Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
válasz -=KIS_FoNaK= #11245 üzenetére
Szerintem rém egyszerű ez a basecamp téma.
Az a heli, aki már úgy kezdi a felszállást hogy felhúzza az orrát és lövi a tv-t, az ne is számítson semmi másra, mint viszonzásra.
Majd jóhogynem én lőhetek, te meg nem.De végülis az a jó ebben a heliwar szeróban, hogy nem számít a K/D, de mégis erről folyik a vita
Legalább pörög a topicLogitech hardware tester
-
-=KIS_FoNaK=
tag
válasz MohaMárk #11246 üzenetére
A Te kameraállásodból néztem végig. De ha találsz olyat, ahol mi lekempeltünk Téged felszállás közben és kb 3 méterre voltál a hajó fölött, akkor bocsánatot fogok kérni.
Nem mi menekültünk vissza a hajóra és nem is mi kerültük meg az egész pályát. Ahogy végignéztem a Te szemszögedből azt a 2 egymás elleni kört Wake-n ,abból számomra kiderült, hogy ki mikor és honnan lőtte le a másikat.És az is tisztán látszott hogy egy csomószor elbújtál a házak/fák mögé és megvártad még elmentünk és hátúról szétlőttél ,de ezzel nincs is baj ,nekem azzal volt bajom amikor lőttünk rátok és visszamenekültetek a hajóra. Én harcolni/szórakozni mentem be a szerverre nem bújócskázni.
"de ez a videó is bemutatatja hogy ti se a fun miatt játszotok mert mi itt kurvára nem látttunk,láthattunk volna meg titeket...."
Igen , persze mi komolyan vesszük a K/D-t egy ilyen összejövetelen..Elmondtam már egy párszor , hogy nem jellemző ránk a bujkálás. Na de ha már ismételten ilyen okos voltál akkor azt is mondd meg , hogy honnan kellett volna kilőnünk Titeket, miközben GameOverrel folyamatosan a pálya szélén tartózkodtatok vagy visszamentetek az anyahajóra? Szerinted miért írták többen is, hogy "kijöttök vagy bemenjünk értetek"?"Ez szted fair, meg fun ból jáccós?"
Te ezt a szót még akkor sem mondhatnád ki,ha egész körben kempeltünk volna Titeket.
Igazából ebben nem is ez a lényeg hogy kinek milyen a játékstílusa, hanem az , hogy megint nem mondtál igazat.(Majd ma délutána megnézem még1x a wake-s demokat,hátha valamit nem vettem észre)"én is csak azé említem mert ő azt hiszi magáról hogy szent..."
Nem hiszem magamról azt, nem is mondtam soha, de legtöbbször igyekszem betartani a szabályokat és tiszteletben tartani a másikat(engedem felszállni, harcolok vele/ elé állok, próbálok minél többet segíteni a csapatomnak), szerintem ennek a játéknak valami ilyesmi lenne a lényege"Amugy fonak engem is igy lőtt le,és nem reklamálok!"
Szerintem egy ilyen esetben nincs is min vitatkozni,számomra egyértelmű, hogy elindultak a hajóról, le is lőttek egy helit aztán elkezdtek hátrálni , mi pedig oldalról lelőttük őket.Azt azért megjegyezném, hogy Neked jót tett ez a tét nélküli játék( a pontokra és a K/D-ra gondolok),de ettől függetlenül nem változott meg a véleményem rólad.Jó a voip!
-
MohaMárk
aktív tag
válasz -=KIS_FoNaK= #11252 üzenetére
Hát ne csak az első napi játékot volt ott még 2 nap is.....
Igen ti nem bújkáltok hanem....magasan megkerülitek a pálya szélét...
Nem ugyan az? -
-=KIS_FoNaK=
tag
válasz MohaMárk #11254 üzenetére
"Hát ne csak az első napi játékot volt ott még 2 nap is....."
Igen, de csak az első nap volt Wake Island (összesen 5 kör, ebből 2 kör volt olyan amikor mindketten fent voltunk).Na megnéztem még1x azt a bizonyos 2 kört Wake-n és még mindig nem találtam semmiféle kempelést, akkor hogy is volt ez? Az anyahajó közelében összesen 2x lőttünk le Titeket, tehát nem értem, hogy miről beszélsz. Itt van még egy videó, ha ez sem az amire Te gondolsz akkor keresd meg és linkeld be(ha egyáltalán van olyan), ha pedig nem keresed meg akkor fogd be a pofád , mert most már kezd idegesíteni az állandó hazudozásod.
"...magasan megkerülitek a pálya szélét..."
A pálya szélét, hogy lehet megkerülni? Na mind1 előbb gondolkozz vagy nézd vissza a demokat és utána írj.
Még1x mondom itt nem a játékstílusod miatt írtam, hanem azért mert megint nem mondtál igazat és ez nagyon zavar!Jó a voip!
-
MohaMárk
aktív tag
válasz -=KIS_FoNaK= #11256 üzenetére
Amiket te lőttél... a videókon
azt ha megcsinálom classon nem kapok semmit?
nem biztos hogy pont helivel de jettel fölszálsz .....pár méter múlva majd jön a gépfegyó..
Ha nem is birlak megölni majd emlékezz... -
-=KIS_FoNaK=
tag
válasz MohaMárk #11257 üzenetére
Te nem vagy normális ez már egészen biztos, hogy jön ide a class? Emlékeztetnélek erre a hozzászólásodra, én erre válaszoltam, a videót pedig bizonyítékként csináltam.
Ha ilyeneket lősz a classon ami a videóban volt azért 2 pontot fogsz kapni, ha pedig a felszálló járműveket kempeled le az anyahajón akkor BANN-t. Ezekkel a lövésekkel mi a probléma? Ebben a 2. videóban épen menekültél vissza a hajóra, mi pedig nem szerettünk volna bemenni utánad, ezért inkább megvártunk oldalt.Na mind1 többet nem vagyok hajlandó foglalkozni ezzel a témával, az igazság kiderült (az, hogy mi nem kempeltünk), nekem ez számít nem pedig az , hogy Te mit gondolsz rólunk vagy akárkiről.
Jó a voip!
-
MohaMárk
aktív tag
válasz -=KIS_FoNaK= #11258 üzenetére
Pedig számít mert különben nem baztál volna ma el erre a témára 1 órát
mig végignézed megírod videót csinálsz... -
Dj.darth
tag
válasz -=KIS_FoNaK= #11258 üzenetére
szerintem tök felesleges foglalkozni vele mert úgy is baxtatni fog!
Csak annyi hogy csicska!}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!
-
F_Zs
aktív tag
válasz volvoguy #11205 üzenetére
Egyáltalán nem élvezetes,bot,alig csinál valamit,és ha nem harcolsz,veszítesz,habár lehet növelni az erősségét,de nem sűrűn játszottam úgy...de az egészben a legjobb,hogy engedelmeskedik mindenki neked...De ha választanod kell,inkább neten nyomulj,és ne single-ben...Nagyon botok,1 méterről sem tudják lelőni az ellenfelet,és a célzásuk is eléggé gagyi,mert a tank helyett a fát,vagy esetleg a betont találják el...
Kiszámíthatóak,de ha nagyon akarsz single-ben játszani sokáig játssz egy pályán,és ne hagyd abba,ne kezd újra,akkor a robotok erősebbek lesznek,és a célzásuk is jobb lesz...és talán a játék is élvezetesebb...[ Szerkesztve ]
-
MohaMárk
aktív tag
válasz Dj.darth #11260 üzenetére
Te miért mondod?
Mintha sok dolog miatt mondhatnád.....
De te talán..nem emlékszek...akkor valószinűleg te szabályosan...vagy legalábbis..
nem lőtté annyira sokszor oldalba...szval faxa jó volt gyakarolni veled meg úgy mindenkivel..
igaz már nem ügyesedek helibe semmit...de jetbe még tudok -
-
GameOver
aktív tag
válasz -=KIS_FoNaK= #11245 üzenetére
Az oly sokat emlegetett Wake-es körökben emlékezetem szerint 2-szer csaptunk össze úgy rendesen 2vs2-ben. (Talán volt még több is, de ez a kettő huzamosabb ideig tartott, és nem a mi gyors vízbezuhanásunk miatt lett vége idő előtt/nyertetek. Meg volt még egy Dalianon is, de ott egyből lelőttetek minket.) Ez a két ütközet ugyanabban a körben zajlott. Az annyi szubjektív vélemény mellett vizsgáljuk meg egy kicsit objektív oldaláról is a dolgot. Vegyük pl. a második ütközet végéig ránk illetve másokra kilőtt rakétáitok számát és azok találati arányát. Másokra a fent nevezett időpontig 15 rakétát lőttetek ki, ebből 7 talált, ellenünk ez a mutató 10-ből 0 volt...és nektek történetesen éppen a mi játékstílusunkkal van a bajotok, senki máséval, pont a miénkkel...a fene se érti ezt...(Aszzem itt egy frappáns "No comment.."-tel le is zárhatnám a mondandómat, az üzenet szerintem abszolút egyértelmű. De hogy ne beszéljünk a levegőbe, inkább folytatom.) Én kérek elnézést, hogy a kellemetlen játékstílusunkkal elrontjuk a drága kis szórakozásotokat, és nem vagyunk olyan könnyű préda, mint oly sokan.
Félreértés ne essék, ezzel a számpéldával nem azt akarom mondani, hogy mi lennénk a jobbak, sőt a hétvégén látottak csak megerősítettek abban, hogy az effajta heliharcokban Ti vagytok a legjobbak kishazánkban, mert néha félelmetes dolgokat műveltetek, ami előtt maximálisan kalapot emelek. (Na, azért a "népes szerveren űberdúrva K/D-k gyártása" nevű sportágban fenntartanám magunknak az első helyet. ) Mindenesetre furcsa, hogy nektek éppen azokkal van bajotok, aki ellen nekiindulva egy hellyel közel fairnek nevezhető helicsatának 80%-nál (most csak úgy mondtam egy számot sacc/kb) rosszabbak az esélyeitek. Ugyanezt tapasztaltam anno maskimx-el játszva is, és most Kennyvel is. Ez csak abban erősítette meg a véleményemet titeket illetően, hogy nem különösebben szeretitek a konkurenciát és bárki, aki jó eséllyel veszi fel veletek a harcot, annak rögtön kritizáljátok a játékstílusát, és az csak egy alattomos sunnyogó, menekülő szemétláda lehet. Cáfoljatok rám ha Ti nem így látjátok, bár az nem lesz egyszerű, mert ezek puszta tények. Mi Kennyvel sem bánjuk ha publikon nem futunk össze a kelleténél skillesebb emberkékkel, akik képesek elrontani a szórakozásunkat. (Illetve ez egész pontosan ez úgy hangzik, hogy nem baj az ha skilles, csak ne lőjön le minket. A sok láma között felüdülés egy-egy olyan harc, ami nem abból áll, hogy ránézünk és meghalt az illető. Egyik-másik ilyen heliharc után, amikor megszenvedünk a killért, és amibe szabályosan beleizzadok, jól esik azt mondani a győzelem után, hogy „Hú baszki, ez jó volt!”. Persze ha szopás van, akkor már annyira nem tetszik a játék, de hát ez van, el kell fogadni, hogy nem mindenki tartozik az ingyenfreg kategóriába.) Ti viszont még nálunk is rosszabbak vagytok, mert mi soha nem kritizálunk senkit sem azért, mert így vagy úgy játszik, ha rangingel, ha sunnyog, szíve-joga, semmi közünk hozzá. Mint ahogy nektek sem. Kritizálni persze lehet, csak éppen nincs értelme. Ha úri kedvem úgy tartja, háttal állva az ellenségnek fogok támadni egész körben, vagy 400 méterről a pilóta rakétáival lőve - senkinek semmi köze hozzá, amíg a szabályokat betartva játszom. Most is melyik szabályt is sértettem meg? Valahogy egy se ugrik be…Akkor meg miről is beszélünk? Ja emlékészem. Arról, hogy nem tartozunk az ingyenfregek közé, ha jól értem, más probléma nincs.
Folyt. köv.
-
gabipaci
őstag
válasz GameOver #11265 üzenetére
Atya Úr Isten!
Nagyon szép, részletes, hosszú hozzászólás, gratulálok érte
Kár hogy semmi értelme
Kenny barátod kezdte megint a vitát hogy leBC-zték Fonákék.
KisFonák csak próbálta megvédeni a becsületüket.
Aminek ugyancsak nem volt semmi értelme, pont egy "olyan" ember ellen mentegetőzni, főleg úgy hogy a látottak szerint nem is volt a vádnak alapja.
Kár lenne a két párost egy lapon említeni.
A két Fonákkal már mentem helivel, és mindkettővel értünk el szép eredményeket.
KisFonák mikor először vitt (úgy hogy nem kellett Neki könyörögni, hanem szólt hogy szálljak be!!) kb30 tv-raksiból 29 talált! FonákBL-nek én szoktam vezetni, és semmi panasza nem volt eddig, mondjuk nem is idegbeteg típus, mint egyesek. Persze voltak rosszabb körök is, vagy amikor merőlegesen csapódtunk a földbe, fejjel lefele, de csak jót röhögtünk.Veled sajna nem sikerült még játszanom, mert mindíg a nyakadon van ez a kolonc, de ha Neked a kennystyle jön be, akkor kár is lenne eröltetni.
"Vele" egyszer nyomtuk egy heliben, és azon kívül hogy ki sem mozdultunk a hajóról, inkább átállt j10-hez a túloldalra. Oda nem is kívánkozok többet Nehogymár (JOBB LÉTEMRE!!!!) lerontsam a K/D-ját.Tudom Game, hogy nem sok közöm vollt ehhez a szócsatához, de a védenced kezdte megint a balhét, és ez felett szépen átsiklottál....megint.
Téged aztán abszoult nem szerettelek volna megbántani[ Szerkesztve ]
Logitech hardware tester
-
Dj.darth
tag
Tegnap lacival egy Knife only szerveren,csak admin nélkül:egy kis pöcs hacker elcseszte a game-t
Irkáltak hackoldalakat is:Noobs!!![ Szerkesztve ]
}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!
-
general
addikt
Sziasztok!
Hardver jellegű kérdésem lenne!
Most 2x512 memóriám van, számít-e bárhogyan (játékbetöltés vagy grafika), ha növelem 2x 1024-re? (a vga-m 7300gt)
Sima ddr mem, még régi, s478-as socket! És mielőtt mindenki mondaná, hogy dobjam már ki és cseréljek , nem fogom, egyelőre nincs szükségem nagyobb teljesítményre, megfelel ez , de a memóriák annyira olcsók, hogy ha dob rajta valamit, akkor abban még bővítek!Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
F_Zs
aktív tag
válasz MohaMárk #11264 üzenetére
Amikor én játszottam,normálisak voltak,és egy csomószor felkeltettek...
De az egészben az a legjobb,hogy szinte mindenki medic-el megy...kivéve én,és még pár ember...Igazság szerint mostanság nem sűrűn megyek medic-el,csak kelteni,mert most már a support a nyerő nekem,főleg az RPK és a PKM...a többi nem igazán...meg a sniper...De az utóbbiban eléggé gagyi,mert csak mozdulatlan embereket tudok lelőni 1 lövésből,habár néha megesik,hogy eltalálom elsőre a fejét mozgás közben,de csak ritkán...Nincs valami taktikád erre?
Visszatérve a LA-hoz,sztem menj bele,rendesek,és ha később nem tetszik,akkor kilépsz és kész...Nem kell foglalkozni nagyon velük,ha nem tetszik,Pred is kilépett,mert nem tetszettek egymásnak...Kilépett,azt kész...
Különösen coffein-nel vagyok jóban,normális...
Dehát rajtad áll a döntés... -
Dj.darth
tag
válasz general #11270 üzenetére
ha 2* 1024mb ramot veszel akkor csak a betöltés lesz gyorsabb,meg nem fog sokat tölteni a winchester,és nem lesz akadás a game-ben(már persze ahogy a VGA-d bírja)
[ Szerkesztve ]
}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!
-
Dj.darth
tag
az máshogy volt ahogy te elképzeled....
Pred is kilépett,mert nem tetszettek egymásnak...---->ez nem igy volt pontosan azért!MGM bácsi rugott ki mert igazam volt---->NOOBS LA*!!!!!
Jah meg mgm-nek nem a keze jár hanem a szája állandóan! XD
Tegnap cheater voltam,amikor tudják hogy jó tudod játszani![ Szerkesztve ]
-
-=KIS_FoNaK=
tag
válasz GameOver #11265 üzenetére
Tényleg szép hozzászólás, de nem sok értelmét látom.Megmondom őszintén én nem számolgattam, hogy kivel hányszor csaptunk össze és, hogy hány rakétánk talált be, de nem is nagyon érdekel, mi jól éreztük magunkat Fonákkal, jó csaták voltak.Igaz nekem sokkal jobban tetszettek a TV kerülgetős részek, mint amikor kergetni kellett a másikat és bujkálni.
Valószínű, hogy a mi rakétáink azért nem találtak be mert többségük el sem ment odáig.Itt nem arról van szó hogy én kritizálom a játékstílusotokat, leírtam róla a véleményem.Nem azért nem szeretek sunnyogós emberek ellen játszani, mert kevesebb az esélyünk, hanem azért, mert unalmasnak tartom és nem is tudom élvezni egyáltalán.
Én nagyobb ellenfélnek tartom: Buflaxot, Myloot.Lehet, hogy más lett volna a helyzet egy ranked szerveren és Buflax is bujkált volna, de ennek pont az volt a lényege, hogy mindenki jól érezze magát. Nem volt fair Tőletek az, hogy egy ilyen tét nélküli összejövetelen folyamatosan bujkáltatok(úgy vettem észre rajtatok, hogy a K/D igen is számított)."Űberdúrva K/D-k gyártása": mindez a játékstílusotokból adódik(kempelés, bujkálás, semmi kockázat vállalás).Fent is tarthatod az első helyet magatoknak, szerintem senkit sem érdekel a K/D rajtatok kívül.
"aki jó eséllyel veszi fel veletek a harcot."
Ez a része a lényeg. Aki felveszi a harcot, én azt gondolom, hogy aki felveszi az nem bujkál és hátúról lövi a másikat, hanem oda áll elé és harcol,pörög, lő STB.Ha valaki lelő szemtől-szemben akkor azt nem kritizálni fogom a játékstílusa miatt, de ha valaki hátúról lelő úgy, hogy nem is látom akkor arra csak ennyit mondok: "Na a hülye balfasz"."Most is melyik szabályt is sértettem meg?"
Hol mondtam ilyet, hogy Te/Ti megsértettek valamilyen szabályt?
"Ja emlékészem. Arról, hogy nem tartozunk az ingyenfregek közé, ha jól értem, más probléma nincs."
Ilyen szabály pedig nincs, előbb egy kicsit gondolkodnod kellene és visszaolvasni, hogy én mire, mit írtam és miért.Ahogy látom itt egyedül Gabi értette meg, hogy miről is van szó(KÖSZI GABI).Ha már végig nézted a Wake Islandos köröket akkor légyszíves mond meg, azt is, hogy mi mikor kepmpeltünk, mert én megnéztem többször is, de valahogy nem találtam meg.Persze lehet, hogy csak nem vettem észre, de erre elég kicsi az esély.Engem ebből az egészből csak az érdekel , hogy kiderüljön az igazság.Nem érdekelnek a százalékok ,hogy kivel hányszor harcoltunk és hogyan és az sem, hogy hányszor haltunk meg a saját hibánkból,ezek mind benne vannak a játékban.
[ Szerkesztve ]
Jó a voip!
-
Gabhess
csendes tag
Sziasztok.
Még új vagyok itt is meg a bf2ben is. Sok kérdésem lennne .
Az első tudna-e valaki olyan oldalt ahol leírják mivel hogyan kell lőni. ( magyarul )
Csak mert sokszor teszek jónéhány skúlót bele valakibe az lefekszik és egy golyóval elintéz. Ez a helyzet tank esetén is... válrólindíthatóval beleküldök néha 4et is...és semmi...pedig látványosan eltalálom. Fordított esetben, elég a teljesen ép tanknak 1 válrólindítható.
Ezeket úgy kapom, hogy látom is tehát biztosan 1 rakéta kap el ilyenkor. Azt sem értem, hogyan lehet kilőni a helikopterből engem úgy, hogy a heli sértetlen marad...csak Én halok ki belőle. Hogyan lehet a járművekbe robbanó anyagot tenni...bár nem hívem ez a harcmodor....de dühítő mikor sokszor ilyen járgány miatt pusztulok. Persze amikor én próbálom mindenféle anyag leesik róla ... a taposó is meg a c4 is. ha ezeket csalással érik el akkor mi értelme a punkbusternek...mert csak ilyen serverekre lépek be.. Egyenlőre ennyi mindenkinek tov. szép napot..[ Szerkesztve ]
-
F_Zs
aktív tag
válasz Gabhess #11278 üzenetére
Üdv a Battlefield2 topicban!
Pár kérdésedre tudok válaszolni:
Sajna nem tudok olyan oldalról,ahol leírják,hogy mivel hogy kell lőni,de érdemes böngészni a google-ban..De ha tapasztaltabb játékosokat megkérdezel,talán ők szívesen segítenek...
Tankba tudtommal 2-3 rakétát kell betalálni,de lehet,hogy az 1 rakétás dologról nem tudtam.
C4 ből sem 1 db-ot rakj a tankra,úgy csak megsebesíti,és nem sokat érsz el vele,kivétel ha a tank már jól megsérült...(ugyanez a helyzet a radarnál is,az arty kilövőknél is,stb.sajna nem elég 1db C4)
a heliből sniperrel tudnak kilőni,úgy hogy a heli sértetlen...
a járműveknél a robbanóanyag a C4..használata:ráraksz pár C4-et a kocsi elejére,és beülsz(persze úgy,hogy a robbanó gombbal ülj be)és mész,jön egy tank,kocsi stb.nekimész,és mielőtt végleg neki mennél,kiugrasz,és megnyomod a robbanógombot,és kész,felrobban a kocsi(sajna amivel utaztál,az is...)
a c4/akna(aknával nem lehet robbantani így,tehát ne is próbálkozz vele..) ha leesik a C4 talán a bug(játékhiba) miatt van,vagy próbáld ne a motorháztetőre helyezni,hanem az elejére a kocsinak...
Vannak kifejezetten olyan szerverek,ahol tiltják a C4 használatát(no c4) vagy C4 car<----tehát a kocsira alapból nem lehet c4-et rakni...[ Szerkesztve ]
-
Gabhess
csendes tag
Köszönöm a segítséget.
server indításról tudsz mondani valamit? letöltöttem a bf2 server exet...eli is indult. egy ismerősöm látott is a server listában, de amikor csatlakozni akart nem engedte azzal, hogy ellenőrizze az internet kapcsolatát. persze bármien más szerverre be tudott lépni. hol lehete a hiba mit kell átállítanom a működéshez? vagy igy itthon nem is mehet? 1mb le és 768kb/s fel a netem...elvileg 1 embernek be kellet volna tudni jönni. vagy nem? a helyi hálozaton gond nélkül ment.még visszatérve a lődözéshez....ha olyan pályán vagyok heliben gunner ahol bizonyos magasság fölött nem látom a pályát( ködös pálya.., akkor ezen magasságról a pilóta hogyan tudja minden lövésével eltalálni az ellenfelet legyen az házban, gyalogosan vagy csak egy fa alatt. Nálam teljes felbontáson és lkátótávval megy a játék eggy 22" monitoron.
-
F_Zs
aktív tag
válasz Gabhess #11281 üzenetére
hááát...erről másokat kérdezz,nem nagyon értek hozzá.
ködben csak a !tényleg! jó szeműek,vagy a nagyon jó helisek tudnak tájékozódni,akik már annyira megszokták a helizést,hogy nem kell nekik semmi útmutató jelzés,tudják,hogy lehet lőni...de lehet,hogy radaron látják,hogy a fa alatt van valaki,és dobnak pár rakétát,és talál...vagy a másik lehetőség:sajna vannak hackerek...
amit a következő videóban megértesz...:
[link][ Szerkesztve ]
-
Brian_RL
aktív tag
Üvd neked, és a topicnak!
Sajnos rég jártam itt, de mostmár aktívabb leszek. Bár a játékot már abbahagytam, de azért megosztom veletek a tapasztalataim.
Először is a találtai pontok a járműveken: [link] A képeken is látható, hogy a tanknak a test és a torony közé kell ereszteni a raksit, és úgy általában egy raksi is elég neki. A helokopterből nem csak M95-el lehet kilövögetni az embert, hanem J-10-el, illetve a másik helikopter gépágyújával is.
A C4-et nem csíttel rakják rá. Én anno a kerekekre, illetve a kocsi hátsó felére pakolgattam, 99%-ban bejött Bohóc utált is érte -
maskimx
senior tag
Mindig fejre célozz, arra elég egy (két, három?) lövés is. A bf2 hitboxa sajnos elég szar, gyakran van, hogy amit találatnak látsz, az valójában közel sem volt az ellenséghez.
Vállról indíthatóssal (sraw, rpg) nem lehet egy lövéssel kiszedni a tankot. Tow-al lehet, az ilyen statikus rakétaklilövő cucc, irányítható raksival.
Vállról indíthatóssal meg ha szemből lövöd a tankot, akkor a lánctalpra kell célozni.
Heliből kilőhet sniper, az m95 átviszi a fülke üvegét. Meg szinte bármilyen jármű kilőhet belőle, ha elég szerencsésen talál el, bár ez nem gyakori.
C4-hez meg legyél specops és vadássz tankokra. Hidakat meg commander cuccokat (uav, scan, arty) is azzal lehet felrobbantani.Itt egy commander guide magyarul, ha jól tudom hazai nyelven mást nem nagyon fogsz találni. De javaslom a visszaolvasást is a topikban, tele van hasznos infóval, már ha van időd a flame közül kibogarászni
www.tacticalgamer.com
-
Brian_RL
aktív tag
válasz Gabhess #11281 üzenetére
Hamachi
Ez a program neve, ami nektek kell. Mindkét gépre tegyétek fel, és csatlakozzatok egy hálózathoz. Majd ha kész a szervered, akkor a hamachi-s IP-vel tud majd az ismerősöd csatlakozni a játékhoz. A net el fogja bírni, de gondolom van router, ami bekavar.A helizésnél pedig a magasból csak kilőnek egy TV rakétát, és lefele irányítják. Az UAV-vel összehangolják a katonák mozgását, és saccperkb odalőnek. Sokszor el lehet találni az ebmerkéket. Plusz előny, ha jól ismered a pályát, és tudod, hogy hol lehetnek.
Mod: Ahogy maskimxis mondta, a tanknak a lánctalpára célozz!
[ Szerkesztve ]
-
Gabhess
csendes tag
húú hát ez megdöbbentő volt...szerintem összefutottam már hasonlóval.. megnéztem még pár másikat is onnan nem semmi... van így értelme egyáltalán..??.
megnéztem a találati helyeket ez sok segítség volt... így már nem kell hetekig tesztelnem hol jó hely.
magyar serverekre hogyan és be lehet-e jutni vagy ott csak "kemény" klántagok vannak?
-
Gabhess
csendes tag
válasz Brian_RL #11285 üzenetére
köszönöm mindenkinek a segítségét, mindent elolvasok... remélem sikerül a server is így talán majd tudunk gyakorolni mielőtt a farkasoknak odaadnánk magunk mint préda.. a többi meg csak a gyakorláson múlik meg szerencsén hogy ne legyen hacker..
köszi mégegyszer mindenkinek
-
F_Zs
aktív tag
válasz Gabhess #11286 üzenetére
megeshet...
a hackért általában fizetnek bőségesen...
magyar szerver is van pár,és normálisak is,ilyen a CLASS HUN és
SVK and LA* meg az SHS és a SKY
meg van még pár,de ezek a népszerűek...beírod a keresőbe és kész,kidob pár szervert,választhatsz...remélem tudod,hogy a legjobb,ha a ping alacsony,sokkal jobban tudsz játszani,nincs akadozás...
a klánok nem kemények,nyugodtan menj fel pár szerverre,ismerkedj,és talán te is klántag leszel,és ha beszállsz az admin jogba,lehetsz admin,és kickelhetsz, bannolhatsz hackereket,cheatereket...persze ez is pénz,de ha közösen dobjátok össze a pénzt sokan,egész jól meg lehet úszni...tehát nem olyan vészes...
A magyarok általában normálisak,de hozzáteszem,általában...szval vannak nagyképűek,okoskodók,akik csak azért rúgnak ki,mert jól játszol...[ Szerkesztve ]
-
MohaMárk
aktív tag
Mennyit irtatok....majd elolvasom..
Megint vásárolni voltam Pesten....Óver megint vettem neked vmit.. -
F_Zs
aktív tag
válasz Brian_RL #11289 üzenetére
igen,a magyarok ilyenek...
és hozzáteszem,hogy a játék így SOKKAL jobb,mint egyedül nyomulni,semmi értelme,DE ha benne vagy egy magyar squad-ban,ott figyelmeztetnek,hogy clay,akna stb...jókat dumálunk,és legalább van csapatmunka,nem úgy,mint egy vegyes squad-ba,ahol a leader dumál valamit valamilyen ismeretlen hébe-hóba nyelven,és értsük meg,mit akar vele...
Csak azt nem értem,hogy a magyarok miért nem nyomulnak együtt...
Szerintem nem az a fontos,hogy ki mennyit öl,meg hogy milyen a K/D,hanem a csapatmunka,sőt,nem kell lenézni a kezdőket,mert igen is,ők is mindent megtesznek azért,hogy jó legyen a játék.ezt lehet,hogy most hülyének tartasz,de igenis,a kezdők lehet,hogy még nincs nagy gyakorlatuk,de ők is mindent beleadnak,ha egy jó squadban vannak...múltkor is volt egy jó squad-om,ami engedelmeskedett,csak medicből állt,és jó,ha 5-6-szor meghaltam egy körben...és kész,többször nem,az is csak arty miatt,de egyszerűen annyira jó volt a játék,hogy meg is feledkeztem az időről...
Egyszer össze kellene állni magyaroknak,és külföldiekkel játszani...elhiszed,hogy ledarálnánk az összes csillagos "katonát"??
mert a csapatmunka a lényeg,és nem az,hogy egyedül kolbászolsz össze-vissza...
de nem sokkal élvezetesebb a játék így?
múltkor is a lúzerek,vagyok knife szerveren,és jó kezdő csapatunk van....
a másik csapat full csillag,levél,madár minden hülyeség...
a kezdők egyesével bemennek a tömegbe 5 másodpercig jó,ha bírják,én meg hiába írogatom,hogy teamwork,csesznek rá...[ Szerkesztve ]
-
-
F_Zs
aktív tag
válasz Gabhess #11293 üzenetére
szívesen,máskor is...
a POE kicsit nehezebb,sztem...
Mit akarsz,az tökre király,ha kezdő vagy,és máris volt találatod,én meg csak death,death,death...jó,ha 1 körben 1 találatom volt,és 10-15 halál....
igen a válaszokat külön gombokkal lehet írni...
a J betűvel mindenkinek írhatsz valamit,az ellenségnek,squadnak,csapattársnak,de a K-val viszont az ellenségednek nem tudsz írni,csak a csapatodnak,squadodnak...és van az L gomb,amivel csak a squad-nak írhatsz...[ Szerkesztve ]
-
Gabhess
csendes tag
talán csak a szerencse de persze van pár éve gépem és mindenféle lövöldözössel szaladgáltam itthon . counter....doom...far cry.... talán emiatt ...emberrel csak lanon a counterban...de talán emiatt tudtam némi találatot elérni.....azért a halállistámat mélyen titkolnám...
-
Brian_RL
aktív tag
válasz Gabhess #11294 üzenetére
Page Up - Affirmative
Page Down - Negative
És van egy jelölő gomb is. Azzal elég az ellenséget saccperkábé bemérni a célkereszttel, és elég rányomni a jelölést, és már ki is írja, hogy jön egy tank, vagy gyalogos. (Nekem régen a Caps Lock-on volt, de én átállítottam, nemtudom min van alapból.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen processzort vegyek?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest