Hirdetés
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
efi99
őstag
Sikerült vele.
A minimális venti sebességet írtam át 39-ről 30-ra, mert lejjebb nem volt vihető. (Nem értem miért ennyit állítottak be gyárilag egy olyan kártyára, ami max 60 W-ot eszik és idle-ben csak 29-30 fok.)
A VGA-t le kell tiltani a frissítés idejére, más kérdés, hogy ezt az NVflash maga csinálja automatikusan, gondolom a régebbi verziókon még nem.[ Szerkesztve ]
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Csupingo
veterán
Lehet hogy meghalt az alaplapi? Vagy kártya nélkül működik? A bios resetnek segítenie kéne, mert sok lapnál ilyenkor az az alap, hogy ott ad képet, ahol kijelzőt érzékel. Ha a dvga-ra kötöd a monitort ott, ha az alaplapra, akkor ott.
Arról a gépről van szó, ami az adatlapodon van?
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Borisz76
veterán
Engem nem érint a téma...csak olvasgatok.
De egy linket betehetnél úgy, hogy ne kelljen már regisztrálni minden hulladék oldalra.
Vagy ha ez nem lehetséges, akkor másold be ide , vagy még jobb ha leírod magyarul a fórum olvasóinak....
Köszi és további jó fórumozást.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs