Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syklas
tag
válasz Bubsy8hun #6934 üzenetére
Talán a Legismertebb Privat Ranked Suite Szerverein nyomulok a legtöbbet....:
(gondolom nem kell kifejtenem hogy miért!!)
http://monitor.bfstats.info/Az I.B.C szerverein....:
http://www.ibc-base.net/page.php?13A =187= szerverén.....:
http://www.187-server.nl/portal.php?page=3S.Y.K.L.A.S néven nyomulok!!
-szóval ha egy ASSAULT kiontja az életed...
és a következő pillanatban egy MEDIC vetödik rád hogy újraélesszen...
majd ujjászületésed első pillanatában máris egy gránát robban a fejeden...
NA AZ ÉN VOLTAM!!...Gondoltam én is beköszönök..
Sziasztok![ Szerkesztve ]
Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
-
Syklas
tag
válasz brumi1024 #7942 üzenetére
brumi1024-nek:
Hát ebben a témában nincs nagy szakmai gyakorlatom..
inkább csak egy alapszintű elméleti tudásom van..!
De talán nem is YO helyen keresgetsz .. teszed fel a kérdésed!
Lépj vissza egyet a fórumba.. és ebben a topikban probálkozz..:
"Wlan, wifi, vezeték nélküli hálózat kérdések és válaszok"
Ott olvass vissza a Hsz-ekben.. vagy tedd fel a kérdésed.
Van ott egy rakás Őstag.. Aki kapásból löki majd a választ neked!
by.: SyklasKedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Syklas
tag
Nem kell hozzá semmi egyébb alkalmazás..
Csak telepítés után természetesen nem vált át automatikusan más skinre..
neked kell engedélyezni manuálisan minden New Skint..!!
Eszközök Menű -> Kiegészitők -> Themák -> és klikk a BF2foxra!
De használjatok All in One Sedebárt.. a Mozillához!
A Firefox könnyebb praktikusabb használatához!![ Szerkesztve ]
Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Syklas
tag
Sziasztok..
Én is olvasgattam itt a nagy POEs beszámolókat és pár napja én is elcsábultam
és letöltöttem a POEt.. Hát nem semmi .. A BF2 SF módban is nagyon szeretem
az új Map-okat és különösen a Mi-24es NagyDögöt birtam.. Csa az SF szervereken
nálam mindig igen magas volt a Ping így iszonyúan szaggatott..
Na de ezek a POEs MAP-ok.. eszméletlen Jók.. Különösen a harcjárművek!!!
Igaz még csak 4napja nyomom ott.. és csak tegnap volt az első pozitív napom..
mivel az első 3napban mire megtudtam ölni valakit már vagy 5ször meghaltam..
A repülök fizikája is más .. más a repülési tulajdonságaik..
Ennek köszönhetően folyamatosan a földnek csapódtam.. és nem értettem miért!
De tegnap ráéreztem.. az ízére!! Beszálltam egy sqad-ba valami GC clanos srácokhoz..
Mulatságos volt ahogy ott vakeroltak németül és közben tényleg a Németek oldalán
játszottunk!! Aztán jött egy pálya ami egy hatalmas erdőben van..
És only infantry.. És elérkezett az én időm.. aprítottam az ellent!!! Messze a
legmagasabb kill ponttal nyertem a kört! A GC-s srácok fel is figyeltek rám..
A következő Map-on már teljesértékű csapattagnak számítottam náluk!!
És mikor este kiszálltak a játékból el is köszöntek tőlem.. Jó arcok voltak!!
ITT tényleg nagyobb valahogy a csapatmunka mint az alap BF2-ben!!
Ja és ez előző hozászoláshoz..
Tegnap tényleg én is tapasztaltam hogy itt lehet Multiban bothok ellen játszani!!???
Mi "élő" erők voltunk 4en.. Az ellenséges bothok meg vagy 25-30-an!!
Az elején nem is vágtam le hogy mi tulajdonképpen bothok ellen játszunk.
csak a végén!! Vicces volt..Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Syklas
tag
Még csak pár napja POE_zek..
De valami nap mint nap ámulatba tud ejteni.. A ZENE!!!!
A Zene az valami csodálatos.. Nem mondom ÜT!!! Azóta ki is mentettem
a játékból minden zenét.. Klasz néha a Winampon is hallgatni!
És akkor kis híján letaglóztam.. Mert először nem is hittem a fülemnek..!!!
MIKOR először meghallottam.. A CARMINA BURANAT!!!!!
Komolyan már az vártam hogy egyszer csak KOKO is belibben a képbe!!
Aztán egy jobb horoggal lepofoz a harctérről!!!!Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Syklas
tag
válasz Pedro78 #11819 üzenetére
Csak nem összefutottunk d.előtt valahol..??
A Pedro Nick névre úgy nem emlékszem.. Bár összefutottam pár
POEHU jelzésű sráccal.. Tegnap volt 2magyar srác akik egész jól Helliztek..
Le is szedtek jó párszor.. Bár 2szer én is hazavágtam őket!!
__Bár szerintem itt a POE-n több múlik a pilótán mint a lövészeken.. Mivel
nehezebb a Nagy Vast vezetni.. mint a BF2-ben.. A repülőknek egész más
a rep. tulajdonságaik.. Nem képesek olyan a fizikát meghazudtoló manőverekre
mint a BF2-n.. A BF2-bem pilóta szerettem lenni jobban.. itt meg inkább
lövész szeretek lenni jobban!!
__Bár még itt a POE-n is inkább az infantry az Erősségem!!
Én inkább maradok a földön ha lehet!!Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Syklas
tag
válasz maskimx #11822 üzenetére
Megnéztem párotok POE2Hu-s adatlapját .. És meglepődve de örömmel tapasztaltam hogy nem csak ÉN vagyok ilyen "vén csóka".. Vagytok "sokan" velem korosztálybeliek.. A magam 30 évével..! A BF2-ben szinte már néha éget a pofám hogy milyen kis lurkókkal együtt nyomtam az "ipart".. emlékszem mikor egy valami magyar szerveren, elkezdtek egymással chatelni hogy ki hány éves.. és sorjában mondták hogy "én 14, én 12, én csak 10 éves vagyok!!" Majd engem is faggattak .. de én csak azt írtam .. hogy ÉN már le sem merem írni!! ....DE itt a POE-n meglepődve tapasztalom hogy mennyivel kitolódik felfelé a korhatár..
-Láttam TE sem vagy már tizenéves.. (bár ezt azért gondoltam mert az ilyen azért érződik az ember stílusán) ..és ez azért az írásaidból is levehető!
_látom Pedro78 is korombéli (a POE-n talán őt hívhatják Kicsi Pedro-nak!? Ő az aki leszedet párszor hellivel!!! Bár a pilótája már nem tudom ki volt.).. sőt hent3s a maga 35 évével ,a magyar POE-s társadalom egyik "Nagy Öregje" lehet..![ Szerkesztve ]
-
Syklas
tag
válasz Pedro78 #11838 üzenetére
Inkább csak 7köznap tudok felmenni .. este.. esetleg d.előtt ha ép nincs munka.
DE A 7végéim az asszonyé.. Vagy a haverokkal pókerezünk esténként!Szóval.. 197cm, 116kg.. és "Kicsi" Pedro a Nicked! Aha.. már vágom.. Találó elnevezés..
-
Syklas
tag
válasz nova001 #11855 üzenetére
Az nem érdekes hogy tört a game és senkit sem érdekel .. (csak ne hangoztasd.. A Warez téma itt tiltott ) Én is 5hónapot nyomultam tört játékkal.. akkoriban Medium-Hight beállításokkal futotta kicsike.. erre 3hete megvettem originalba a drágát! És mitörtént.. Mikor felraktam .. totálisan, Globálisan, Orbitálisan hazavágta az egész rendszert!!! Ezt azóta sem értem.. hisz ugyan az a játék.. ugyanazon rendszerigényekkel.. Nagy nehezen tudtam csak kikísérletezni hozzá a megfelelő Drivereket.. a legjobb beállításokkal!! De azóta is csak Medium minőségben tudom vele nyomni.. és még igy is néha belassul!! Pedig ahogy mondtam a tört Game.. Med-High beállításokkal is remekül futott!!
Na de térjünk vissza a te problémádra..:
Szóval azt mondod hogy már korábban tökéletesen futott a Game! Majd hirtelen jöttek elő a problémák.. Nos akkor próbálj vissza gondolni az előzményekre! Mert kell hogy legyen valami előzménye ami ezeket a problémáidat okozhatja.. Pl.. nem volt e előtte valami hardveres változtatás. VGA csere.. egy kis Tuning.. Bármi egyébb!! .. nem instaláltál e fel mostanság valami Új drivert. Vagy bármi egyéb meghajtó csomagot. Vagy Nem lehet e Vírus a gépen.. Valami előzmény kell hogy legyen ha korábban már ment a Game!!!!Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Syklas
tag
válasz Visormail #11858 üzenetére
Szerintem nem maradt le.. Mert az Alaplapját nézve .. ami egy GIGABYTE GA-MA69G-S3H.. valószínűleg az abba integrált Radeon X1250-t használja és nincs külső VGA-ja!!
-
Syklas
tag
Újra kellett raknom a Rendszert.. Bf2 fel.. majd feltoltam rá a POE-t.. mostanság csak ritkán tudok felmenni.. az utóbbi egy 7ben is csak 2szer próbálkoztam.. de mind kétszer hatalmas meglepetés ért.. Fölakarok menni egy szerverre.. betölt.. belépek a játékba.. majd 2másodperc múlva kidob a menübe.. és azt már nem emlékszem milyen üzenettel.. de mikor még1szer ráakartam menni arra a szerverre kiírta hogy Bannoltak onnan.. Ok.. nem foglalkoztam vele.. Ma megint felakartam menni egy szerverre (láttam Kicsi Pedró is ott nyomja ) betölt.. 2másodperc múlva kidob a Pb.. és kiírja hogy 1000valamenyi időre Bannoltak onnan is .. (újratelepítés előtt semmi gondom nem volt ezzel) Úgy agyvérzést ezért aligha kapok(hisz csak egy játék).. De azért érdekesnek találom..
Veterán Gamerektől (mivel én nem régóta nyomom) valami TIPP esetleg?![ Szerkesztve ]
-
Syklas
tag
válasz GameOver #11880 üzenetére
Természetesen frissítettem és engedélyeztem is a Tűzfalban.. legalábbis a PbB.exet.. de a PbA valahogy elmaradt.. Kösz hogy felhívtad rá a figyelmem.. Most már mükszik rendesen.. Kösz..
-
Syklas
tag
válasz Pedro78 #11883 üzenetére
Én is direkt azért mentem arra a szerverre mert láttam hogy ott gyúrsz.. és gondoltam ütközhetnénk de nem jött össze.. és bár azóta megoldottam a Pb problémáimat.. de megint előjöttek a Driver & beállítás problémák.. Minden Újratelepítéskor elfelejtem hogy melyik Drvert használtam milyen beállításokkal.. (nekem kicsit húzva van a VGA-m ezért olyan kényes folyamat ez..) De majd jövő 7en megoldom és majd ütközünk 1szer..!
És Na ja.. Naná hogy egy squadba lennénk.. Amekkora Nagy ß@#$A ... vagy.. a Fene se szeretne az ellenséged lenni!!!
-
Syklas
tag
válasz Th0m4s #11886 üzenetére
Nocsak.. Csak össze hoztad.. Gratula! Úgy látszik gyarapszunk a NEW Hungary szerverekben.. Szomorú vagyok hogy este nem tudok felugrani .. megnéztem volna hogy milyen Banda verődik ott össze! De talán Vasárnap este.. (amúgy is kezdek visszaállni a BF2-re .. nálam valahogy ott kedvezőbbek a Pingek mint a POE-n!
Szerver név.: Multiplay.co.uk :: W@zE Hungary Hmm..
-
Syklas
tag
válasz Th0m4s #11886 üzenetére
Felugrottam egy pillanatra.. Aham szóval egy 16fős Infantry! Nekem pont ezek fekszenek.. kevés ember és csak gyalogság! Bár nem nagyon szeretem az olyat ahol min. 6emberkének kell bejelentkeznie hogy elinduljon a Game! A Multiplay.co.uk szerverein ez valami Fix dolog??
-
Syklas
tag
válasz Pedro78 #11889 üzenetére
Igen ezt aláírom.. miszerint a Ping javarészt távolságfüggő! Csak hogy nekem sajnos az Internet szolgáltatóval van gondom.. Bár régen is kicsit magas Pingeket produkált.. de mióta úgy egy 7e volt valami hálózat fejlesztés ,azóta produkálja ezeket a magas pingeket.. Bár a sávszélességet is növeltek ami Klasz dolog de a Pingek valahogy nagyon felkúsztak..
-
Syklas
tag
válasz Th0m4s #11912 üzenetére
Na és milyen az új szeró.. Sikerült az első nagy terheléses teszt...? Azért keresik a magyar játékosok a W@ze szervert..? Eddig gubanc volt a gépemmel.. (VGA probléma) De majd mostantól néha azért felnézek.. ha érdemes!
-
Syklas
tag
válasz beeboxer #11922 üzenetére
Bár csak párszor voltam még csak fent a szervereiteken.. de eddig mindig egy korrekt játékos gárda volt fent.. és szinte folyamatosan ment a Chat amíg nem indult be élesbe a Game.. és addig egy kulturált társalgás is folyt.. persze folyamatos beszólásokkal (de ezek természetesen elég viccesre voltak véve) tehát semmi bántó, lenéző szándék!! Magam részéről egy kellemes 1-2 órát töltöttem el ott mikor felnéztem..!!
-
Syklas
tag
válasz Pedro78 #11917 üzenetére
Látom YO a hangulat a POE magyar szerverén Vasárnap esténként.. Majd máskor is felnézek.. Addigra igyekszem megoldani a VGA problémáimat!! Mint észrevetted néhányszor a játék közben hirtelen eltűntem.. (amiatt mert vagy lefagyott vagy összeomlott a rendszer).. Elég idegesítő mikor már kezd stabilizálódni egy normális értéken a Pingem.. és kezdek belendülni.. és akkor hirtelen összeomlik a rendszer és Restart!! Na majd megoldom.. Jövő vasárnap ugyan ott..
-
Syklas
tag
válasz Pedro78 #11929 üzenetére
Látom elég sokáig ment a móka ha már negyed egykor írtad az előző hsz-t..... na majd 7köznap is beugrom... addig meg majd megbütykölöm a gépet!
[ Szerkesztve ]
-
Syklas
tag
válasz Dj.darth #11932 üzenetére
Az előbbi Battlefieldes Userbar-t Nem Én csináltam.. Ahogy ezt se...:
Mert ilyeneket lehet találni a neten.. De ha valamihez nem találok én is szoktam csinálni.. (bár én Photoshop-al vagy Fireworks-al mert ezekhez értek) (bár számtalan erre a célra alkalmas progi van) Mert jól mutatnak fórum hsz-okban.. Elsősorban torrent oldalakon és egyéb fórumokon használom..!De még PO2 userbart nem találtam.. na azt majd csinálok a 7en egyet .. majd berakom milyen lett!!
[ Szerkesztve ]
-
Syklas
tag
válasz maskimx #11936 üzenetére
Óóóó.. most miért vagy ilyen illúzió romboló.. nem szabad összetörni a gyerekek szívét azzal hogy a Mikulás nem is létezik..!! Meg kellett volna hagyni az illúziót hogy lehet hogy varázslat által került oda az a kép!! Ejnye-Bejnye..
(persze ezt ne vedd magadra Dj.darth)[ Szerkesztve ]
-
Syklas
tag
válasz Th0m4s #11938 üzenetére
Egyébként pár napig tényleg nem lehetett megtalálni a W@ze szervereket.. (szóval ne is csodálkozzatok hogy kevés látogató volt) Igaz.. IP cím szerint 1szer sem próbáltam rá csatlakozni.. de 3 szerver keresővel is próbálkoztam és 1ik sem találta.. De Tegnap újra előbukkant.. Megvagytok!!
(és mivel nekem bejönnek a kis és közép pályás szerverek.. ezért majd időnként benézek!!) Bár.. a PO2 szerverek 1re nagyobb konkurenciát jelentenek számomra a BF2-es szerokkal szemben!Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Syklas
tag
válasz maskimx #11939 üzenetére
Na igen... Klasz volt.. (Utólag is köszi az élményt!) Persze egy minden trükköt ismerő profi pilóta árnyékában .. persze hogy sokkal élvezetesebb a játék!! És hát .. nem is tagadom.. Azért YO érzés volt Kicsi Pedrot néha Hazavágni!!!!! Bár nekem továbbra is az infantry lesz a erősségem.. (főleg abban a nagy erdős pályán vagyok YO) A Városi pályákat még nem nagyon ismerem... Így hajlamos vagyok eltévedni..!!
-
Syklas
tag
válasz Pedro78 #11978 üzenetére
Láttam nyomtátok a X2 szerveren.. fel is próbáltam menni ahogy azt Bartlebi észre is vette.. De már megint bannoltak onnan.. "Cheater banned" !!! Az újratelepítéskór volt ilyen problémám.. de ahogy GameOver tanácsolta engedélyeztem a PBusterA.exe-t.. mert csak a PBB.exe volt.. és akkor ment minden rendesen! Legalább is minden más szerveren.. DE X2-re egyszerűen nem enged be.. folyamatosan kidob a PB 1333Minutes-re "Cheater banned" üzenettel!!! DE csak az X2 szerveren csinálja..! Lehet megint Reinstal azt meglátom...
Egyébként meg mi a... hogy mindig olyan üres a magyar POE2 szerver.. nem azért van hogy azt használjuk gyerekek!!!
-
Syklas
tag
válasz maskimx #11980 üzenetére
Bár tudom hogy nem az ÉN kedvemért jöttetek át az X2-ről a magyar szerverre... De azért díjaztam az ötleteteket! Egy jót tudtunk nyomulni együtt... Azért KisFonák-kal tartottam a lépést infantryban!! Azt a szervert meg valahogy operáljátok meg hogy megint ranked legyen.. (bár én magasról teszek a rankedre!! A Lényeg hogy a YO társaság meglegyen.. és jól érezzük magunkat gyerekek!) Bár ha megint ranked lenne.. azért jobban vonzaná a népeket.. és többen néznének fel a szerverre!!! Szóval HAJRÁ!!!
-
Syklas
tag
Megpróbálom, életben tartani egykor dicsőbb móltat is megélt fórumunkat!!
Mig-25M Foxbat.. a Hídon!! NAGY Vas a Kis Hídon!!!
[Überségek!!!][ Szerkesztve ]
-
Syklas
tag
válasz general #11986 üzenetére
Te futsz "swarc" álnéven..!! Ki nem találtam volna.. Ja és nincs mikim.. de megígértem a srácoknak ha arrafelé járok veszek egyet!!! Nekem nagyon nem ment tegnapi game.. Pedig infantryban erős vagyok.. de tegnap a srácok nagyon lenyomtak!! Főleg az az Orion.. Kis Fonak-ról meg nem is beszélve.. De ma Fonak-kal nyomtam egy órát a helliben gunnerként!! Elég durván nyomja a srác.. Azt hittem kiakad a VGA karim.. olyan manővereket csinált!! Még maskimx is megirigyelné a figurait.. pedig maskimx sem egy piskota lekvárral!!!
Majd este gyere fel úgy 9felé.. megint nyomunk egyet.. Valamelyik MRS szeron leszek.. az X2-re valamiért nem tudok felmenni!! Üdv..Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Syklas
tag
válasz maskimx #11988 üzenetére
De most komolyan.. Nagyon Durván repked a srác.. Tegnap egy nagy Mapon Egy Hindel mentünk és én voltam a gunner.. na nekem aztán nem sok babér jutott.. Mert mire kilőttem volna a tankot tv raksival.. addigra Fonak már ki is iktatta!! Hindben nem jó mellette ülni gunnerként!! Ellendben ma Tigrisben voltam ma vele egy órat.. (na ott jó volt mert tudom a gépágyút kezelni és apríthatom a gyalogot) meg jó pár Hindet is leszedtem.. (igaz a srác nagyon amatőr volt így túl könnyű volt a dolgom.. még a fénykapszulákat sem lőtte ki mikor befogtam a rakétával)
...és mivel már mind2tökkel repültem.. így bátran kijelenthetem hogy Kis Fonak az első igazi és méltó ellenfeled Helliben!!! (és az a durva hogy tudtommal Fonák is csak nem rég kezdet POe-zni!!! Hogy a francba jött fel már is ilyen szintre!!!?Ja és kösz Fonak a mai egy óra repkedést.. Élmény volt!!! ..majdnem megnyertük!!! Legalább is nem rajtunk múlt..
-
Syklas
tag
válasz maskimx #11991 üzenetére
Biztosan szeretnél már te is megpihenni.. És a sokat látott pilóták kényelmes kisnyugdíjas időszakára vágysz.. a kényelmes gunner ülésben.. DE 2 ilyen YO pilóta PAZARLÁS egy gépben!!!
-
Syklas
tag
válasz -=KIS_FoNaK= #11995 üzenetére
Hát igen.. sajnos nem sok Aktív POE2 szerver van.. 2-3 MRS szero ( a magyart is beleértve) az X2 is általában.. és időnként felmennek az emberek egy két másik szeróra is!!
A Project Reality módban( ami azért népszerűbb is) van inkább több Aktív szerver.. Van hogy egyszerre 8-10 aktív szervert is találtam.. vagy többet.. ez napszak függő!! ..és hát továbbra is a II. világháború stílusban játszható módok a legnépszerűbbek!! Pl.: BattleGroup-Frontlines... Forgotten Hope 2Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Syklas
tag
válasz dracke #12057 üzenetére
És itt nem csak arról van szó hogy a tiéd a Battlefield 2 Delux ( a Spec Force kiegészítővel) potom 4ezerért... hisz ne feledkezzünk meg a számtalan MODról sem.. ami ingyenesen letölthetők a netről.. ezekkel szinte megunhatatlan a Game.. Hogy csak a legjobbakat említsem.. : POE2.. AIX.. PR.. NAW.. FH2.. és a legújabb kedvencem az EOD !!! Ezekkel szinte olyan ha mindig egy teljesen új játékkal játszanál.. és mindez ingyen a tiéd.. csak az alap Game kell hozzá!!
-
Syklas
tag
válasz mackosajt #12063 üzenetére
Itt van egy bizonyos KEMÉNY MAG... A MODok tekintetében.. Itt két Clan-ról beszélhetünk.. Az [IRAM] és a PoE2HU Clan tagjairól.. (természetesen magyar Clan-ok) mindkét Clan-nak van saját ranked ( MRS) Szervere..!! De a lényeg a hangulat.. Mert nagyon jó kis tárasaság..! Ez talán köszönhető annak is hogy az átlag életkor elég "magas"-nak számít itt..!! Úgy 25év...!! Sokan vannak 30körüliek (ahogy jó magam is) Tehát egy "kulturált" "intelligens" társaság... ami a jó hangulat alapja.. !! Csak legyen mikrofonod és máris mehet a "marhulás" ..!!
-
Syklas
tag
válasz gabipaci #12176 üzenetére
Talán mert állva próbáltad elsütni.. és lekellett volna hozzá feküdni.. azért is van neki elől az a két nagy tartó "lába".. Gyere fel este felé ..akkor azért "többen vagyunk".. Keresd az [MRS] szerókat.. legfőképp a magyar PoE2Hu szerót.. ( a Hellik pedig elég jók.. csak kicsit közelebb áll a repülési fizikájuk a valósághoz.. ellentétben alap BF-ben.. így nehezebb is vezetni őket!)
De ha mégsem találsz fönt senkit.. akkor mindenki AIX-ozik!! A PoE2 és az AIX alap kiegészítő.. (mód).. így érdemes mindkettőt letöltened!! De ahogy tudom TomDog rendszeresen szokta itt az AIX.ot reklámozni.. és új harcostársakat toborozni!![ Szerkesztve ]
-
Syklas
tag
válasz gabipaci #12179 üzenetére
Tegnap elég kevesen is voltunk fent.. És ép egy elég vacak kis pálya futott mikor ép feljöttél.. Én konkrétan elég pocsék formában voltam.. ( vagy csak Bartlebinek volt túl nagy Mákvonala ) !! Ja és hallak ha fent vagy TS-en csak válaszolni nem tudok mert lusta vagyok venni egy vacak kis Head set-et!! A többiek is mindig panaszkodnak hogy vegyek már egyet.. Hát ha tegnap lett volna mikim .. szidtam is volna Bartlebi fejét rendesen!!!
[ Szerkesztve ]
-
Syklas
tag
válasz Dj.darth #12242 üzenetére
Ez igen egyszerű.. töltsd le szépen mind a 3 MapPackot.. AIX_mappack_ITTH-P1.. P2.. P3.. (ezek készültek még a régebbi első release-hoz..) És mellé még töltsd le az új AIX2-höz készült MapPackot is.. AIX-V2_mappack_ITTH...
[ Szerkesztve ]
-
Syklas
tag
válasz general #12638 üzenetére
Ha jól tudom akkor neked az AIX mod is megvan.. ott van egy olyan kis alkalmazás hogy "BF2SPCC" ... az ha "jól emlékszem" bármelyik Modra alkalmazható és speciális lehetőségeket is beállíthatsz.. mint pl a bot-ok pontos számát .. legyenek e járművek stb..
-
Syklas
tag
válasz RockHaRD #12636 üzenetére
A jó Hír hogy nem vagy egyedül ezzel a problémával.. A PB-től a "ggc-stream.com" -os üzenet egy nagyon kedves "ajándék".. még anno fél évet nyomtam tört játékkal tört szervereken.. azok volt a nyugis időszakok .. még hírből sem ismertem a PB problémákat.. aztán megvettem a játékot .. és két hónap múlva engem is ez a "hibaüzenet fogadott".. mikor felakartam menni egy X2-es szerora.. ( POE Mod) De csak pár szervernél irta ki ezt ezért kezdetben nem is zavart.. majd egy hónap múlva újratelepítettem a gépet.. majd újra fel a játék.. majd kíváncsiság képen PB frissítés nélkül mentem fel hogy akkor mit ír ki.. Hát ezt... "BANNED from this server by Server Admin" .. szóval kaptam egy globál Bant.. azóta egy szerverre sem tudok felmenni ahol mükszik a PB..
Egyébként rengeteg "tiszta" játékos van ezzel a problémával.. van is erre egy fórum ahol foglalkoznak ezekkel a problémákkal.. ITT regisztrálj be és ott keress választ a problémádra..
Én már feladtam.. Bár végül is nem volt drága játék de azért kicsit bosszantó ..Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Syklas
tag
Azért Nem zuhan az a heli rögtön lefelé.. De ez ügyben tanácsokért kicsit olvass vissza..
Maskimx kolléga remek tanácsokat szokott írni e témában.. Pl : olvashatsz erről ITT is..!Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Syklas
tag
válasz RockHaRD #12648 üzenetére
Nos 3 dolgot tehetsz..
1. Nem hullajtod tovább a hajszálaidat emiatt.. és elfelejted a Battlefieldet.. és keresel más szórakozási lehetőségeket magadnak..! Vagyis átengeded a győzelmet a PB-nek és te megfutamodsz..!!
2. Nem hagyod ennyiben a dolgot és tovább hullajtod az érékes hajhagymáidat az idegeskedéstől .. majd levelek tömkelegét zúdítod a PunkBaster Support-ra.. és fellebbezel a téged igazságtalanul ért sérelmek ellen!! Ugyanis erre van mód.. számtalan példa van rá (olvasni a neten.. és a PB fórumban is) hogy vannak akikről leszedték a Bannt!!! Van is erről valahol egy linkem ahol leírják hogy hogy kell megfogalmazni egy ilyen emailt.. ha érdekel igyekszem megkeresni neked..
3. Megkeresed a legtutibb Cheatet.. a legbrutálisabb Hacket.. Majd felmész egy teli szerverre és lemészárolsz mindenkit akit csak érsz.. Éld ki leggyilkosabb hajlamaidat.. hidd el jól fogsz szórakozni.. Majd Röhögj bele a PunkBaster pofájába.. Bár ezért a többi tiszeséges játékos nagyon megfog utálni de NE legyél rájuk tekintettel hisz rád se volt a PB az!!!Én az elsőt választatom.. de te ne ad fel és küzdj az igazadért.. Sok Siker Hozzá!!!
-
Syklas
tag
válasz maskimx #12651 üzenetére
Arra biztos voltam hogy az utolsó lehetőségre reagálni fogsz .. De remélem nem értettél félre és nem vetted olyan komolyan azt a 3. lehetőséget.. (remélem nem ilyen játékosnak ismertél) de látom G^zC^mp€r -nak leesett a poén!!!
-
Syklas
tag
válasz RockHaRD #12650 üzenetére
Igen a 4. lehetőség kimaradt pedig azt is írni akartam.. és látom 3. lehetőségnél leesett a poén!! gondoltam hogy TE se az a fajta vagy aki azt választaná .. mert akkor nem itt vetetted volna fel a problémádat!!
És bár nem olyan drága már a Battlefield 2 .. De gondolj bele mi lenne ha egy mostani játéknál szívnád így meg.. ( amik árban úgy 10-12 ezrek!!!) Hát én agyvérzést is kapnák..
A Linket megkeresem és küldöm.. Egy próbát megér.. Sok sikert hozzá!!!Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Syklas
tag
válasz RockHaRD #12650 üzenetére
Tessék egy kis segítség .. ( A link amiről már korábban beszéltem..)
Egy teljes leírás arról hogy hogyan is fogalmazd meg az email-ed.. miben Fellebbezni kívánsz a PunkBusted -nél a téged -remélhetőleg hibás- sérelmekért.. BANNért!!!
Fontos hogy figyelmesen olvasd el .. és kövesd az 5 lépésben megfogalmazott utasításokat.. Sok Sikert!!!Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Syklas
tag
válasz RockHaRD #12674 üzenetére
Huppsz.. Tényleg pont a lényeg maradt le.. parancsolj..:
Appealing A Ban
És ha megengedsz nekem még egy vicces kis megjegyzést.. Remélem nem ez e Nick neved a játékban is.. mert Néhány Finnyásabb szerveren akár már ezért is Bannolhatnak..!![ Szerkesztve ]
-
Syklas
tag
válasz maskimx #12951 üzenetére
Azért nem végig repkedtem.. de pár kört azért fordultam a a J10el.. miután az volt az egyetlen "biztonságos" közlekedési eszköz ellenetek..!! És jól emlékszem egyszer igenis sikerült leszedned a Cobrával.. mert mikor rátok repültem túlságosan belassultam.. elég blamázs volt ..de azért megemésztettem!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest