Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boogie33
senior tag
válasz MorphBCS #11896 üzenetére
Próbáld meg a PowerColor oldaláról hozzá drivert leszedni , ne pedig az AMD-től.
Nekem a Gigabyte 5770-nél bevált.De előtte törölj le mindent van valami progi nem jut eszembe a neve de csökkentett módba kell törölni minden AMD cuccot. PowerColor[ Szerkesztve ]
"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
Szlovi
senior tag
válasz MorphBCS #11899 üzenetére
Nekem eddig sosem jött be ... két alaplappal próbáltam. Elhomályosodott meg szellemképes lett a kép már 102 MHz-nél. Meg volt amikor random újraindult.
Kb. 2008 óta fix 100-on van nálam a PCI-E frekvenciája.Ez még nem azt jelenti,hogy másnál sem működik/működhet normálisan!
Ez saját tapasztalat volt. -
Szlovi
senior tag
válasz MorphBCS #11903 üzenetére
Akkor neked bejött a magasabb frekvencia. Bár jóval nagyobb teljesítményű is a kártyád,mint amik nekem voltak anno. Abit és AsRock lapokban próbáltam 6600GT-t és 7600GT-t. Ezeket is 90 és 120/150 között lehetett állítani.
Az Abit nagyon nem tolerálta a PCI-E frekvencia emelését, 102-nél homály és újraindulás,míg az AsRock-nál 105-nél szellemkép volt a következmény. -
BogyóBP
addikt
válasz MorphBCS #11915 üzenetére
. obivankenobi lol.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
agressiv
addikt
válasz MorphBCS #11915 üzenetére
Ha a nyák nem referencia, akkor lehet, hogy obi van, de BIOS-t tudsz leszedni a TehpowerUP-ról. Meg kell próbálni, legrosszabb esetben nem fog indulni a kártya, de egy PCI-os, vagy integrált kártyával elindítva vissza lehet flesselni az eredetit, amit a művelet előtt mindenképpen le kell menteni! Ezt GPU-z-vel megteheted és a flashelő programmal is
Hát még a borz.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest