Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek az X1950Pro kártya esetén melyik márkát érdemes választani, Asust vagy Sapphire Radeont? Természetesen az Asus a drágábbik.
Megéri ez az árkülönbség? Van vmi plusz az Asusban az árán kívül?
Köszi a válaszokat!Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszi!
Ezek szerint egyik sem a legjobb. A "cikk" szerint a HIS és a Palit igazán jó márkák, ahhoz képest, hogy sokan fikázzák a Palitot, mondván, ugyanolyan gagyi, mint az Innovision... Pedig tudtommal az Inno3D-vel sincs semmi gond.
Viszont elbizonytalanodtam, hogy egy X1950Pro helyett nem érné-e meg mégis egy DX10-et támogató kártya. Pl. 8600GT. Szerintetek?
Bár tudom, hogy az X1950Pro megállja a helyét mai viszonylatban is, de a DX10-es játékok már egyáltalán nem fognak futni rajta? Vagy nem érdemes ilyen árban (max. 30-35 ezer) DX10-eset venni?Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Thomas1 #5509 üzenetére
Hát ez jó, eddig arról volt szó, hogy egyelőre nem érdemes DX10-es kártyát venni, mert csak "dísznek" rakják rá a támogatást, főleg ebben az árkategóriában.
Én is vásárlás előtt állok, és pont itt a prohardver hasábjain kérdezősködtem UGYANEBBEN az árkategóriában, és következetesen azt a választ kaptam, hogy ne vegyek pl. 8600GT-t, hanem vegyek inkább Ati X1950Pro-t, mert egyelőre felesleges az nvidia 8-as szériájából választani.
Ti meg most agyba-főbe erőltetitek ezt a DX10-es dolgot.
Hogy is van ez??Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Thomas1 #5537 üzenetére
Akkor ezek szerint érdemes még várni a videokártya-vásárlással?
Tényleg sokáig használható videokarit szeretnék venni, csak hát korlátoz a pénztárcám mérete... És az árkorlát továbbra is max. 30-35 ezer, ahogy a másik kolléga számára is.
Ezek szerint az a lényeg, hogyha vki hosszabb távra tervez, várjon, mert az x1950pro-t és a 8600GT-t, 8600GE-t is hamarosan jelentősen leelőzik az új ATI-kártyák?Bocsi az aggodalmaskodásért, de ti jobban értetek hozzá, mint én...
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Thomas1 #5540 üzenetére
Annyit még tudok várni, mert karácsonyra akartam saját magamat meglepni egy új konfiggal. Addigra várhatóak lesznek? Vajon mondjuk három hét múlva lesz olyan kártya az új sorozatból, ami az X1950Proval egy árban van, DX10-es és felülmúlja az X1950Pro-t? Vagy arra még sokat kell várni??
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Thomas1 #5552 üzenetére
Hát akkor nincs jobb, mint várni... Csak ttól tartok, hogy bizonyos játékok nem szeretik az ATI-t. A prohardver egyik tesztjében olvastam, hogy pl. a STALKER "nem szereti" az ATI-kártyákat, sokkal gyengébben teljesít ezekkel, mint nVidia-s társaival. ("valamilyen kódhiba miatt a játék „nem szereti” az AMD videokártyákat").
Voda2, remélem az a "tudnák" szó csak elírás volt. (#5553) Ugyanis a magyar nyelvben egyes szám első személyű feltételes módban NEM LÉTEZIK "-nák" végződés. Próbálgasd csag végig...
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hi!
Épp tervbe vettem egy X1950Pro megvásárlását. Tényleg megéri 512MB-osat venni? Azt tudtam, hogy csak DDR3-asat szabad venni, de eddig úgy tudtam, hogy az a plusz 256MB viszont nem számít jelentősen a teljesítményben. Vagy mégis??Lehet, hogy megvárom az x1950pro helyett az új ATI-kártyákat, de én is attól tartok, hogy LEGALÁBB ugyanolyan teljesítményű kártya még csak jóval drágábban lesz kapható, és beletelik még két-három hónap, mire jelentősen lejjebb megy az áruk a kártyáknak... A másik aggodalmam, hogy ezeket ugye még senki nem tesztelte, majd akkor az első felhasználók lesznek a kísérleti nyulak?
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Akkor marad az 512 MB-os. Bár egy kicsit drágább...
Nekem is bőven elég az 1024×768-as felbontás...Sajnos a kártyát még karácsony előtt akartam megvenni, hogy legalább magamat is meglepjem. De ezek szerint nem jön össze...
Az "emberi ár" mit jelent a HD3850-nél?Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintetek teljesítményben melyik jobb:
8800GT vagy HD3850 (esetleg 3870??)?Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hello!
A mostani 8800GT-knél számít valamit az, hogy milyen márkájú? (Palit, MSI, Gigabyte, BFG, Leadtek, Asus, stb.)Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Sziasztok!
Előre is bocsánat, hogy így teszem fel a kérdést, Google a barátom, és körülnéztem már, de egyszerűen nem tudok dönteni, hogy
milyen videokártyát érdemes venni max. 35 ezerig, ami esetleg tudja a DX10-et, és nagyjából versenyképes, szóval használható mai játékokhoz is?Előre is nagyon köszönöm a választ! És bocs az amatőr kérdésért...
Szerk.: ja, és PCI-E-sre gondoltam.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz greatchaos #9694 üzenetére
Alaplap: GIGABYTE GA-P35C-DS3R
Proci: E2180
Táp: FSP 350PNF
RAM: Corsair DDR2 TwinX 675MHz 2048MB CL4Legalábbis eddig erre van keret, ezt terveztem megvásárolni. Megpróbálok használtan garisat találni, remélem sikerrel járok... (Egyébként érdemesebb lenne a többi alkatrészt is használtan venni? Eddig ódzkodtam egy kicsit a használt cuccoktól, negatív tapasztalatok miatt...)
Köszönöm az eddigi válaszaitokat!
A leírt konfig módosít valamit a dolgon?Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Alpachino #9697 üzenetére
Hol találok újonnan 35k-ért?? Az nagyon érdekelne...
Procituning biztosan lesz, ha nem is rögtön.Tomczyk: én úgy tudom, legalábbis eddig azt mondták, hogy a 350-es táp elég neki.
A használt dolgokkal kapcsolatban csak az a bajom, hogy ilyenkor mindig elgondolkozom rajta, hogy vajon miért is adhatta el... Főleg egy nem olyan régi 88GTS-t! Mert befektetett mondjuk egy 8800GT-be vagy egy HD3870-be? Mert akkor annak a váltásnak annyira sok haszna nem volt...
Vagy felhagyott a számítógépezéssel?Most körülnézek itt a PH-n, és visszajelzek...
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
És melyik a jobb videokari, a 3850 vagy a 2900 Pro?
Most épp nagyon keresek, megtaláltam azt az ajánlatot is, amit írtál, köszi...greatchaos: teljesen igazad van, csak elgondolkodtató, hogy vajon miért adják el a szinte új termékeket használtan?
Szerk.: Ja, még egy kérdés: a 256 MB elegendő pl. a 3850 esetében?? Vagy nem árt az az 512 MB?
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Alpachino #9713 üzenetére
Hát, ha így áll a dolog, akkor még a végén lehet, hogy ráveszem magam egy 400W-os tápra... Végül is újonnan a 350-es 6k, a 400-as 8k. Lehet, hogy megérne 2k-t az, hogy esetleg később fejleszteni tudjam a gépem...
Ebben az esetben a 2900 Pro a nyerő?És mit szóltok a Powercolor márkához? Vagy jelen esetben tök mindegy, hogy melyik márka van ráírva?
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Alpachino #9716 üzenetére
De még csak most akarom megvenni a konfigot!! Ezért van még lehetőségem módosításra, így értettem, bár tudom, nem voltam egyértelmű.
Így mit tanácsolnátok, vegyem meg az eggyel nagyobb tápot? És akkor ebben az esetben 2900 Pro vagy 3850?
És mi a különbség a 2900GT és Pro között?[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Daert, Alpachino és greatchaos, nagyon hálás vagyok a válaszaitokért. Maximális respect!
Akkor azt hiszem, marad a HD 3850.
A hűtéssel azért nem lesz gondom, mert házilag gyártott vízhűtés van a jelenlegi gépemben is, és eddig nem volt gond vele, az új videokarira meg kb. másfél óra alatt össze tud hozni apám egy új elemet... (és kissé olcsóbban, mintha gyári termékről lenne szó... )Jelen esetben pl. a HIS 3850-nél mit jelent az, hogy "Full HD"?? Mert ezt egy TV-nél még értem, de videokártya esetén úgy tűnik, műveletlen vagyok...
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mi a véleményetek a HD 3650-ről? Ér valamit manapság?
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Ragadozó #9791 üzenetére
stevve és Ragadozó: köszi!
A hozzávaló konfig Gigabyte GA-P35C-DS3R, E2180, FSP 350PNF, Corsair DDR2 TwinX 675MHz 2048MB CL4.
Sajnos elég csekély pénzem van most az új karira... Max. 25-28 ezer környékén gondolkozom. Pedig a konfig többi alkatrésze kicsit többet is bírna...
Vagy lehet, hogy várok inkább, és veszek itt a PH!-n kicsit később egy HD 3850-et, az már biztos tud valamit.
Most veszem az új konfigot, és ennyi maradt a videokártyára. Szóval a várakozás viszont azért nem jó ötlet, mert akkor ki se tudom próbálni az új gépet... És a régi videokarim persze AGP-s...Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Ragadozó #9795 üzenetére
Azért a DX10 nem ártana... Ha már vennék videokártyát, akkor már úgy választanék, hogy legalább az új játékokkal is tudjak játszani.
Asszem maradok annál, hogy gyűjtögetek egy HD 3850-re, az biztos, hogy elég lenne egy jó darabig számomra... A 8800GT és a HD 3870 már csak álom marad.
Majd ha rámszakad az OTP, akkor bevásárolok egyet magamnak...Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz greatchaos #9833 üzenetére
Az jó lenne.. De mikor? Egyelőre ahogy elnéztem, 44k körül lehet kapni...
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
PCI-E EVGA GeForce 8800GS 384MB
Bruttó: 39.990.-Mit gondoltok, megéri ennyiért?
Vagy akkor inkább HD 3850? Mennyivel tud kevesebbet mondjuk a 9600 GT-nél?
Nem találtam ilyen tesztet...Szerk.: Alpachino: az általad linkelt 8600GT manapság jó valamire véleményed szerint? Mai játékok futnak rajta valami elviselhető szinten?
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Alpachino #9901 üzenetére
Alpachino: "20K-ért kérdeztél, játékra még elfogadható karit." Nem én kérdeztem. De mindegy, ezek szerint a 8600GT jó lesz egy darabig? Legalábbi mediumon fut vele a Crysis?
raskolnikoff: "256os gt? 1024be az kell ennyi pénzé..." He? Ezt mire írtad?
LGLuke: azért egy kicsit nem túlzás, hogy a HD 3870 NEM ütős? Nehogymár ne lehessen alább adni egy 8800GT-nél, vagy GTS-nél... (mármint aki sokat játszik)
"Jó driver, könnyű csatlakoztatni tv-hez." Miért, melyiket NEHÉZ csatlakoztatni TV-hez??
"HD3850-es szigorúan 256 MB rammal." Miért, az 512 MB-ot nem használja ki?Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Számít valamit az, hogy pl. egy HD 3850-es kártyára MSI, Powercolor vagy más márka van ráírva? Különböznek valamiben a hűtésen kívül?
Sk8erPeter
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz stevve #10009 üzenetére
Sajnos nem Xtreme, és eleve csak 256 MB-os... (Mindkettő!)
Ebben az esetben is Powercolor?Szerk.: Sajna jelenleg ez utóbbira várni kell, mert még nem szállították a helyre, ahonnan venném, pedig 33,5k-ért sztem best buy lenne, nem? Bár talán az MSI se rossz 36-ért... És az MSI-t még meg is tudnám venni most. Dilemma!!
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz stevve #10011 üzenetére
Köszi, de már megint módosult...
Sapphire Radeont (GPU 668 MHz, DDR3 RAM 828MHz, 256bit) tudnék MOST venni itt 34,5k-ért... Szerintetek?? Megbízható lenne?
Bocs a sok kérdésért...Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz volvoguy #10027 üzenetére
"tehát pl. a tv-out kifejezés nem csak azt jelenti, hogy a számitógép műveleteit tv képernyőn is lehet élvezni, hanem a tv-adását is lehet a monitoron nézni nem? vagy tévedek?"
Igen, tévedsz. A TV-Out kifejezés szerintem elég egyértelmű: értelemszerűen csak KIMENETET jelöl, tehát a videokártya által leadott jeleket lehet egy másik, külső eszközről (pl. TV-ről) fogni. Ha visszafelé is működne a dolog, az már BEMENET lenne. Ez így szerintem eléggé magától értetődő.
Ha a monitorodon szeretnél TV-t nézni, akkor vegyél TV-tuner kártyát.
Szóval NEM mindegy, mi van a csatlakozó fölé/alá/stb. írva.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
OK, így már értem, köszi... Annál nagyobb felbontásban biztos, hogy nem fogom használni.
Megpróbálok keresni itt a PH!-n valami kimerítő tesztet a HD 3850-ről, amiben látszik, hogy mennyire állja meg a helyét napjaink világában ez a kari. Egyelőre nem találtam.ricsy888: hát ez nagyon jó! Rohanok megvenni!
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Gondolom az nem túl egészséges, hogy az új Sapphire HD 3850-em minimum 53°C-os, de előfordult már, hogy 60°C fölé ment a hőmérséklete. Mint az a GPU-Z-ből kiderült, a "Fan Speed", vagyis a ventillátor sebessége mindössze 33%-os (gondolom a lehető legmagasabb fordulatszámhoz képest).
Milyen progival tudnám a venti sebességét feljebb húzni, és a hőmérsékletet lejjebb tornászni? Mire kell figyelnem?
Mit gondoltok, egy videokari hőmérséklete hány fokig egészséges?Előre is köszi!!
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz TTomax #10407 üzenetére
TTomax, nagyon köszönöm!! A RivaTunerrel tényleg érezhetően is (több lett a légszállítása) magasabbra tudtam állítani a ventifordulatszámot, viszonylag egyszerűen. Nagyon hasznos program. Durva a különbség, 33%-ról 47%-ra állítva a fordulatszámot több mint 13 fokkal csökkent a hőmérséklet, jelenleg 40 fokos.
Ez mennyire mondható normálisnak? Nem szeretném, ha gyorsan csökkenne a videokari élettartama, ezért érdekel. Nem szeretném, ha megsülne szegény, mert többnyire egész nap be van kapcsolva a gép, még ha nem is használják egész nap.
A VF900 viszont elég húzós áron kapható, ahogy elnéztem, legolcsóbban 6800 Ft-ért kapható.
Viszont valószínűleg vízhűtés FOG kerülni a gépembe (azért az még odébb van), házi gyártású. Az előző gépemben is ilyen volt, apám fabrikálta, és nagyon jól bevált. Csak hát ugye ennek a videokártyának kicsit máshol van a ventihelye (aminek a helyére megy), mint az előző kártyának (Geforce4 MX440 ).Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
greatchaos: "lcd-nél meg mindegy, hogy hány hz a frissítés"
Ez érdekel, miért mindegy?crea1984: "szintén 8600gt 51 fok alapbol aktivhütéssel, de egy videokarinak ez semmi, max terhelés mellett olyan 70 fokig megy fel kb..de tán 80-90 ig is meheten vigan."
Ez komoly?? Azért nem hiszem, hogy a 80-90 °C-os hőmérséklet túl jót tenne BÁRMILYEN eszköznek is a számítógépben... Azt a hőmérsékletet átadhatja más alkatrésznek is, és ez biztos, hogy igen jelentősen csökkenti a videokari élettartamát...
Miért mondod, hogy az 51 °C "egy videokarinak ...semmi"? Hogyha van pénzed "percenként" cserélgetni a videokarijaidat, akkor lehet, hogy mindegy...Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz TTomax #10410 üzenetére
Tyű, azért az a 95 fok kicsit húzósnak tűnik... Szerintem ha ezt a hőmérsékletet eléri a kari, akkor nem sokáig tart ki, legalábbis jelentősen csökkenhet az élettartama. Ráadásul azt a hőt azért önkéntelenül is átadja más alkatrészeknek is, amiknek szintén nem hinném, hogy jót tenne egy ilyen magas hőmérséklet. Legalábbis a kondiknak biztosan nem. Ez persze akkor nem érdekes, ha valakinek van anyagi kerete gyakran cserélgetni a konfigját. Én nem azok közé tartozom.
A Rivatuneres segítségért hálás vagyok.Szerk.: viszont mégse sikerült kiigazodnom rajta: hogyan tudom beállítani, hogy Automatikus fordulatszabályozásnál bizonyos hőmérséklet felett milyen fordulatszáma legyen a ventinek? Nekem nem sikerült módosítanom az értékeket.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Sziasztok!
Van valakinek sejtése arról, hogy mitől lehet fekete-fehér a kép a TV-n? HD 3850 videokártyával S-Video-analóg RCA átalakítóval kötöm össze. Viszonylag régi TV-ről van szó, de a régi videokarimmal (Geforce4 MX440 ) működött SZÍNESEN, amikor így kötöttem össze.
Egyszer annál is előfordult, hogy fekete-fehér volt a kép, de akkor valamit állítottam (asszem gamma, telítettség különböző állításai eredményeként valahogy helyrejött).
Netán telepítsem újra a drivert? Állítgattam mindenfélét (frekvencia, telítettség, gamma, jelformátum [pl. D-PAL], stb.), de nem javult.
5let? Előre is köszi!Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Sk8erPeter #10495 üzenetére
Megoldódott. Az S-Video-kábellel volt a baj... Kicseréltem a régit az új átalakítóra, aminek asszem mostanság 3-mal több tűje van. Nem igazán értem, hogy ettől miért lesz színes önmagában, mert tudtommal az RCA-ra csak egy jelet küld. Szóval ez kb. olyan lehet, mint hogy miért érdemesebb 40 eres helyett 80 erest használni.
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz stevve #10497 üzenetére
Mondjuk Scarttal még nem próbáltam, de sztem azzal se lenne több eredmény... Lehet, hogy a Scartnak több tűje van, dehát az RCA-dugó attól még RCA marad...
Még mindig nem világos, hogy az előző videokarival miért működött tökéletesen, az újjal viszont miért nem.Más: Valaki meg tudja mondani, hogy a Rivatunerben hogyan lehetne felülbírálni (átírni) az alapértékeknek beállított venti-fordulatszámokat? Mert számomra az kicsit csekély, hogy 33%-kal megy a venti 60°C-on... (Így nem igazán hűti le.)
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Thunderzolee #10555 üzenetére
Azért annyira nem vészesek az áraik pont pl. videokártyák terén, pl. HD 3850 512 MB 32,6k-ért szerintem nem rossz ár... Sőt, HD 3870 512 MB 39,3 k-ért? Ez drága?
Nem mintha bármi közöm is lenne a bolthoz, de azért nem korrekt dolog körülnézés nélkül lefröcsögni egy boltot azért, mert épp egy idióta eladó volt egyszer műszakban.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Laptopos VGA-ról lenne szó:
Melyiket tartjátok "jobb" integrált videokártyának, az "Intel GMA X3100"-at vagy a "SiS Mirage 3+"-t?
Normális tesztet még nem igazán találtam.
(Konkrétan ez a kettő érdekelne, tudom, hogy az ATI vagy nVidia kártyák jobbak.)Nagyjából szerintetek milyen asztali videokártyának felelnek meg teljesítményben?
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszi, gondoltam, hogy egyik sem csúcskategória
Mondjuk az nem túl jó hír, hogy haverom pont olyan laptopot kapott, amiben Mirage 3+ van. Ő kérdezte, hogy mit "tud". Mondtam neki, hogy sz@rt se , de azért reménykedtem, hogy egy-két játék azért elfutkorászik rajta (mondjuk Fifa 2008-hoz hasonló gépigénnyel rendelkező játékok).
Szóval ezek szerint játékoknál is csapnivaló a Mirage 3+?Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz diablo1984 #23964 üzenetére
Oké, teljesen meggyőztetek, hogy szart kapott a "téhómtól" a srác - konkrétan egy Fujitsu Siemens V5555 laptopról van szó. (ami viszont jó benne, hogy szinte egyáltalán nem lehet hallani a hangját)
Egy teljesen láma kérdésem lenne: lehet ebben cserélni a VGA-t?(#23965) joi29: megy a FIFA 2008, csak akadozva. De az is valami. Láttam, hogy megy rajta, kb. 2 percre próbáltuk ki, többre nem volt idő, amikor a srácnál voltam. Azért annyira nem gázos a helyzet, bár persze élvezhetetlen azzal az akadással, de majd legfeljebb visszavesz a beállításokból.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz diablo1984 #23968 üzenetére
Szerencsére mondjuk csak alapvető célokra (netezés, szövegszerkesztés és hasonlók) vették, a játszhatóság kérdése csak utólag merült fel, hogy ha már...
Kár, hogy nem lehet cserélni, pedig az könnyített volna a helyzeten, mondjuk akkor nyilván drágább is lenne.
És mi a helyzet ezzel: Asus External Graphics Card?
Bár fogalmam sincs, lehet-e kapni, és mennyibe kerül, és hogyan lehet használni, meg ilyen apróságok, csak kérdezem...Egyébként köszi mindkettőtöknek (joi29, diablo1984), sokat segítettetek!
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz jaja1981 #23971 üzenetére
Na, hát akkor a kérdés el is dőlt, gondoltam, hogy jó drága lehet, bár még konkrét árat nem találtam rá.
Mondjuk az említett laptopban ahogy elnézem egy Express Card slot van is.
Egyébként elég komoly cuccnak tűnik, azért kíváncsi lennék konkrét tapasztalatokra...Sk8erPeter
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest