ölik a Jet-ért. Az önfejű barom bármelyik pályán önfejű barom, a csapatjátékos meg Metro-n is megpróbál oldalba/hátba kerülni a squad-jával, mert hiába kevesebb pontja (meg K/D-je) lesz, úgy lehet csak előre haladni a csapatnak.
szerk: az se méltó, ha battlefiled-nek írjuk a battlefield-et
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
-
madgie
titán
válasz Norb3rto #28225 üzenetére
Én csak akkor használom, ha megunom, hogy levágnak vele folyamatosan. Akkor előkapom az M416-ot, lecsapom messziről a komát (megfigyelem killcam-ben, merre megy) odarohanok és felveszem a stukiját. Na akkor tuti nekem is lesz egy Combat Efficiency Ribbon, mert az a cucc 50% aimbot: nagyjából ráfordulsz, ráfekszel a gombra oszt hullanak
-
madgie
titán
50 méter felett ki akar használni robbanótöltetes (nem gauge lőszeres) shotgunt?
Egy Metro-n vagy Bazaar-on nem nagyon van 50 méteren túl semmi, ha meg mégis, fedezékbe tudsz előle bújni. Egyértelmű és látszik is, hogy nem Firestorm-on mászkálnak a népek USAS-szel, hanem a dara pályákon. Az meg, hogy a "sima" shotgun öl(het) 50 méteren túl is? Ja, meg közel is. Csak ha mellélősz, kiluggatnak, míg felhúzod, a USAS-szel meg a falon keresztül kirobbantod a csókát. No meg automata shotgun, így olyan gyorsan köpködi a lövedéket, hogy simán van időd korrigálni akkor is, ha a negyed képernyőt elfedő sebzése mellett sem találod el elsőre
szerk: de fogalmazhatok másképp: jómagam és még pár ismerősöm is úgy van vele, hogy mire hazakeveredik egy fárasztó munkanap után, marhára dekoncentrált és fáradt lesz. Ilyen állapotban nehéz a precíz fejeseket osztogatni egy AK-val, ezért sokkal könnyebb egy nagy területi sebzést kivitelező shotgun-nal operálni. Ezért is vacak egyébként az accuracy-m.
Ennek mondjuk ellentmond az, hogy a fentebb említett szerzett USAS killeken kívül egy percet nem volt a kezemben shotgun a BF3-ban ( BC2-ben viszont annál többször! )
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest