Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasonka
aktív tag
Üdv !
Notebook-om (Fujitsu-Siemens Amilo PI 1536 - 2x512 MB RAM-mal, Windows XP-vel) videokártyája NVidia Geforce GO 7600 lassan elhalálozik... A kártya biztos, hogy cserélhető, mert korábban egyszer már cserélték (eredetileg X1400) volt benne.
(Tudom-tudom : hajítsd ki a kukába és vegyél másikat - de alapvetően alig használt, szinte csak nyaranta használtam, és van benne egy szinte új 1 TB-os HDD tele adatokkal...)
EZÉRT : minden megoldást megpróbálok, hogy MARADJON !
Valaha ez volt benne : (X1400)
Most pedig ezt kéne megjavítani v. kicserélni :
1. Egy szervíz 10 EFt-ért vállalja a kártya (Geforce GO 7600) újragolyózását 10 ezerért - ha netán nem sikerül, nem kell kifizetni, vagy (ugyanők) chipet cserélnek 25 ezerért 6 hó garival.
2. Ugyanakkor az EBay-on VANNAK GO Geforce 7600-as kártyákÉs ez pl. az EBAy-ról való : (a leírás szerint új) :
Mi éri meg jobban, minek mekkora a rizikója ?
.
[ Szerkesztve ]
Hja kérem ! A Belváros !...
-
jasonka
aktív tag
válasz jasonka #69525 üzenetére
(Pótkérdés)
Ha az EBay-ról vennék új kártyát, melyik lenne biztosan jó, kompatibilis ?
https://www.ebay.com/itm/1pcs-New-GeForce-Go7600-GF-GO7600-H-N-A2-NVIDIA-GPU-Chipset-go7600/172233281849?hash=item2819e75139:g:~WUAAMXQH6BREZJe
https://www.ebay.com/itm/Brand-New-GeForce-GF-GO7600-SE-N-B1-DC-2009/180815951115?hash=item2a1978750b:gmEAAOSw8gVX7hV3
https://www.ebay.com/itm/Brand-New-G73-GT-N-A2-Notebook-VGA-GPU-GeForce-Go7600-DC-2010/201695847213?hash=item2ef602632d:g:aU0AAOxypthRvYHs
https://www.ebay.com/itm/GF-GO7600T-N-B1-Nvidia-GeForce-VGA-Graphics-Chipset-BGA-Chip-For-GO7600-Card/171466848123?epid=1066030233&hash=item27ec38777b:gYIAAOSwcF9UUzBT
Nagyon köszönöm a segítséget !
-
jasonka
aktív tag
Sziasztok !
Videokártyám AMD Radeon: R9-200
Monitorom : Samsung P2370HD
Op. rendszerem : Win10 Prof 64 bites
A videoktya és a monitor HDMI kábelen csatlakozik (mindkét oldalon).
A PC nem melegszik túl pl.: a HDD-k 38-39 fokosak.Időnként 2-5 másodpercre előfordul, hogy a betöltött és jól működő Win10-es képernyő eltűnik, és az üres,"nyers, fekete" képernyő látszik - mintha akkor indulna a gép, és még csak a BIOS se lenne betöltve....
Aztán - minden beavatkozás nélkül - egy pillanat alatt visszaáll a Win10 képernyő, mintha mi sem történt volna.
Úgy veszem észre, mintha ez a jelenség inkább a reggeli "hidegintításkor" fordulna elő többször, később már szinte soha...Kérdés : Hogy tudhatnám meg, mi az oka - a monitor, a videokártya vagy az összekötő kábel ?
(A kártyadriver a legújabb fellelhető...)
[ Szerkesztve ]
-
jasonka
aktív tag
Igazságotok van (közben utána néztem) : "amikor a CPU adja a képet..."
(Tájékozatlanságom szégyen... - bár tudtam, hogy a procim (i3 8100 3,6 GHz) képes erre - sőt: korábban így is ment a gép, csak a röviditést nem ismertem...KÖSZÖNET MINDENKINEK !
-
jasonka
aktív tag
Üdv !
(Másutt nem kaptam választ, így itt is megkérdezem ...)
(Ugyancsak öreg) notebookom videokártyájának chipje :
GF GO7600-H-N-A2. Lenne egy GF GO7600-N-A2 - azaz "H" betűjel nélkül.
Kérdés : Figyelembe kell venni a "H" jelet is, avagy a két chip kompatibilis ?
Köszönöm ha válaszoltok !Hja kérem ! A Belváros !...
-
jasonka
aktív tag
válasz varmi2 #82153 üzenetére
Hááát... Ez jó kérdés - erre nem is gondoltam..! A chipjét egyszer már cserélték (szervízben) de ezt nem tudom... Az is lehet, hogy akkor ott a chipet "csak" berakták/ passzították"a kártyához.Tény, hogy a szervíznek VAN BGA-zó eszköze.. (A notebook egy Fujitsu-Siemens Amilo Pi 1536 .A videokártya egyszer már cserélve lett (mobil)-X1400-ról Geforce 7600-ra - majd a chipcsere már a Geforce kártya idején volt..)
-
jasonka
aktív tag
Üdvözletem !
Segítséget kérek : ASUS Geforce GTX960 videokártyám van, és új monitort vettem. Mivel a monitor színeit nem tudtam jől beállítani az az (ostoba) ötletem támadt, hogy a videokártya színeit állítom be a kártya vezérlőpultján... Az eredmény BORZALMAS lett...
Kérdésem : hogy tudom alaphelyzetbe állítani a videokártya színeit - azaz resetelni...??? (TUDOM, kár volt hozzányúlni.. .) SEGÍTSETEK !!!Hja kérem ! A Belváros !...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asztalos klub
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 3
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest