Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MontyCrew
senior tag
Sziasztok,, a minap beszereztem egy Ati HD4870 videokártyát, felhúztam újra a rendszert, majd a legfrissebb 11.6os drájverrel felfrissítettem a vga-t. Rendelkezem egy BenQ G2222HDL típusú full HD monitorral. A problémám az lenne, hogy a legnagyobb felbontás ami az egész képernyőt takarja az 1360*768... A maximum beállítható felbontás az 1600*900(nem 16:10es arány így nem jó) holott a monitor tudja az 1980*1020-at. csak nem tudom beállítani. A Catalyston belül találtam egy menüpontot, miszerint a beállítható felbontásokat lehet manuálisan állítgatni, de ha itt felteszem a max felbontást fullHD-ban nem történik semmi változás a beállítható felbontások között:/ Valakinek ötlete esetleg?
-
MontyCrew
senior tag
válasz davidking9 #2087 üzenetére
Alapjáraton elég soknak tűnik, venti forgatja a levegőt rendesen, esetleg van arra lehetőség, hogy a hűtőbordákat kifújassad?
-
MontyCrew
senior tag
válasz davidking9 #2089 üzenetére
Vedd le a gépház oldalát és próbáld meg úgy, de elég régi a kártya, lehet ráférne a bordákra egy portalanítás
-
MontyCrew
senior tag
válasz Gabesz144 #2106 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét tettem,, egy Gainward 560Ti - ről váltottam egy Gigabyte HD6870 OCra (windforce) és én csak ámultam, nekem pl az a csere érte meg, teljesítményben sem maradt el annyira az nvidiától, mellette sokkal hűvösebb és halkabban tette a dolgát és még lett egy kis zsebpénzem is
-
MontyCrew
senior tag
válasz RootRulez #2109 üzenetére
Ahogy mondod, bár csak 1 hétig volt nálam mert haver meglátta és el is vitte tőlem,, azóta egy 4870 csücsül,, ég és föld a kettő, alapjáraton 50 fok ez,,, a 6870 meg furmark alatt volt ennyi,, persze mindezt hangtalanul, ez meg süvít össze vissza, de azért a 6000-es ATI szériáról nagyon jók a benyomásaim, pedig mindig is nVidia párti voltam,, és oylannyira megtetszett, hogy lehet h majd beruházok egy 6950re... egy X4es 3200mhz-n képes azt a vgat kihajtani?
-
MontyCrew
senior tag
válasz RootRulez #2116 üzenetére
Csak nem fürdöm be vele, alaplapomon csak 0.05 V- ként tudom állítani a feszt, és ugye azt sem kapja meg normálisan... 1.45 meg már sok neki fogyasztás szempontjából is nézem, és még úgy voltam vele, hogy 1.4 en amit megy annyival használom, de nem megy smemivel sem többet mint 1.35-n maximum még a hőleolvasós dolgok is meggajdulnak, aztán csak szerencse kell hozzá, hogy vissza tudjam varázsolni...
-
MontyCrew
senior tag
válasz Gabesz144 #2123 üzenetére
Jah, hát úgy egész jó, persze mindenki maga tudja eldönteni hogy melyik vga kell neki, én mind2 kártyával meg voltam elégedve, bár az 560 eléggé zúgott búgott, szval elég hangos volt, de ezt az nvidiától már megszokhattük, persze a nem ref hűtős az megint más,, de azért elég szép felárat is szoktak kérni, akkor meg már olcsó ref, és rá egy hűtő, bár sok gyártónál a hűtő cseréje a garancia vesztésével jár
-
MontyCrew
senior tag
hát ha választhatsz, akkor inkább az i5 kéne ha megoldható, az utóbbi kérdésre sajnos nemtudom a választ, bár szerintem nem, mert ha a prociban levő vga-t használnád, akkor az alaplapi monitorkivezetésre kellene kötni a monitor kábelét, ha logikusan gondolkodunk, bár lehetséges h megoldották valahogyan
-
MontyCrew
senior tag
válasz Silentfrog #2202 üzenetére
Ezek talán a leghalkabb 460asok a piacon!
-
MontyCrew
senior tag
válasz Silentfrog #2206 üzenetére
az ha jóltudom refhűtős, így annak a hangja minden bizonnyal hallhatóbb, a 460gtx az egy nagyon jó választás lenne, jó társ tapasztalatból beszélek, nekem is volt
-
MontyCrew
senior tag
válasz Silentfrog #2217 üzenetére
én ha jól láttam ITT ,akkor nem, nem megy rá arra a típusú kártyára.
-
MontyCrew
senior tag
válasz Silentfrog #2219 üzenetére
még nem volt dolgom hűtőcserével vga-n, de érdemes lenne googleban rákeresni nagy felbontású képekre és ott összehasonlítani a te 5830ad a 6850el.
-
MontyCrew
senior tag
válasz szakalistvan #2223 üzenetére
én is mATXben pakotlam össze a gépemet,, és tény, hogy melegebb, de sokkal pofásabbak ezek a miniházak, így ha meglesz a vga-m nekem is be kell szerválni egy jó hűtőt rá.
-
MontyCrew
senior tag
28 igen, a ref ha jól tudom 25, a gigának meg 27 centis a 6870 változata.
[ Szerkesztve ]
-
MontyCrew
senior tag
de most komolyan... bár a memó mérete igencsak visszatartó erő:/ 1920*1080ban ez már elfogy nem?
Tény, hogy szebb a fekete nyák
[ Szerkesztve ]
-
MontyCrew
senior tag
válasz csucsbicep #2332 üzenetére
az ár ugyan annyi ft-ra pontosan, a hűtő meg lekerül és egy víz megy rá, így az sem számít ezért ezek a szempontjaim, lehet h egy 6850 lesz akkor, bár az a széria annyira nem jeleskedik a tuningban:/
-
MontyCrew
senior tag
ááá, sajna volt már oylan karim, viszont a barts igentetszetős, bár nemtudom, lehet h az lesz, nemtudom eldönteni megnézem van e akciós fullcover blokk valamelyikre
-
MontyCrew
senior tag
Esetleg a 6850 helyett a 6870 megéri a +4000 Ft felárat?
-
MontyCrew
senior tag
válasz peter889 #2403 üzenetére
egy am3mal sokkal többre mész mint a 775el,, igaz a 775 se rossz, de bővítés szempontjából az halott! míg am3ba teljesen x4ig mehetsz, esetleg a késöbbiekben vehetsz am3+os alpot amibe szitén jó lesz még a régi am3as procid, szval bővítés, és hosszútávú tervnél az amd a nyerő, mondja ezt az akinek amd s939 óta most van megint amdje!
-
-
MontyCrew
senior tag
válasz cross56 #2435 üzenetére
én speciel voltam 8giga rammal is, sztem felesleges, talán az ideális a 6giga lenne, énnekem így a legjobb, olcsóbb is, meg a 8gigát igazán smemi nemtudja kihasználni, a 4gigánál meg voltam már úgy h kihasználta 100%ra. szval nekem a 6giga az ieális 2*2giga+2*1gb, persze ez a megoldás a mostani lapodban nem lenne jó, viszont ha azt újítanál be, akkor egyből megoldható lenne
az elöttem szólónak, meg a 6850 és a 6870 közt van kemény 4000Ft különbség, szval akkor már az utóbbit akkor
-
MontyCrew
senior tag
de megint minek írod egymás után 2szer -.- te joO isten, szedd össze a gondolataid és 1 hszbe írd le a sok offot plz ezt olvasom már oldalak óta h te itt írogatsz a kérdőjeledről meg a pontodról 1700 nap alatt kevesebb hszt raktam össze mint te 70 nap alatt, kicsit sokat szemetelsz...
[ Szerkesztve ]
-
MontyCrew
senior tag
válasz Dexter-2000 #2594 üzenetére
ezaz, igen el lettek találva ezek a windforce hűtők, nekem 6870en volt a 3 ventis, de a legjobb hűtő volt amivel eddig találkoztam, és amellett h halk, még nagyon durván hűt is...
-
MontyCrew
senior tag
heY,, MSI TwinFrozr videokarikhoz szoktak mellékelni 3Dmark11 kódot. valaki nem tudja, hogy hol találom ezt meg?
-
MontyCrew
senior tag
Egy gyors kérdés, megvettek tőlem egy vga-t, viszont a win valami ilyent ír ki, hogy boot failure. Esetleg ötlet, hogy miért csinálja ezt? meg lehet oldani a win újratelepítése nélkül ezt a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Hobby elektronika
- Peugeot, Citroën topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek