Hirdetés
Aktív témák
-
addikt
mivel sehol nem találtam összevethető eredményeket a kérdéses vga-k közt ezért felteszek egy kérdést, hátha van valakinek tapasztalata ilyesmivel...
melyik a gyorsabb DX9-es alkalmazások alatt?
egy akármilyen 790-es alaplapon található integrált vga, vagy
egy ATI Radeon X800SE adatok: PCI-Express; R423, 425MHz, Active Pipelines 8; 128MB DDR1 350MHz; 256bit-es memvezérlőilletve egy másik: integrált vga-nál ha van sideport memória az alaplapon, akkor az javít-e a teljesítményen egy olyan laphoz viszonyítva amin nincs és a rendszer memóból kell dolgoznia neki
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
addikt
most az ATI X800SE van bent, és az alaplapim egy VIA S3 csoda, ami nem volt eléggé meggyőző
de lehet hogy kéne egy jobb, stabilabb, időtállóbb alaplap és azt kéne csak tudnom, hogy az integrált kügyüre mennyire adjak.. kell-e, nem kell-e, side port valóban segít, vagy lassú az elérése mint a rendszer memóriának...
szal most elm1 a half-life source 1680*1050-ben 4XAA8XAF-ben, a Half Life 2 már nem bírja a simításokat, de minden egyéb beállítás magas-on van és 1440*xxx-ben játszható...
nemtudom, hogy egy HD 3200 szintű integrált cuccos képes-e erre...
illetve azt kéne pontosan tudnom, hogy milyen karit lehet mellétenni hogy az alaplapit kiegészítve működjön a holmi... azon gondolkodom még, hogy megvárom a következő szintű alaplapi készletüket amiben már a mostani HD4xxx-es mag lesz a kép felelőse, hátha a mellé belehet majd pakolni valami 4830 szintű kártyát segítségnek...Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
addikt
-
addikt
válasz lancer77 #25361 üzenetére
sajna nem sok számomra használható találatot adott a google, valami forumon valaki 7200-nak vélte... de semmi konkrét...
MOD:ha képre keresek konkrétan hogy radeon 7200 akkor viszont sok ugyanilyen kari van, gondolom az :S de nemtudtam pontosan... de jó sügér vagyok, hogy csak most jutott eszembe, hogy kép-re keressek... namind1
MOD2: a 7200-ra meg 64megát ír a hivatalos oldal, szal valószínűbb, hogy azaz amit lsc kolléga linkelt be... köszi![ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz lancer77 #25367 üzenetére
nem pont ugyanaz, de nem csak azt néztem hanem még kutatgattam google segítségével és kb ugyanerre jutottam, csak gondoltam bedobom, hátha valaki tud konkrét dolgokat (mivel az angolomon van még mit javítani, és az ilyen ősi holmikat inkább külföldi lapokon lehet fellelni)
azért nem próbálom ki, mert itt pci express-es gépeim vannak (2 darab), meg egy olyan amivel elég sok macera lenne... minden alkotó eleme külön és mind-mind máskor máshol kukázott cucc, így még azt sem tudom mi működik és mi nem...
majd ha hazamegyek akkor talán lesz lehetőségem egy tesztre, de addig is jó lett volna megtudni micsoda ez a cucc, arra gondoltam lehet valakinek jó lenne... odaadom ajándékba egy olyasvalakinek aki tud vele mit kezdeni, de majd kiderül...elajándékozni meg driver-rel és tudását ismerve kéne sztem...[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz vergilx #25378 üzenetére
köszi, asszem ezt a lehetőséget már kitárgyaltuk... és ha hazautazok nem biztos hogy ez lesz az első dolog amit megteszek sőt talán még az utolsó sem.... hanem a családommal leszek vagy a csajommal....
de talán otthagyom az asztalomon a kütyüt egy driver-rel és aszondom, ha kell valakinek elviheti ajándék... és még csak ki sem próbáltam... és ha valaki most aszondja, hogy ez ezmeg ez a modell akkor megköszönöm a segítséget és levette e terhet a vállamról, segített Nekem (neki szinte semmibe sem kerlüt) és talán közvetve valaki másnak is aki utána örömmel fogja pörgetni....
lancer77: Dánia, itt sokminden jó cuccost kidobálnak, nagyon sokmindent... 8x-es dvd írót, 15"tft panelt, marha sok 17"os crt-t, volt eddig egy 2500+os athlonom meg egy 2600+os, meg most egy A64 alapú Sempronom is, 1giga rammal... kidobja vett laptopot... hülye parasztok... Én meg nem vagyok rest összeszedem azt ha hazaviszem lepaszsolom olyan embereknek akiknek szükségük lehet rá... vagy megtartom magamnak[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz tzsolesz #25382 üzenetére
Tőlem
nincs kocsi ezért elég nehezen szajrézok... szülőknek is kéne egy-két holmi, fáj is mikor látom a jobbnál jobb hűtőket/mosógépeket/mélyhűtőket az utcán heverni... dehát mit van mit tenni megyek tovább...
amúgy ezen a lom bazáron Én is gondolkodtam, csak ehhez egész nap kéne járni a várost meg a megfelelő helyeket, meg utánajárni, hogy hol és mikor vannak a hivatalos lomtalanítások, bejárósnak kell lenni lépcsőházakba, mert sok helyen a tömbök alagsorában vannak lerakók így volna igazán érdemes nyomni... van itt minden bútortól kezdve hifi-ig minden szar.... Nekem az egész berendezésem a kéróban szajrézott cucc, nem költök sokmindenre (jó a 22"-os ACER tft-t az vettem, meg egy-két alap pc alkatrészt(utóbb kiderült, volt amit feleslegesen)...
nomeg most a lombiznisz is visszaesett, hiába krízis van bazé...Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
addikt
válasz TJLavin #25397 üzenetére
Mit takar az, hogy "melegebbnek tűnik"? Kézre, vagy progival mérve? Ha kézre, akor lehet hogy most jobban átadja a bordának a meleget ezért tűnik melegebbnek, ha progival, akkor lehet, hogy sok a paszta, vagy szar minőségű (bár nemtom ez mennyire számít).
MOD: Tessék fagy53 megelőzött és Ő profiként válaszolt, ellenben velem!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz .:GoliBali:. #25401 üzenetére
ez megoldható szoftveresen is Nekem egy x800SE-m van és csak x hőmérséklet felett kapcsol be a venti... AtiTool-al követtem el, gondolom más NV karikkal is megoldható, de okosabbak majd még mondanak többet...
a megoldásomról bővebben itt olvashatsz... persze nem kell moddingolni, mint ahogy Én tettemMos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
addikt
válasz Peterson_ #25407 üzenetére
Én csak rákattintottam a find max core-ra azt megtalálta: emelgette megállt emelgette megállt soklett visszavette, meg ilyenek... sokáig tartott, de önmaga megtalálta, majd ugyanez a mem-el is... de ha megtalálja a hibazónát mikor már összeugrik a képe akkor abból leveszel egy 5-10MHz-et és az már stabil, legalábbis Én így csináltam.... nem szarakodtam vele sokat... 10-15perc alatt megvolt a kártya vége, de nem is kell nagyon több... azt nem is tudom a mai napig, hogy feszkót hogyan lehet vele emelni lehet, hogy nem támogatja a kártyámat...
-
addikt
válasz Peterson_ #25411 üzenetére
elég szar video de talán látod hogy mit kéne látnod
voltmod nem érdekel túlzottan, nem vagyok HC tuningoló, csak sokan írták, hogy atitool-al lehet feszkót emelni, de Én nem találtam azt az opciót, ennek ellenére nem is nagyon bizgerálnám max ha vennék rá egy jó hűtést egy 12cm-s ventivel... de annyit nem ér az egész...
-
addikt
válasz Peterson_ #25414 üzenetére
Én anno egy ilyet néztem ki magamnak... csak elég furán virítana az x800-on, cserébe passzívan elvinné...ha meg megkergülök(tuning) akkor rádobok egy 12-es ventit 500-ra leszabályozva azt jó napot...
sajna atitool-al nincs több 5letem, pár hónapja csak hogy használom, nincs vele tapasztalatom más kártyákkal... nálam műxik, de nemtom mit lehetne még variálni rajta...
Én most right mark CPU clock utilityvel szívok, állandóan ledobja a gép az ékszíjat ha fut ez a progi, de jó volna pedig kordában tartani a fogyasztást... minek menjen 2100MHz/1.25V-on ha elmehetne 1000/1.1-en is, netezésre/filmre/zenére nem is köll több, mikor meg beröffentem a tömörítőt vagy egyéb konvertálgatásokat csinálok akkor meg rányomnék csak a turbó kapcsolóra azt megindulna a szekér... de nem állandóan lefagy a masina néha mintha reset-elne, néha meg mintha valami sleep üzemmódba kapcsolan a gép, amiből az istennek nem tud kijönni (sekép se hang gép kikapcs, powerled villog), 5mp kikapcsgomb majd bekapcsMOD: (#25417) Peterson_ -re: a régi anekdota szerint az nv az ami szar képet ad és az ati a csúcsminőségű képbajnok... a sebességben meg egyszer fent, egyszer lent vannak...
ne keverd bele a sapphire-t az ati nv összevetésébe... a sapphire egy gyártó aki az ati chipekkel készít karikat, semmi köze magához az ati-hoz, olyan mint az xfx vagy a palit, gigabyte, asus, gainward... csak egy gyártó.. azt lehet csak félreértettem valamit?[ Szerkesztve ]
-
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest