Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro78
senior tag
válasz keszegduda #12349 üzenetére
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
-
Dj.darth
tag
válasz keszegduda #12353 üzenetére
én is mondtam!
}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!
-
skyny
tag
Üdv Mindenkinek.
Vásároltam egy uj gépet ami a köv.
p4 e 8400 proci
ddr2 ocz 4gb
ati hd 4870
gigabyte p45 ds5 deszka
A bajom az hogy nem ismeri fel se a video karit se hangot.Ea infoba ki irja hogy ismeretlen.
Mikor elinditom csak fekete kép és hiba üzenet.
Most akkor nem fog menni az uj gépen amugy meg xp 32 bit sp3 as van fent.
Segitsen valaki mert megörülök -
Dj.darth
tag
[ Szerkesztve ]
}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!
-
Dj.darth
tag
válasz -=KIS_FoNaK= #12360 üzenetére
Akkor a McKenny hacker,mert ilyet használ,elvileg ez valami (MACRO)-nak nevezett cheat!
TV rakétánál van!}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!
-
nagash
senior tag
Szia!
Én használom és nem minden szerver enged fel vele. Simán kivág miatta a pb és azt mondja hogy 0 perc és handshake error. A név nem utal a fixer-re, de ha kikapcsolom akkor azonnal megy, szóval én összekötném a két dolgot. Elméletileg van egy verziója, amit az Evenbalance is elfogad.
Knoblauch macht einsam.
-
GameOver
aktív tag
válasz Dj.darth #12357 üzenetére
Azért ne keverjük a szezont a fazonnal! Ez nem cheat (legalábbis nem az a hagyományos fajta...), és pláne nem macro vagy script. Itt egyszerűen az úgynevezett "Localization File"-ok megbuherálásáról van szó. Ezek a fájlok határozzák meg azt, hogy a játékban hogy jelennek meg a különböző szövegek. Át lehet írni, színezni, méretezni, pozícionálni a szövegeket. A legtöbb ilyen változtatás Inkább csak "királykodásra" jó, gyakorlati hasznuk nem sok van, max. ha például a bespottolt járművekkel játsza meg ezt az ember, hogy azok semmi esetre se kerüljék el a figyelmét...de ez már nálam súrolja cheatelés határát...Elvileg mindenkinek ugyanúgy megvan a lehetősége szerkesztgetni ezeket, ezért nem tekintik csalásnak ezeket (egyelőre). Bár már mintha olvastam volna valahol, hogy előbb-utóbb a játék azt is figyelni fogja, hogy ezek a localization file-ok hogy néznek ki, és ha úgy látja, hogy módosították azokat, akkor kidob a szerverről, és addig nem enged be, amíg vissza nem állítják azt az eredeti állapotra. Ennek az igénye főleg azért merült fel, mert "leleményes" játékosok kicsit túlzásba vitték ezt az úgynevezett "tweakelés"-t... (ha minden igaz így hívják a különböző fájlok szerkesztgetését)
Ez a szövegátirogatósdi/-átszinezősdi ugyanis csak a legenyhébb része a dolognak. Vannak még pl. úgynevezett sound tweakek is, amik közé már durvább dolgok tartoznak: pl. kikapcsolható a saját lépteid zaja, ugyanakkor felerősíthető az ellenfélé, vagy pl. egy grafikai tweak, amikor kikapcsolják a közelben robbanó gránát által okozott képelhomályosodást. Ha minden igaz, ezeket ugyanúgy mindenki meg tudná csinálni, de ezeket azért már nehéz lenne nem csítnek nevezni.
-
general
addikt
válasz nagash #12365 üzenetére
ez a videó egyébként is nagy gyakorlatról tesz tanúbizonyságot, mármint a TV kezelését illetően, de ha ráadásul még egyedül csinálta az illető, akkor le a kalappal...
tudom, hogy itt is vannak, akik kezelik ilyen profin a dolgokat, én nem, és nem is fogom, mert nincs rá ennyi időm és türelmem , ezért csak irigykedni tudok ilyenkor!
csak ezért kérdeztem
-
modd3r
őstag
Szevasztok!
Nyomja valaki UMTS (3G) hálózaton keresztül a játékot?
Ha igen, milyen pinggel? Köszi! -
modd3r
őstag
BTW, át kellene írni az első hsz-ben, hogy a legfrissebb patch az 1.41-es.
(Csak az a 1.50 jönne már...)[ Szerkesztve ]
-
nagash
senior tag
Na srácok, úgy néz ki, hogy csütörtök, pénteken ráérnék egy kis PoE-s hentelésre.
Remélem fent lesztek.Knoblauch macht einsam.
-
Th0m4s
csendes tag
Sziasztok!
A cdgalaxisban 50%-os egy rakás EA termék. Így a BF2 Complete Collection és a BF2142 Deluxe is megkapható 1 990,-ért.
Gondoltam szólok, hátha valaki ráharap. -
maskimx
senior tag
Sniper videó, csak úgy.
www.tacticalgamer.com
-
GameOver
aktív tag
válasz maskimx #12375 üzenetére
Snipervideót linkelsz? Te? Látom, a POE elvette azt a maradék eszedet is.
Egyébként nem rossz (bár már láttam), Szikla zene FTW! Ha már itt vagyok, én is linkelek egyet: nekem ez az egyik kedvenc sniperes videóm.
Amúgy még nem is meséltem: Lesz egy norvég-magyar 64-es funwar, és én is játszani fogok...csak éppen a norvégoknál...Komoly, nem?
-
maskimx
senior tag
válasz GameOver #12376 üzenetére
Jah tudom, tegnap este film helyett a clanwaros "flamet" olvasgattam.
Érdekes volt, de nem nagyon értem miért utálnak ennyire, még ha a taktikáiddal nem is mindig értek egyet
Meg ha jól végzed a dolgod a waron, akkor tuti meg is gyűlölnek, szóval sok sikert, kicsit nagy az arcok mérete odaátAmúgy az összes sniper dögöljön meg, de a skillt mindig jó nézni.
Ez a wookie arc nem volt benne valami long range sniping videóban régebben? Ilyen bőven ködhatár utáni killek, sl jelölések segítségével.www.tacticalgamer.com
-
GameOver
aktív tag
válasz maskimx #12377 üzenetére
Én csak tankozni fogok, szóval valószínűleg olyan sok vizet nem fogok zavarni, de ha minden jól megy, azt majd megteszi helyettem más.
A snipereket én sem különösebben szeretem, bár szerintem tankosként ők jobban utálnak engem, mint én őket.
(Amúgy azokban a long range-es videókban szerintem valaki más volt, de mindegy is, ezek mind olyanokat lőnek, hogy egyik se "normális". ) -
mackosajt
addikt
W0okie-s arcok mind nagyon komoly sniperek.
A 4-500 méteres lövések lazán mennek nekik, de az 1000 méter sem kottyan meg.
Ugye ott a Scouty vezérletével készült mod is, ami a nevükkel van fémjelezve. Abban az 1500m is laza, na de ott 3 féle távcső, meg majd 20 féle fegyó van sniperkedni, 2 féle tölténnyel.Gameover! Ha nagyon jól végzed a dolgod a harcban, a jelenlegi "rajongóid" tuti mégjobban fognak "szeretni".
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
pethYeti
addikt
Én most rendeltem meg a complete kiadást cd-galaxisról, és az lenne a kérdésem, hogy azok ellen úgyanúgy tudok játszani akinek esetleg csak a bf2 alap van meg és esetleg a Deluxe kiadás?
-
Th0m4s
csendes tag
válasz pethYeti #12381 üzenetére
A Complete Collection annyit tesz, hogy benne van az alap BF2, a Special Forces (valszeg ez a kettő egyazon DVD-n), valamint az Euro Force és az Armored Fury letöltő kódja (merthogy ezt az EA Link-kel kell majd letöltenetek).
Mindegyik olyan verzió, amivel teljes mértékben tudtok játszani bárkivel, akinek csak a sima BF2 van meg (persze csakis alap BF2 pályákon), vagy akármelyik másik van meg a többi kiadás közül, mivel ezek csak plusz pályákat és fegyvereket jelentenek.A Highway Tampa-t és a patch-et ne felejtsétek el!
Ha jól emlékszem az sem mindegy, hogy milyen sorrendben telepítetek.
1) BF2 + SF (a lemez miatt ez valszeg automatikusan egymás után települ
2) patch
3) EF vagy AF
4) patch
5) AF vagy EF
6) patch
7) jöhet a higway tampaA 4. lépés nem biztos, hogy szükséges, de ártani nem árt. Majd a többiek úgyis megmondják, ha valamit nem jól írtam!
A lényeg, hogy a legvégén legyen egy utolsó patch ( a highway tampa ebbe nem számít bele). -
-=KIS_FoNaK=
tag
-
pethYeti
addikt
válasz -=KIS_FoNaK= #12387 üzenetére
Akkor ameddig fel nem megy az összes kieg addig nem kell patchelni?
-
Th0m4s
csendes tag
válasz fpeter07 #12386 üzenetére
Bocs, ezt kihagytam, pedig úgy látszik nem egyértelmű.
Természetesen a legutolsó patch-ról van szó (1.41 letölthető itt) és csakis ezt kell használni, mindegyik pontban, ahova patch van írva. (Emberi agynak nem logikus, hogy miért nem elég a végén, de ez van.)A patcheket pedig azért tanácsoltam én is többször, mert egyeseknek probléma léphet fel, ha csak a legvégén patch-elnek.
Bővebben itt lehet erről olvasni: battletracker.com -
general
addikt
válasz mackosajt #12380 üzenetére
letöltöttem és kipróbáltam ezt a modot, hát nem egyszerű!
nem egyszer nyírtak ki 1400-1600 méterről...!
se térkép, se spottolás, se semmi, csak kapsz fegyvert, beejtenek a pályára ejtőernyővel, tehát mész, ahová gondolod, aztán hajrá! deathmatch! brutál!
az 1.2-es változatot tettem fel, ez csak havas, téli pálya, de a youtube-on azt látom, hogy a korábbi 1.0-ás és 1.1-es változat normál pályás... -
pethYeti
addikt
Magyar szerverekre külön rá lehet keresni a játékban, vagy esetleg valami külső programot használtok?
-
mackosajt
addikt
válasz general #12392 üzenetére
honnan szedted? Mert a W0okie sniper mod elvileg több pálya. A gyári pályák full tiszta légkörrel, illetve az a havas, ami plusz.
Nagyon komoly, hogy pl. Dalianon a kínai bázis mögötti hegyről ellátsz az anyahajóig, és ott le is lövöd a kiszemelt célpontot. nem kicsi távolság.
Csak az a baj, hogy mostanában kevesen játszanak vele. Múltkor haverék nem csipázták, hogy én messziről szedegetem őket.
Nem tehetek róla. a Bullibrummeren hozzászoktam a távolságokhoz.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
pethYeti
addikt
Az lenne a kérdésem hogy a widescreen fixer nevü programot mindíg le kell futtatni játék indításnál, vagy ezt csak egyszer kell?
-
general
addikt
válasz mackosajt #12394 üzenetére
több helyről is le lehet szedni, csak beírtam a gugliba, hogy "wookie mod download", és több lehetőségnél is megtalálod! azért nem írtam linket, mert én az 1.2-est tettem fel, ami valami karácsonyi különkiadás, ahogyan írtam, csak havas pálya, és más a játékmenet is, mint a régebbi verzióknál, ahogy olvasgatom! most akarom feltenni az 1.15-öt, kipróbálom...
egyébként az 1.2-es is az ismerős pályák, csak hóba burkolva, nagyon furi!
jó a Bulibrummer is, csak a látótávolság nem változik ugye...
-
mackosajt
addikt
válasz general #12396 üzenetére
utána olvastam most én is.
És igen, a Bullin normál minden, azt leszámítva, hogy vannak szabályok, amik megszegése kidobással, esetleg bannal jár.
Mellesleg a W0okie zöme is odajár. Az a szép, amikor 5 W0okie, meg 8 =BB= -es van bent, és jön a láma halni.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Allien
veterán
Az (imádott) EA games jóvoltából yo árosítva lett ez a játék is. Minden boltba (amit eddig láttam) 1990 huf-rt megvehető.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
biggamer
veterán
válasz Allien #12399 üzenetére
Tegnap rendeltem pár game CD-t a CD Galaxisból.
Battlefield 2142 Deluxe Edition / Alapjáték és Northern Strike kiegészítő 1990 Ft /
Battlefield 2 Complete Collection / Alapjáték + 3 db kiegészítő lemez 1990 Ft /
Battlefield 1942 WWII Anthology / Alapjáték + 2 db kiegészítő lemez 1990 Ft /
Medal of Honor (1) War Chest / Alapjáték + 2 db kiegészítő lemez 1990 Ft /
Frontlines: Fuel of War / 2 690 Ft /
Szerintem jó bolt volt.
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest