Hirdetés
Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Hali!
Valami probléma van a Gainward 9500 GT 512 MB DDRII-es karimmal.
Ezelőtt egy Intel E1400-as proci 2 Ghz-en forgatta, amivel 3dmark06-ba 4200 pontot elértem. Most egy Intel E5200-es proci 3,5 Ghz-en hajtja, és 3dmark06-ba csak 2800 pontom lett. A cpu pont dupla akkora, mint az előző procimmal, de a VGA pontok majdnem fele annyiak.
Felraktam az előbb a legújabb nvidia drivert, de így is ugyanez a helyzet.
Kiprobáltam még a Burnout Paradise-t is 1680x1050+2AA+High-al, és átlagosan 10-15 fps-sel kevesebb, mint az előző gépben.Valami segítséget tudtok nyújtani?
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
Szia!
A játékok hajtják meg mindkettőt, de egyébként bármilyet "kihajt".
Nem kispályásoknak: GeForce GTX 285 és 295
"A Race Driver GRID és a Call of Duty 5 picit CPU-limitesnek tűnt, ezért a Crysis Warheaddel együtt további tesztelésnek vetettük alá: 4 GHz-re húzott processzorral semmit sem gyorsultak a játékok (egészen pontosan alig 1-2 fps-t), viszont a VGA túlhajtását követően újabb 15-20%-nyi fps-t nyertünk, tehát mint kiderült, nem CPU-limit volt a háttérben, hanem a videokártyák egyszerűen ennyit tudnak."[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
A Zalman hűtős giga-k nem túlzottan ajánlottak, és ez tudtommal olyan. A HD4670-es topicjában többet tudnak segíteni. Egyébként a HD4670-re nagyon felesleges az 1GB VRAM, mert a GPU túl gyenge ahhoz, hogy szükség legyen rá, nem gyorsulnak semmit a játékok az 1GB-os verzióval. Én mindenképp 512MB-os Sapphire-t javaslok.
pl ezt: [link]megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
Én konkrétan azért nem ajánlom, mert ezt olvastam, többször is. Nekem a HD4850-en van Zalman hűtés, és nagyon hangos, viszont legalább hatékony is. Tudtommal a Zalman hűtős Gigabyte Radeonok elég nagy meghibásodási rátával rendelkeznek, anno valami 20%-ról olvastam. De mondom, ezzel kapcsolatban a HD4670-es topicjában érdeklődj, mert ez ide OFF.
-
vzsryl
nagyúr
válasz N-vidi-A #30056 üzenetére
Nem tudom honnan veszed, amit írsz, de a HD3850 tényleg gyorsabb: HD4670 vs HD3850
Szerk.: Brühühüh, megelőzött kriszbon.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz Entryy #35384 üzenetére
"Anyám szívrohamot kap, mikor júniusban haza megy a gép és észreveszi az 1,5kw tápot."
El kell neki magyarázni, hogy nem annyit eszik a táp, csak max annyira terhelhető le. Biztos meg fog könnyebbülni, amikor elmondod neki, hogy "csak" 1KW-ot fogyaszt ténylegesen a gép.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest